a co to jest ta Kaczyński?
to ta co przegrał już siedem wyborów za koleją?
Śmieszna facio ta Kaczyński, żeby tyle starań ludzie olewali a on nawet się nie zawstydzi.
|
|
Ten pan Kaczyński kupował cukier po 6 zł a ja wczoraj po 2,95.Jakoś nie może wstrzelić się w realia życia.
|
|
Może Jarosław Cmentarny zrobi u nas zapowiadany przez niego drugi Budapeszt. :D
|
|
Tak się tańczy jak orkiestra zagra.Najlepiej jakby unia dostosowałała się do Polski bo pan prezes sobie tego życzy wraz z kandydatem.
|
|
Won od Pana Kaczyńskiego. Nasi bracia z Ukrainy potrzebują Naszego wsparcia, a ten tchórz Tusk nie wysyła Naszych wojsk na Ukrainę, Usuńmy Tuska jak Ukraińcy Janukowicza i stwórzy razem potężne państwo polsko-ukraińskie.
|
|
Pan krecik powinien startować w Czechach a nie u nas.
|
|
Ten pan Kaczyński kupował cukier po 6 zł a ja wczoraj po 2,95.Jakoś nie może wstrzelić się w realia życia.to się nazywa biznes po PISowsku kupić drożej sprzedać taniej |
|
A może coś łączy Kaczyńskiego z tym Paruchem że mu tak ufa ;) co wy o tym myslicie?:)
|
|
A może coś łączy Kaczyńskiego z tym Paruchem że mu tak ufa ;) co wy o tym myslicie? :)Mają wiele wspólnego. Stare kawalery,w dodatku bezdzietne, mamrotane jeden pod nosem a drugi pod wąsami, ludzie bez jasnej wizji,a może coś jeszcze?????. |
|
Panie Jarku jedz do domu bawić kotka u daj już spokój polakom bo już dosyć namieszałeś a do Lublina już nie przyjeżdża. nie nalezę do żadnej partii bo inni sa tez mało lepsi od ciebie
|
|
boli cie głowa
Won od Pana Kaczyńskiego. Nasi bracia z Ukrainy potrzebują Naszego wsparcia, a ten tchórz Tusk nie wysyła Naszych wojsk na Ukrainę, Usuńmy Tuska jak Ukraińcy Janukowicza i stwórzy razem potężne państwo polsko-ukraińskie. |
|
A może coś łączy Kaczyńskiego z tym Paruchem że mu tak ufa ;) co wy o tym myslicie? :)Obaj są członkami jeden PiSu a drugi jest członkiem .... |
|
A może coś łączy Kaczyńskiego z tym Paruchem że mu tak ufa ;) co wy o tym myslicie? :)Obaj są członkami jeden PiSu a drugi jest członkiem .... |
|
Prostak.
|
|
Prostak.Jeżeli myślisz o Kaczyńskim, to zgadzam się całkowicie. |
|
Parucha specjalnie wystawili z numerem 1, nie od dziś wiadomo że w Belgii będzie mógł legalnie po szaleć a nawet zalegalizować związek...Ja na pewno na niego nie zagłosuje
|
|
Wolność? Jaka wolność? Panu małemu marzy się jednolity naród wyznający jedną i słuszną religię katolicką a nie nowoczesne państwo szanujące swoich obywateli i gwarantujące im swobodę. Poza tym pensja 30 tysięcy miesięcznie parlamencie eu skusi każdego bo tylko po to tam się pchają.
|
|
Wolność? Jaka wolność? Panu małemu marzy się jednolity naród wyznający jedną i słuszną religię katolicką a nie nowoczesne państwo szanujące swoich obywateli i gwarantujące im swobodę. Poza tym pensja 30 tysięcy miesięcznie parlamencie eu skusi każdego bo tylko po to tam się pchają.Po co się Paruchowi pchać do EU jak on nawet tam nie potrafi sobie obiadu zamówić bo ani me ani be po "ichnim" języku i może nawet tam zejść z głodu. Lepiej wystawiać "specjalistyczne ekspertyzy" małemu Panu i łykać dodakowo 45 tysięcy zeta rocznie, nie myślec o rodzinie (dziećmi i żoną) poza granicami kraju i czy samolot wyląduje. |
|
Won od Pana Kaczyńskiego. Nasi bracia z Ukrainy potrzebują Naszego wsparcia, a ten tchórz Tusk nie wysyła Naszych wojsk na Ukrainę, Usuńmy Tuska jak Ukraińcy Janukowicza i stwórzy razem potężne państwo polsko-ukraińskie.żal mi cię gościu boli cie głoważal mi cię gościu |
|
panowie wyglądaja jakby w tej sali ślubów czekali na urzednika stanu cywilnego
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|