Na Kosiniaka chcesz głosować?. Przecież w tej ekipie "biegnącej" do fotela prezydenckiego on ma najbardziej chwiejny charakter. Zawsze przyklejali się do każdej partii obojętnie jakiej "orientacji" byle tylko być przy "korycie". Zabór finansów z OFE, podniesiony wiek emerytalny mimo sprzeciwu 2,5 mln (podpisy) ludzi. Nawet ostatnio Gdy Jażdżewski brutalnie i po chamsku najeżdżał na kościół to po jego słynnej przemowie były oklaski. Kosiniak też bił brawo z uśmiechem, ale pewnie Kamysz jako Ludowiec był przeciwny temu "napadowi", a może było odwrotnie. Dla mnie to wszystko jedno. NIE NADAJE SIĘ.
|
|
Tu się zgina dziób pingwina. Nic nie zrobił dla Lublina, Lubelszczyzny, Polski Wschodniej, nic.
|
|
Po co ten start? Kandydat partii kanapowej. Wszyscy członkowie na jednej kanapie. Były kandydat na prezydenta RP kandydatem na prezydenta Lublina. Poarcie Żuk i Banach. Ładnie brzmi?
|
|
Kabaret to tylko po prostu kabaret. Tylko szkoda, że w ogóle nie śmieszny.
|
|
A kiedy była nominacja profesorska ????????? ??????????? ????????? ??????????? ?????????? ?????????? ????????? ?????????? ?????????? ??????????? ????????? ????????? ???????
|
|
Spiep rzaj dziadu do Torunia i nie kompromituj Lublina.
|
|
Oj zagrożony dudzina i niech zgina dziób pingwina
|
|
Mam pytanie, czy to pomysł Ojca rydzyka czy pana Piotrowskiego?. Czyżbym znowu został oszukany?. Z kąt te władki się biorą?.
|
|
bydzie Mirek 1000 ??? czy też ni ???
|
|
Bardzo dobrze że startuje ,a może wygrać..
|
|
Pięć sukcesów prezydenta? - Na chwilę obecną chyba nie pamiętam
|
|
Słucham Jarosława K. Jestem niesamodzielny.
|
|
Następny koleś RYDZYKA pcha dupę do koryta ....
|
|
A to kościół nie będzie popierał Chołownii?
|
|
Kończ waść, wstydu oszczędź...!
|
|
Następny chętny na moją kasę
|
|
To, że nie ma żadnych szans wie każdy z nich. Pytanie czemu ma to służyć? Podlizanie się Rydzykowi na przyszłość? Sposób na wyrwanie naszych pieniędzy?
|
|
duda załóż włosienice i jak jurand stój pod stacyjom radyja noc całom,to ci może nasz krzyżak tadeus wybaczy abnegacje i łażenie w zydowskiej mycce po pacapałacu inacej polegniesz od łojcowskiej anatemy i nima cie hehehe
|
|
Dokładnie. Kampania u rydzyka bedzie polegac na krytykowaniu Dudy a to może pomóc kontrkandydatowi Dudy w drugiej turze.
|
|
Ten Pan /szef komitetu/ przez pół roku nie był w stanie rzetelnie wykonać swojej roboty jako hydraulik.Współczuję P.Piotrowskiemu wyboru .
|
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|