W Piaskach mamy Burmistrza Szanowni Państwo
|
|
Czas na zmiany.
|
|
tak to prawda najwyższy czas na zmiany w Piaskach !
|
|
Tak to prawda w Piaskach czas na zmiany!
|
|
zmieńmy
|
|
Ludzie głosujmy na Zbigniewa!! "Trzeciej alternatywy" nie mamy.
|
|
Głosujmy na Jana,szczęsliwa to zmiana!
|
|
TAK GŁOSUJMY NA JANA
|
|
Chcemy ALTERNATYWY 4 ???
|
|
Glosujcie na Jana
|
|
Pan Jana Samborski!!!To dobry wybor.
|
|
czy ktoś może mi powiedzieć czy to prawda że Rychu ma na miesiąc 12500zł a cholewa i najda po 7000zł, mówiła mi dzisiaj koleżanka o tym ale przecierz RYCHO w ulotce napisał że kasy nie "przejadają" |
|
A czy to prawda że ZBYCHO zarabia 10700zł. Czyżby gruncik się palił w Świdniku pod nóżkami. a Niejaki Janek tajny współpracownik SB, emerytowany pracownik MO,Ormo miał za małą emeryturke?? Nawet kolego żebyś za darmo pracował to i tak nikt na ciebie nie zagłosuje
|
|
GŁOSUJMY NA JANKA
|
|
[quote name='cycó' timestamp='1289917941' post='381991']
A czy to prawda że ZBYCHO zarabia 10700zł. Czyżby gruncik się palił w Świdniku pod nóżkami. a Niejaki Janek tajny współpracownik SB, emerytowany pracownik MO,Ormo miał za małą emeryturke?? Nawet kolego żebyś za darmo pracował to i tak nikt na ciebie nie zagłosuje
tajny współpracownik to może był ale Rycho ,to Rycho ma teczkę w ipn że był tajnym współpracownikiem bezpieki, zobacz sobie na stronie IPN wejdż w katalogi i się przekonasz owszem JAN to były milicjant,ale w przeciwienstwie do niektórych nigdy nie był współpracownikiem SB
|
|
Cycó ty to jesteś cyco!!!
|
|
WSZYSCY POWINIŚMY POPRZEĆ JANKA S. TO JEDYNY KANDYDAT SPOZA UKŁADU.
UCZCIWY CZŁOWIEK A TO NAJWAŻNIEJSZE. BĘDZIE DOBRYM WODZEM.
|
|
A szkoda, trzeba było wybra ć tego Kasiczaka, tego złodzieja z Żegotowa to on taki sprytny to i dla gminy by nakradł on umie kraść euro, ha, ha, ha!
|
|
Ja bym tego kasczaka za jaja pwiesil na drzewie zeby powoli zdychal
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|