Wielka szkoda. Rozłożyłaby tę mafię na łopatki. Miejmy nadzieję, że pod skrzydłami tego pajaca Budki stanie się to samo. A Kidawa nie wygra wyborów prezydenckich, zobaczycie. I będzie to koniec mafii PO jako jednej partii.
|
|
Cały świat odetchnoł.
|
|
Chyba zrozumiała, że jak Grzesiu coś rozwali, to nie jest proste poskładać to z powrotem ;)
|
|
Nie wiem czy to prawda ale niektórzy twierdzą, że Budka to jakiś kuzyn Gomułki.
|
|
szkopsko/sowiecki KABARET - a nie partia
|
|
Ta wiadomość odmieniła moje życie, idę się napić.
|
|
powinna się zgłosić do Szansy na Sukces i powalczyć o wyjazd na Eurowizję...ponoć śpiewać umie choć zdania są podzielone
|
|
PO powoli chyli się ku upadkowi.
|
|
piękna, mądra, inteligentna; najwyższa półka 10/10
|
|
Oooooo jaka szkoda ;)
|
|
ZAŁOBĘ NARODOWA CZAS OGŁOSIĆ !!!!!!!!
|
|
Fly to mniej niż zero
|
|
To było oczywiste od samego początku. Zawsze tak robi. Dodatkowo nałożyła się refleksja że w Lublinie może liczyć co najwyżej na kilka głosów - byłby wstyd.
|
|
Czyli co senator szary zmienił plany ?
|
|
Rozumiem że można nie przepadać za PIS , głownie za ich agresywną politykę i propagandę, ale zupełnie nie rozumiem jak można popierać PO ??!! To ludzie marionetki pociągani za sznurki przez aferzystów i złodziei. W dodatku przedkładają interes Niemiec i Eu ponad interes Polski. Na PO głosuje ok 20% społeczeństwa co oznacza że mamy podobną ilość nieuczciwych obywateli którzy żyją z niepłacenia podatków i kombinowania , tym samym popierają takich samych przedstawicieli. Nie da się inaczej tego logicznie wytłumaczyć. Uczciwy człowiek nie będzie popierał oszusta, chyba że ma tak sprany mózg że już nic nie pomoże.
|
|
Ona jest słabym posłem i słaba
|
|
Gdyby policzyć grube afery w ostatnich latach, to PiS nie ma sobie równych
|
|
Kolejna ćma spalona Budkowym blaskiem. Piejemy z zachwytu.
|
|
Kolej na Żuka.
|
|
piękna, mądra, inteligentna; najwyższa półka 10/10Żart? |
Strona 1 z 4
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|