bardzo dziwni kandydaci!!!
|
|
My mieszkańcy gminy Józefów n/W jesteśmy rozsądni. Wiemy co jest dobre, a co złe. Kandydat na wujta posiłkuje się Poniatową, i jak plota głosi zaprasza i burmistrza Opola Lub., gdyż sam nie ma alternatywy na rządzenie. Jesteśmy chyba jedyną gminą nie zadłużoną, nie płacimy za śmieci a woda też jest najtańsza. Jeden z nielicznych wujtów Pan Teresiński został odznaczony krzyżem zasługi przez Prezydęta Polski, który burmistrz czy wujt się pochwali z ościennych gmin. Który szanujący się kandydat zaczyna od głoszenia, że zrobi czystkę w gminie i pozwalnia niezręcznych pracowników. Jest mała grupa przeciwników która głosi, że wiele mozna zrobić. Tak można jeżeli budżet gminy na to zezwala, a Pan Kapica powinien o tym wiedzieć gdyż zarządza jednostką. Jako mieszkaniec gminy uważam, że w obecnym kryzysie nie potrzebne są zmiany, gdyż odprawy pochłoną budżet, a gmina i tak jest biedna. Niestać rolników na zwiększenie podatków, płacić za droszą wodę czy też za wywóz śmieci. Ile mół to obecny wut robił. Mamy gaz, wodociągi a nawet polne drogi zrobione. Bądźmy rozsądni oddając głoś w dniu 5.12.2010, i nie dajcie się zwieść bez pokrycia obietnicą kandytata na wujta, to są tylko puste słowa.
|
|
Krzyś pisz poprawnie!!! Wójt i prezydent. ZAPAMIĘTAJ!!!
|
|
Jeszcze do krzysia woda to nie drosza tylko droższa nie"obietnicą kandytata" tylko obietnicom kandydata.Oj krzysiu do szkoły pod górkę miałeś.
|
|
Szanowny Krzysiu! Idź do szkoły, a politykę zostaw jak nauczysz sie poprawnie pisać. O zgrozo! Taka poprawność w mysleniu jak Twoja pisanina! Odsyłam Cię na stronę http://mapa.rpo.lubelskie.pl/. Zobacz gdzie jesteśmy i gdzie możemy być. A to, że nie jesteśmy zadłużeni to niewątpliwie zasługa i wójta i rad gminy poprzednich kadencji. Jednak możemy przecież pomnożyć te pieniądze.Prawda? Idź Krzysiu z myśleniem w tym właśnie kierunku. Pozdrawiam Cię!
|
|
Nasza miejscowość to Józefów n. Wisłą, Józefów nad Wisłą, a nie Józefów n/Wisłą! Krzysiu musisz wiedzieć gdzie mieszkasz. Jestem na wszystkich spotkaniach Pana Kapicy z wyborcami i nigdzie nie słyszałem o tym, że chce zwalniać pracowników gminy. Chce natomiast przekształcać system pracy Urzędu. To słyszałem i to dobrze, bo powinoo być sprawniej w obsłudze petentów niż jest. A Ci, którzy głośno krzyczeli o czystce w Urzędzie stoją dzisiaj z tymi, którzy nie chcą tam żadnych zmian. Krzysiu słuchaj uważnie, czytaj ze zrozumieniem i wyciągaj właściwe wnioski sam, a nie daj sobie "prać" mózgu. Myśl sam! Pozdrawiam!
|
|
Ja też jestem na wszystkich spotkaniach z Panem Kapicą i stwierdzić że tp populizm głoszony
|
|
Ty być, Ty widzieć, Ty wiedzieć i co jeszcze? A Ty sam myśleć? Ty puknąć się w czoło! Ale koniecznie sam! A dzisiaj byłeś?
|
|
kto wygrał wybory
|
|
Panie Wójcie Gminy Józefów n/Wisłą zastanów się dwa razy zanim podejmiesz decyzję zwolnień osobowych. Pamiętaj, że kadencja trwa tylko 4 lata. Każdy ma znajomych, rodziny. Pan za 4 lata może pozostać bez pracy a gmina jest mała, wszyscy wszystko o sobie wiedzą a szczególnie cudze pod lasem a swego pod nosem nie widzą. Niech Pan zapamięta sobie, że jest Pan człowiekiem i zawsze niech Pan nim pozostaje. Wspinając się na szczyt góry niech Pan nie zapomina mówiąc ludziom dzień dobry gdyż może być bardzo szybka droga powrotu. Proszę się kierować własnym rozumem a nie podpowiedziami swych doratców. Jeżeli Pan odwoła Panią Skarbnik, Dyrektora Zakładu Komunalnego i innych Dyrektorów o których głośno się mówi w Józefowie przez Pańskich kolegów to popełni Pan największy błąd, gdyż są to doświadczeni i dobrzy fachowcy w swej dziedzinie pracy. A na każde stanowisko obowiązuje Pana ogłoszenie konkursu zgodnie z obowiązującymi ustawami. A wiadomo, że każdy konkurs jest ustawiany pod osobę ale taką decyzję wójta można zaskarżyć do Urzędu Wojewódzkiego i będę bardzo tego pilnowała gdyż na tym bardzo dobrze się znam.
|
|
Mogłeś dziś Panie Wujcie spojrzeć przy goleniu w lustrze sobie w oczy. Zadowolony jesteś z wczorajszej dezyzji. Nie zapominaj Panie Wujcie, że kij ma dwa końce.
|
|
Ojj widzę, że mieszkańcy nie trawią swojego wójta .
|
|
Jolu M. Wstyd mi za Ciebie, że ty tak nisko upadłaś. Jesteś już babcią i powinnaś zająć się wnukami a nie grzebiąć się w błocie zbierając podpisy na Dyrektora GOK. A miałam Cię za rozsądna kobietę. Jak to na ludziach można się pomylić. Spójrz w lustro i zadaj sobie pytanie - kim Ty się stałaś?, a co dzieci na to?. WSTYD i tylko wstyd rozniecasz po Józefowie. Mało masz swych problemów?
|
|
Słyszałam, ze Pani Jola M. doigrała się, nareszcie zainteresuje się Tą Panią Urząd Skarbowy. Nie będzie miała czasu na głupoty i wreszcie zajmie się tym, z czego je chleb.
|
|
|
|
Tak tu cicho i spokojnie, może co niektórzy zdali sobie sprawę że, piszących paszkwile bardzo łatwo sprawdzić, po EP komputera. Oj może się być niemiło...........
|
|
Widzę, że niektórzy mocno przebierają uszami i boją się o swoje stołki. Konkursy droga Olu nie wszędzie są potrzebne i wszyscy to wiedzą tylko nie Ola, bo Ola musi jeszcze chodzić długo do szkoły, żeby się dowiedzieć o przepsach prawa i jak się pisze słowo "wójt", i że jest Józefów n. Wisłą, a nie Józefów n/Wisłą.
|
|
Olu! Kij nie ma dwóch końców. Jeden z nich to początek.
|
|
Numer IP komputera to świetna sprawa, to taki hamulec na nierozważnych pismaków. I dobrze, że tak jest, bo są kałamarze żyjący tylko z odrażania i kopania. Siedzą, obrażają i sami nic nie robią.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|