Nie dziwi was zjazd PSL. Na początku mieliśmy 16,6%. teraz 13,6%. Czyżby ktoś manipulował głosami?
|
|
Przerżneli ileś sejmików, ileś powiatów, będą co najwyżej służyć za przystawkę PO w sejmikach na zachodzie Polski, gdzie nigdy nie byli mocni. Jeśli nie obronią Mazowsza i Świętokrzyskiego to żaden marszałek nie będzie pochodził z PSL.
|
|
A moja obserwacja jest nieco inna. To raczej powiaty na zachodzie (biłgorajski, lubelski, janowski, świdnicki) głosowały na PiS, natomiast wschodnie (zamojski, hrubieszowski, krasnostawski) na PSL. I kto tu jest Ukraińcem?Morda ukrainski kudlu, PSL to partia polskich chłopów.Niestety strategia Hetmana zawiodła. Zarzadzanie partią przez konflikt młodych ze strarymi. Mam nadzieje że go za to rozliczą i zostanie mu juz tylko Brukselka. To ptzez niego straciliśmy sejmik oraz wiekszość powiatów. Brawoooooo Hetman Lubelski - koń trojański PIS.Chcieliście LUBLINIANINA z Centrum po politologii co że wsią i rolnictwem nie ma nic wspólnego to macie. A tak w ogóle to liczył się dla Was Lublin z najbliższa okolica WSCHÓD województwa mieliście w D... |
|
Ciekawe kto będzie marszałkiem. Dobrze, żeby był ktoś spoza Lublina, byłby to ukłon w stronę reszty województwa.
|
|
Ciekawe kto będzie marszałkiem. Dobrze, żeby był ktoś spoza Lublina, byłby to ukłon w stronę reszty województwa.Może Wojciechowski? |
|
Oczywiście zgadzam się, tryglodyci intelektualnie wybrali pisowskich swoich odpowiedników.
|
|
Jaki ból dupska. Chyba ktoś będzie musiał zmienić pracę hehe
|
|
Ciekawe kto będzie marszałkiem. Dobrze, żeby był ktoś spoza Lublina, byłby to ukłon w stronę reszty województwa.Zdzicho Podkański teraz mieszka poza Lublinem |
|
Kiedy będą znane wreszcie wyniki. Na podobnym pod względem mieszkańców Podkarpaciu są już znane od paru dobrych godzin.
|
|
Kemor, spuszczam wodę :)))
|
|
Moja żona pracuje w Urzedzie Marszalkowkim. Jest w ciąży. Jak coś się jej stanie to nie ręczę za siebie. Pisowskie lotry!
|
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|