Burmistrz powinien pracować , a nie prowadzić kampanię kolegi zastępcy.
|
|
przeciez na tym zdjeciu nie ma aktualnego burmistrza Krasnika !!!!!!!!!
|
|
Moje koło PIS zdecydowało,że zagłosujemy na Jedynkę PO - naszego przyjaciela Michała Kamińskiego.
|
|
Z listy PiS-u jedyny sensowny kandydat to Piotrowski
|
|
no teraz tytuł adekwatny do osoby :) jest jeszce jedno określenie " typowy koryciarz "
|
|
czy Kraśn imkeim nie powinien zainteresowac się jakiś Urząd ?
Urząd który bstwierdzi jak działają urzędnicy, burmistrz i podległe instytucje?
|
|
Bardzo dobry kandydat, to , źe mówi jak jest, to jego atut, jest bezpośredni i bardzo dobrze, popieram i będę z przyjemnością na niego głosować i mam to gdzieś co o tym myślicie :)
|
|
Krycha zagłosuje na stawiarka bo pracując w KOEN-ie jest od niego zależna i służbowo i ponoć prywatnie. Stawiarski powinien jako europoseł zająć się narkomanią wśród młodzieży - ma w tym osobiste doświadczenie
|
|
Kamiński to renegat i zdrajca a Paruch nie zna języków i gada głupoty, trzeba szukać na dalszych miejscach!!!
|
|
żaden Stawiarski, głosujemy na Piotrowskiego - ma doświadczenie, zna języki obce, funduje staże i stypendia dla młodych z Lubelszczyzny, do tego zaprasza do Strasburga i Brukseli laureatów olimpiad, nauczycieli, działaczy społecznych i innych, organizuje też konkursy na unijne absurdy oraz konkursy dla maturzystów, zorganizował z prezydentem i marszałkiem wystawę fotograficzną "Lubelskie-okno na wschód i zachód Europy"
jednym słowem robi a nie tylko mówi
|
|
zdejma synkowi branzoletke tato zalatwi jako czlowiek prawy aby , bedezie dalej chandlowal
|
|
Stawiarski??? A kto to jest... Szkoda gadać z tym Panem. Miejsca pracy??? chyba są mu obce eh. Wybory wielkimi krokami się zbliżają, to i się Pan chce pokazać. ŻAL i jeszcze raz ŻAL... Mają ludzie tupet...
|
|
PIotrowski, Kamiński mają szansę w wyborach, reszta odpada
|
|
Następny socjalista, który będzie bronił miejsc pracy za moje pieniądze!!!! Precz z czerwonymi, inaczej nigdy nie będzie dobrze!!!
|
|
cyt.
"Podczas czwartkowej konferencji prasowej Jarosławowi Stawiarskiemu (z lewej) towarzyszył burmistrz Kraśnika (z prawej)"
Buhahaha. Ale jaja jak oni się ostatnio pozmieniali. Tylko nie wiem teraz co to za typ w środku???;)
|
|
To teraz Misiak jest burmistrzem?
|
|
cyt. ''Dbałość i ochrona miejsc pracy'' - Pan to ma tupet Panie Stawiarski ... za tą dbałość i ochronę miejsc pracy w Urzędzie Miasta Kraśnik napewno Panu - PODZIĘKUJEMY!!!
|
|
jako II burmistrz, będąc "na miejscu" w Kraśniku, nie potrafił dbać o miejsca pracy dla "zwykłych" mieszkańców, to będąc w PE (nie daj Boże) na pewno to się zmieni. hahaha śmiech na sali.
|
|
Łysy buc w PE ? żarty, sam fakt, że jest wice, a tak prawdę mówiąc to ON podejmuję decyzję w tym mieście., jest dla mnie odrażający. Wstyd mi, zwykłemu zjadaczowi chleba za takie twarze w polityce. Panie Stawiar, wychowanie syna nie udało się, a ma się udać rządzenie?!
|
|
Stawiarski niech się lepiej synalkiem zajmie, a Kamiński to jak dla mnie największa miernota w tych wyborach zaraz po Korwinie-Mikke
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|