Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Sztandar Ludu ciągle przepisuje artykuły z wyborczej lub tvn... dno!!!
Odpowiedz
A czy ktoś widział te respiratory ??
Odpowiedz
Janusz widziałem nadrukowane serduszka Owsiaka już oblepił nimi pomieszczenia, gdzie stoją respiratory. A nóż parę się przyczepi przez przypadek. Nic nie potrzeba pokazywać skompromitowanym POlitykom. Niech łajzy tracą swój czas. Chojracy, bo przy imunitecie nikt im nie wlepi mandatu za zawracanie czterech liter policji.
Odpowiedz
Janusz widziałem nadrukowane serduszka Owsiaka już oblepił nimi pomieszczenia, gdzie stoją respiratory. A nóż parę się przyczepi przez przypadek. Nic nie potrzeba pokazywać skompromitowanym POlitykom. Niech łajzy tracą swój czas. Chojracy, bo przy imunitecie nikt im nie wlepi mandatu za zawracanie czterech liter policji.
 Nie jestem politykiem, a obywatelem za którego pieniadze ten sprzęt (o ile w ogóle istnieje) został kupiony i chciałbym go zobaczyć. Tak samo jak nie trzeba pokazywać gorszemu sortu dowodów wpłat na caritas, premii co im się po prostu należały. Wolska naszych marzeń. 
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...