A swoja drogą, czemu ten pan z przewróconego plakatu reklamuje się ciągle rodziną, a zawsze pozuje sam, bez rodziny ?
|
|
Śmietnisko z miasta robi PIS
|
|
a czy można umieszczać wizerunek przechodniów bez ich zgoduy w tle z plajkatami wyborczymi, pan fotograf robił zdjęcie ale nie pytał mnie czy może skorzystać z mojego qwizerunku, a chybba powinien
|
|
8 lat destrukcyjnych dzialan ekipy PSL-PO to; - dziesiatki afer - mafie paliwowe - karuzele VAT - pogarda do człowieka - bieda i głodne dzieci - zeszyty w sklepach - niewolnicza praca na umowach śmieciowych - pampersy u kasjerek w Marketach - zwijanie państwa - OFE - praca do śmierci - Eldorado dla parabanków i Amber Goldów. |
|
Kto za to odpowie jeśli taki baner przewrócił się na przechodnia? Kto odpowie za uszkodzenia ciała itp? Wiatry byawja czasem bardzo silne i wszystko może się zdarzyć.
|
|
Wg Polskiej Normy obciążenie wiatrem takiego baneru może dochodzić do 1 kN/m2 (około 100 kg/m2).
|
|
Ja na Pitucha już 7 sms wysłałem, podobami się twardziel, jest nieustepliwy, nawet na plocie jak wisi to widac ten przeblysk w oczach
|
|
Największy problem ma SLD bo ich wyborcy leżą głównie na kwarterach cmentarzy a tam nie ma lokali wyborczych. Cóż za dyskryminacja , dlaczego tam nie ma lokali wyborczych i dlaczego zmarli nie mają prawa głosu??
|
|
PAMIĘTACIE JAK POŻÓŁKŁE BANERY ZSLowca PÓL ROKU STARSZYŁY LUDZI NA MIEŚCIE ?!
|
|
Widzislem jak na wcisłe wrony srały ,to zły znak, tyle lat juz sie wciska do tej polityki i dalej traktuja ją jak kope
|
|
Tomek LGBT Pitucha drepcze nóżkami żeby dostać się do Sejmu. Przykro Tomeczku - nie dostaniesz sie bo ludzie podświadomie wyczuwają fałsz
|
|
Kto spłaci miliony długów Nowoczesnej?
Obecni i byli działacze Nowoczesnej powinni solidarnie spłacić długi swojej partii, a dopiero potem znowu mogą się bawić w politykę.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|