Tylu mądrych ludzi a jeden przestępca i bez matury. Polska to kraj pełen perspektyw ... dla wszystkich.
|
|
Akurat w tej dziedzinie wykształcenie ma najmniejsze znaczenie jak jesteś głupi pod względem poglądów to i tak zostaniesz głupi do końca śmierci. Złodziejstwa nie uczy się w szkole :-D |
|
Ale dałem "do końca śmierci", ale ze mnie deb***, widocznie wyższe wykształcenie nic mi nie dało |
|
Zdzichu - nawet żarty mają swoją granicę, której nie należy przekraczać!! Wiedziałbyś jakbyś miał jakąś szkołę!!
|
|
Co robi tu przemówienie Jarosława Kaczyńskiego? Dla innych zabrakło miejsca?
|
|
Taki typo jak Leper kandyduje na prezydenta !!!!!!!!!!!!!! Jak on ma czelność!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
PO co ten Jurek się pcha? Pewnie ma zadanie rozbić ruch prawicowy.
|
|
A co to jest ruch prawicowy? Co to jest prawica? Na tej liście jest tylko jeden kandydat, którego nie można uznać za socjalistę - JKM. Wszyscy pozostali tzw. "prawicowcy" to różne odłamy narodowego socjalizmu. |
|
A ja życzę mu dobrze. Niech chłop powalczy. Mieliśmy już intelektualistów u władzy i mamy 700 miliardów złotych długu publicznego. |
|
przypomnial mi sie wierszyk ..."stoi na stacji lokomotywa"........ wiec na szybko ulozylem cos o Jarku.
Stoi Jareczek przy mikrofonie
Nadęty karzeł, juz cały płonie
Sapie i dyszy, dyszy i sapie
Raz słowo powie, raz oddech złapie
Gęba mu chodzi jak u buldoga
Zaplute usta i mina sroga
Zaraz coś palnie, kogoś wyrzuci
Potem do domu spokojnie wróci
Obiad nie czeka na Jarka w domu
Bo ugotować go nie ma komu
Małżonki nie ma, dziecko nie płacze
Bo ponoć Jarek .......kocha inaczej
|
|
dlaczego Komorowski ma bardzo często czerwoną twarz ?. może jest bardzo chory i nie będzie mógł pełnić funkcji prezydenta ? a może (tu słynne pytanie posła Palikota) - ma problem alkoholowy ?. Członkowie POI potwierdzają moje obawy. Dlatego Komorowskiego w prawyborach poparło TYLKO 30% CZŁONKÓW PO |
|
Wszyscy to złodzieje, teraz sie zaczną " obiecanki - cacanki " a później będą tylko oszukiwać i kraść. Ciekawe jakie poparcie będzie miał Lepper- kandydat bez wykształcenia i co by nie było " skazaniec na więzienie" ;p hahahaha
|
|
Tylko ANDRZEJ LEPPER i jego zaganiacz są gwarantami silnej i stabilnej Rzeczpospolitej. biggrin.gif
Wyrokowiec nie może być taksówkarzem (niezbędne świadectwo niekaralności), ale może startować na Prezydenta RP.
Wiwat Marszałek Komorowski (pełniący funkcję Prezydenta RP), który nie podpisał ustawy zakazującej wyrokowcom startowanie we wszelkich wyborach.
|
|
A gdzie KRZYSZTOF KONONOWICZ !?
|
|
stary kawaler na prezydęta ?!
...no i się zaczęło...dokąd uciec
|
|
Ode mnie poparcie dla J. Korwina-Mikke.
|
|
Wstydzcie się Rodacy!
Idziesz do kościoła komunię przyjmujesz jak trzeba to i flagę z kirem wywieszę żeby każdy widział jaki jestem katolik. To nie po katolicku opluwac drugą osobę. Jak Ci się nie podoba Leper, Kaczynski itp. było samemu wystartowac na prezydenta.
Nie katolik
|
|
Szkoda, że nie kadyduje Cimoczewicz, bo na niego oddałabym głos
|
|
ELEKTORAT WIĘZIENNY PO ZOSTANIE ZMINIESZONY O LEPPERA
|
|
Janusz Korwin-Mikke....najlepszy kandydat na PREZYDENTA RP.............Nie widze innego...
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|