Filaratów do Głębokiej, centralnie zasłania pieszych zbliżających się do przejścia... SM nie widzi problemu, Policja, zwłaszcza drogówka co codziennie jeździ także...
|
|
Nie głosujcie na śmieciarzy.
|
|
Szkoda ze nie ma jakiegos huraganu albo przynajmniej wiatru 100 km/h.
|
|
Wydawalo mi sie ze radny czy posel to reprezentanci woli wyborcow. Ale w Lublinie to sa reprezentanci woli deweloperow ktorzy w wolną niedziele , wielkie swieto 700 lecia, w nocy, na kolanach przed deweloperem, zdradzili swoich wyborcow. Teraz 3 z nich bezczelnie wystawia swoje twarze i liczy na ponowne zaufanie. Precz z PO
|
|
Dlaczego pisowcy nie pytają o zgodę na zawieszenie plakatu na płocie tylko wieszają jak na swoim? Co to ma być?
|
|
We wtorek przy ul Jana Pawla/ Roztocze te metalowe konstrukcje z plakatami przywiazane byly linką do przewodow linii wysokiego napięcia 110kV !! Nie do slupa a do przewodow !!! Nie wiem czy to byl jakis zart czy głupota. szybko to zostalo zdemontowane.
|
|
"Kandydaci wdzięczą się do wyborców z płotków na trawnikach. Czy to jest bezpieczne?"***No, nie! Nie jest bezpieczne. Szczególnie dla dzieci. Koszmary mogą im się śnić po nocach. . . :(
|
|
Jedziesz i zobaczysz te zaklamane mordy jak mawiał nasz klasyk i wypadek gotowy
|
|
Na przekór nie zagłosuje na żadnego kandydata, którego choć raz zobaczyłam na jednym z tych idiotycznych plakatów rozsianych po całym mieście. Wszystkich do tego zachęcam !
|
|
8 lat destrukcji ekipy PSL-PO to;
- pogarda do człowieka
- bieda i głodne dzieci
- zeszyty w sklepach
- niewolnicza praca na umowach śmieciowych
- pampersy u kasjerek w Marketach
- zwijanie państwa
- OFE
- praca do śmierci
- Eldorado dla parabanków i Amber Goldów.
|
|
Nie wszędzie jest to bezpieczne. Ostatnio poruszając się ścieżką rowerową obok ronda na Kalinie musiałem omijać metalowa podstawę baneru częściowo ustawioną na ścieżce. Wystarczy chwila nieuwagi i można wylądować w szpitalu.
|
|
To jest skandal że Pan Olejnik z ZDiM pozwolil na ustawienie tych śmieci w calym mieście!!!!!!!!
|
|
Na przekór nie zagłosuje na żadnego kandydata, którego choć raz zobaczyłam na jednym z tych idiotycznych plakatów rozsianych po całym mieście. Wszystkich do tego zachęcam !Pozostaje powiedzieć sobie: "Stawiam na Tolka Banana." :) |
|
Czy kandydaci płacą za zajęcie pasa drogowego czy też robią to za friko? Bo jeśli za friko to jest to niezgodne z prawem
|
|
4 lata destrukcji ekipy piSS to; - pogarda do człowieka - bieda i głodni emeryci - masowe likwiadcje sklapów - niewolnicza praca na umowach o pracę - niedostepne leki i lekarze - zwijanie państwa - OFE do ZUS z prowizją 20% - praca do śmierci - Eldorado dla skoków - Masowe loty w prywatnych celach na koszt państwa - Jurny stefam. |
|
W żadnym innym kraju europejskim kandydaci się tak nie reklamują.A tak w ogóle wjeżdżając do naszego kraju od razu widać że to Polska-po szalonej ilości reklam przy drogach.
|
|
"8 lat destrukcji ekipy PSL-PO (...)"***Istotnie, ta ekipa poddawana była systematycznej destrukcji. :( |
|
Na drodze wojewódzkiej 835 na barierkach w pasie drogowym aż pstro od plakatow Pisu. W końcu dojdzie do nieszcześcia.
|
|
Pis to mendy i ZŁODZIEJE.
|
|
Lublin to jeden wielki syf plakatowo-reklamowy.
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|