Oświadczam, że po zapoznaniu się ze sprawą zakupu respiratorów w kwietniu 2020 r., mogę stwierdzić, iż decyzja o skorzystaniu z firmy E&K została podjęta w oparciu o informacje przekazane przez służby specjalne, które nie dostrzegały przeciwwskazań do podjęcia takiej współpracy" - czytamy w oświadczeniuZ pewną taką nieśmiałością zapytam: a która to partia na własną, wyłączną własność i użytek, sprawuje pieczę i zwierzchnictwo nad spec służbami? Ludzie jakiej partii, z jakiego partyjnego klucza, tymi służbami niechlujnie, nieudolnie kierują? I kto jest tej partii hersztem? Tusk to raczej nie jest...
|
|
To gdzie są te pieniądze lub respiratory ?? POlska w ruinie.
|
|
To gdzie są te pieniądze lub respiratory ?? POlska w ruinie.Wczoraj ma interii był artykuł na ten temat. Interia z całą pewnością nie jest portalem sprzyjającym obecnej władzy. Możesz śmiało znależć informację o tym, że wszystkie pieniądze z tej transakcji są w kasie państwa, a dodatkowo, firma za niezrealizowanie kontraktu została ukarana. Szczegóły do odnalezienia. Nie kłam więcej, bo to nieładnie. |
|
Nie kłam więcej, bo to nieładnie.Jesteś głupszy niż dywizja ruskich pcheł, ćwoku. Już Einstein zauważył, że dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i Twoja głupota, pajacu z wypranym mózgiem. Zmień lekarza. Ten Cię oszukuje. I lecz się na nogi. A w nagrodę - awansujesz do elitarnego grona NFI - Największych Forumowych Idiotów |
|
A tymczasem, w Chinach wlasnie wykonano karę śmierci na byłym prezesie państwowej firmy zarządzającej aktywami Huarong Asset Management. Na początku stycznia sąd w mieście Tiencin uznał Laia za winnego przyjmowania łapówek, defraudacji a także bigamii. Według sądu Lai "postępował bezprawnie i był skrajnie chciwy", a jego przestępstwa wyrządziły społeczeństwu "olbrzymie szkody".
|
|
Każda obelga z twojej strony to dla mnie wielki komplement. Rozgniewany ubowiec to balsam dla mego serca.Nie kłam więcej, bo to nieładnie.Jesteś głupszy niż dywizja ruskich pcheł, ćwoku. Już Einstein zauważył, że dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i Twoja głupota, pajacu z wypranym mózgiem. Zmień lekarza. Ten Cię oszukuje. I lecz się na nogi. A w nagrodę - awansujesz do elitarnego grona NFI - Największych Forumowych Idiotów |
|
Ruch Black Lives Matter nominowany do Pokojowej Nagrody Nobla!
Cóż, nominowany był też Hitler (w 1939 r.) - a Stalin nawet dwukrotnie (1945 i 1948). Norma!
|
|
Każda obelga z twojej strony to dla mnie wielki komplement. Rozgniewany ubowiec to balsam dla mego sercaJesteś głupszy niż dywizja ruskich pcheł, ćwoku. Już Einstein zauważył, że dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i Twoja głupota, pajacu z wypranym mózgiem. Zmień lekarza. Ten Cię oszukuje. I lecz się na nogi. A w nagrodę - awansujesz do elitarnego grona NFI - Największych Forumowych Idiotów |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|