Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Kardasz kontra Paśnik. Jest wyrok w sprawie ulotek

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 2 listopada 2018 r. o 11:13 Powrót do artykułu
Zabawimy się? Napisz do mnie na ***hotrandka.pl/ mój nick rika98
Odpowiedz
Tylko te dwa podpunkty zdaniem sądu były nieprawdziwe w tej ulotce?
Odpowiedz
Zabawimy się? Napisz do mnie na HOTRANDKA.PL mój nick rika98
Odpowiedz
cały PiS w pigółce.... Morawiecki nie pomoże jak się robi takie paszkwile.
Odpowiedz
SPRZEDAM OPONY DO OPLA    YEL ZAUFANIA
Odpowiedz
Na ulotce argumentów pyli dużo. Widać to na kanale s. A sąd widzi tylko 2. Czyli reszta to prawda.
Odpowiedz
Dlaczego dziennik wschodni nie napisał o wczesniejszym procesie w którym Paśnik przegrał? Dlaczego dziennik napisał tekst że Wspólny Lubartów rusza na ratusz a nie pisał o innych komitetach? My tu w Lubartowie mamy bardzo obiektywne media: kanał i przegląd ale widzę że dziennik też równie obiektywny...
Odpowiedz
Proszę oceńcie sami jak została kobieta roznosząca ulotki napadnięta i zastraszona. ***s://youtu.be/ZWxXWBwJlDc Czy to sąd wziął pod uwagę?
Odpowiedz
a to PISdzielcy złomiarze i przekrętasy szumowiny france .
Odpowiedz
Po pierwsze, gdy Krzysztof Paśnik przegrał rozprawę w sądzie powiedział... Odwołamy się. Tak samo w tym przypadku. Jak można zatrzymać kobietę na ulicy, która wykonuje swoją pracę. Jak można ją zastraszac i przepytywac. Nagrać i wrzucić do propagandowej tv. Tak ma wyglądać władza w Lubartowie? Będą zatrzymywać antytomasiakow? NIE!!!!! Wygra Paśnik Tomasiak będzie zarządzać miastem. To masakra.
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...