Czyli mandaty wezmą Paruch, Kamiński i Hetman. To dobrzy politycy. Lubelszczyzna na takim wyborze skorzysta.
|
|
Pan Andrzej Podraza, podobnie jak większość kandydatów do PE tytułujących się profesorami, nie ma tytułu profesora, więc macie błąd w tytule artykułu.
|
|
PIS weźmie dwa mandaty na 100%.
|
|
Marszałek Krzysztof Grabczuk z PO to osoba sprawdzona którą mogę gorąco polecić.
|
|
Oby wszedł piotrowski, to jest dobry kandydat
|
|
Profesor Piotrowski ma największe doświadczenie i zna języki obce, ja głosuję na niego
|
|
Profesor Piotrowski ma największe doświadczenie i zna języki obce, ja głosuję na niego
|
|
Czyli mandaty wezmą Paruch, Kamiński i Hetman. To dobrzy politycy. Lubelszczyzna na takim wyborze skorzysta. Czyli mandaty wezmą Paruch, Kamiński i Hetman. To dobrzy politycy. Lubelszczyzna na takim wyborze skorzysta.Tak, ale oprócz Parucha - to komedia nie kandydat! PIS weźmie jeden mandat, pisiorki będą się biły między sobą, i nie wykluczone, że Kamiński troszkę zabierze PiS-owi... Osobiście zagłosuję na lokalne PO, na K.Grabczuka - to solidny kandydat, miał bardzo ładne wyniki w wyborach samorządowych i tylko on może powalczyć z Kamińskim o mandat... Moje typy to Piotrowski i Grabczuk i nie obraziłbym się gdyby i Hetmanowi się udało bo go szanuje, dobry iskuteczny polityk. Ale najważniejsze to ruszyć się do urny!!!! to frekwencja zadecyduje ilu ambasadorów będzie miała Lubelszczyzna, głosujmy!!! |
|
Tonący Piotrowski brzytwy się chwyta:) Komicznie to wyglądało... Biedny Piotrowski - nikt go nie chce:) Zrezygnowałbyś Pan i wstydu oszczędził...
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|