Okręg nr 4 Komitet Wyborczy Sojusz Lewicy Demokratycznej
1 Stasiak Celina Waleria 52 Lublin
Czy to ta tow.Stasiak,która córce załatwiła stołek dyrektorski w sanatorium w Nałęczowie (zwalniając przez to dobrą dyrektorkę=-menadzera)?\Ile osób z rodziny ma do załatwienia tow.Stasiakowa
Dodam,że byłą dyrektorkę sanatorium w Nałęczowie znam,bo byłem tam kuracjuszem
|
|
- Oj Pietrek Pietrek.... Latałeś po WUPie z listą ? "Pracowity" i "zacny" człowieku ?
- oj tam oj tam , pracowity to ja jestem , jak nie ma co robić to zaraz do Dalimexu wyskoczę !
|
|
Wasz czas już przeminął, skończył się wraz ze sztandarem Rakowskiego... Szkoda że waszej formacji nie zdelegalizowano . Nie łudźcie się nie macie żadnych szans..
|
|
Te listy preferują w wiekszosci osoby bardzo wiekowe , ktore mając tyle lat do tej pory niczym się nie wyróżniły i nic nie zrobiły dla miasta.
Są też osoby / okręg np.4 / , które nigdy nie podjęły sie zadnej działalności społecznej a teraz na stare lata chcą zająć ' cieplutki stołeczek '.
GŁOSUJMY NA MŁODYCH bo oni mają inne spojrzenie , chęć do pracy i zmian .
|
|
NIE GŁOSUJMY NA KARIEROWICZÓW !!!!!
Tylko osoby sprawdzone w swojej działalności , osoby młode i prężne , wolne od układów mogą przyczynić się do rozwoju LUBLINA.
Na listach niestety widzę osoby , które nigdy nie skalaly się pracą spoleczną lub inną działalnoscią na rzecz miasta a ' p c h a j ą ' się na starośc na wygodne stołki. Mówię NIE!!!!
|
|
Dlaczego po WUPie?. Przecież tam jest PO. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|