Ja uważam, że dla tak pracowitego człowieka należy się druga szansa. Ciekawe kto z nas czuje się taaaki "święty" i jest bez winy. Ja moja rodzina i moi znajomi będziemy głosować na Rzetelskiego bo wiem, że Marek zasługuje na Sejmik (na razie )...
|
|
Oto dlaczego w Polsce jest źle: Zaczyna się właśnie w ten sposób, że do sejmu pozwala się kandydować takim oto ludziom, którzy byli łapani przez policję za kółkiem samochodu z aż 1,8 promila alkoholu we krwi...
Jeśli ludzie z takimi osiągnięciami mają rządzić naszym krajem to ja po prostu wątpię już w cokolwiek. Oczekiwałbym od tego kandydata zachowania chociaż minimum powagi. Wstyd. Zarówno dla pana z osiągnięciami jak i tego, który go popiera. |
|
Cytat słów kandydata "Wybryk był karygodny, ale nie może przekreślić całej mojej kariery, tym bardziej, że mam dopiero 42 lata – broni się Marek K. – Czy kandydat jest już pełnoletni i wie co robi. Prawie jak wzór ale prawie robi ...
|
|
głupota elektoratu jest bezdenna więc ten numer przejdzie, elektorat wybaczy bo chce by i jemu przebaczono
|
|
No potencjalny morderco Marku K. - masz osiągnięcia. 1,8 promila to nie lada wyczyn pijaku jeden. Mogłeś kogoś zabić. W tym Krasniku tak wszystko łatwo się załatwia. powinien wisieć plakat z twoja gębą i podpisem " Marek K. osiagnięcie - 1.8 promila i jechał za kierownicą"!!!
|
|
Ten pan przynajmniej został ukarany, a jak posłanka Kruk była pod wpływem to żadnej kary z tego tytułu poniosła.
|
|
Ale dziennik się uwziął na chłopaków z PSLu, ale to pewnie przez to, że oni promują się w kurierze
|
|
Czepili się chłopaka, już nie mają o czym pisać. To, że popiera go człowiek, który kiedyś popełnił błąd to co w tym złego. Ale taka mentalność u nas, aby dopiec.
|
|
Widzę, że chyba starzy partyjni wyjadacze się wystraszyli i robią nagonkę na nowego człowieka, tym bardziej na niego zagłosuję, niech się coś wreszcie coś zmieni!
|
|
A ja też jeździłem po pijaku i popieram Donalda, zróbcie o tym artykuł PISmaki
|
|
Ludzie co za kraj, ten pan został ukarany przez niezawisły, polski sąd. To, że popiera p. Rzetelskiego to bardzo dobrze, widać, że troszczy się o swój powiat i będzie mógł coś zrobić jak Rzetelski zostanie posłem, a on automatycznie Radnym Wojewódzkim.
|
|
Pani Kruk nikt nie przebije, a PIS daje jej pierwsze miejsce w Lublinie.. to jest dopiero ŻENADA
http://www.youtube.com/watch?v=Bq80RP0GYwg
|
|
PSL/czytaj ZSL od wojny z PZPR/to partia faryzeuszy i nie ma co wybierać.Niech się wieszają gdzie chcą,a po wyborach do domu do korzeni,bo im odbiło,za dużo mają stołków.Co innego mówią,a co innego robią.
|
|
Trzeba dać mu 2 szansę, tym bardziej, że na pewno to będzie dla nas (powiatu kraśnickiego) korzystne. Pan Rzetelski sprawdził się jako radny, wiele dobrego zrobił dla powiatu janowskiego, więc na pewno nie zapomni o Kraśniku jak będzie posłem, a dodatkowo jeszcze zyskamy radnego wojewódzkiego. Podwójna korzyść
|
|
Przecież to jasne, że kraśniczanie zagłosują na Rzetelskiego, jak możemy coś zyskać to czemu tego nie wykorzystać. Ja i moja rodzina głosujemy na Rzetelskiego.
PS. Panie Piotrze niech się Pan nie przejmuje, widać, że inni się wystraszyli i robią nagonkę.
Dziękujęmy za wspaniału stok w Chrzanowie, wreszcie Lubelszczyzna ma się czym pochwalić.
|
|
Pewnie PSL nie wykupił reklam w dzienniku, dlatego ta nagonka
|
|
Brawo Panie Rzetelski Jan Paweł II wybaczając pokazał że warto wybaczać i dawać ludziom drugą szanse. Ma pan mój głos i mojej całej rodziny. Bywając na stoku w chrzanowie widząc co pan robi dla ludzi ma Pan ten nasz głos juz od dawna.
|
|
Czytając komentarze trochę się podbudowałem. Przecież Polska to kraj katolicki, a jak komu podwinie się noga to na stosie by spalili. Trzeba dać człowiekowi drugą szansę, tym bardziej, że wiele zrobił dla Kraśnika. Popieramy Rzetelskiego
|
|
Ja też miałem głosować na Piotra ale po tym, ze pokazał się z takim opojem na pewno nie zagłosuję. Nie uznaję pijaków na drodze, to potencjalny zabójca a ja z takimi bym sie nie zadawał. Głosujemy na Zdzisława Potkańskiego, przecież to prawdziwy LUDOWIEC, który zawsze reprezentował lubelską wieś i interes chłopów . |
|
Trzeba wybaczać ludziom, inaczej życie nie ma sensu. Tak nauczał Jan Paweł II
|
Strona 1 z 12
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|