Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

kandydaci

Utworzony przez gość, 17 listopada 2010 r. o 08:06
Henryk Karwicki napisał:
Przeczytałem opinie na temat mojej osoby. Za te dobre dziękuję, a złe przyjmuje z pokorą. Jednak wydaje mi się, że opinia "Edka" dotycząca nie zapisania się pozytywnie w okresie mojej pracy w Urzędzie Gminy jest nieco krzywdząca. Otóż pracując w UG Niemce od 1997 r na stanowisku d/s inwestycji oraz jako zastępca wójta uczestniczyłem bezpośrednio Henryk Karwicki
Panie Karwicki oszczędź nam swoich wypocin. Jak pan sam napisał uczestniczyłem we wszystkich inwestycjach ale zaangażowany to pan nie był. Z tego co mi jest wiadomo to rzucał Pan telefonem za pracownikami urzędu gminy jak był Pan zastępcą. Skoro był Pan taki zacny to dlaczego w momentach trudnych skulił pan ogon i uciekł pan z urzędu. W swoim programie wyborczym pisze Pan to co wszyscy - polać wodę to każdy umie, a na zebraniu w m. Wola Niemiecka czy Niemce nawet głosu nie zabrał. To jaki będzie z Pana wójt. Milczący, taki nam nie potrzebny. No chyba,że będzie rządził Wojtek Domownik bo to z jego komitetu Pan przecież startuje..................
Odpowiedz
gość napisał:
Panie Karwicki oszczędź nam swoich wypocin. Jak pan sam napisał uczestniczyłem we wszystkich inwestycjach ale zaangażowany to pan nie był. Z tego co mi jest wiadomo to rzucał Pan telefonem za pracownikami urzędu gminy jak był Pan zastępcą. Skoro był Pan taki zacny to dlaczego w momentach trudnych skulił pan ogon i uciekł pan z urzędu. W swoim programie wyborczym pisze Pan to co wszyscy - polać wodę to każdy umie, a na zebraniu w m. Wola Niemiecka czy Niemce nawet głosu nie zabrał. To jaki będzie z Pana wójt. Milczący, taki nam nie potrzebny. No chyba,że będzie rządził Wojtek Domownik bo to z jego komitetu Pan przecież startuje..................
Z tego co wiem to p. Karwicki nie aprobował nie zrealizowanej drogi do sali gimnastycznej przy Szkole Podstawowej w Niemcach. To jest ta inwestycja za którą przed Sądem Rejonowym w Lublinie odpowiada jako oskarżony p. Stefan Czyżyk. Jedna osoba (inspektor nadzoru) przyznał się do winy i poddał dobrowolnie karze. Kto zna realia pracy w UG Niemce wie, że Pan Czyżyk toleruje tylko ślepe posłuszeństwo, więc p. Karwicki nie pracuje już w Urzędzie Gminy. Tolerowane są tylko osoby mierne aby tylko były wierne (np. p. Jarosław Królik). Oprócz p. Karwickiego z pracą w Urzędzie Gminy w Niemcach pożegnało się w okresie sprawowania funkcji wójta przez obecnego włodarza więcej bardziej lub mniej kompetentnych osób (skarbnik, dwie osoby piastujące funkcję sekretarza gminy, dyrektor GOASz, OPS.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...