Zlikwidujemy CBA, FBI, CIA, INTERPOL, MOSAD, MI6, NYPD, Guardia Civil itd.Wtedy ludzie wezmą sprawy w swoje ręce i wymierza sprawiedliwość bo na sądy nie liczą.
|
|
Schetyna na prezydenta ! Jak bezbarwna Kidawa to ja nie idę głosować!
|
|
Nie ma opcji aby stara baba wygrała
|
|
To prawda, jestem kobietą i uważam, że kobieta się nie nadaje na to stanowisko, a już na pewno nie ta (z całym szacunkiem). Jak znów wybór będzie między dżumą a cholerą.
|
|
Duda to żaden prezydent. To marionetka ciągnięta za sznurki. A tak wogóle to powinien dostać Trybunał Stanu za złamanie konstytucji. Duda niczym się nie różni od Banasia.dostanie dostanie ,nie od tych glombów z zsl czy pło ,ale konfederacja może te pieską dziadyge zaciągnąć do trubunału innej opcji brak ,jedno jest pewne ,więcej nie może długopis pełnić tej funkcji |
|
Nie ma opcji aby stara baba wygrałaAle stara jak sie stara też jest dobra. |
|
Gwoli przypomnienia- ch*j z tą Polską wschodnią. Przypomnijcie sobie kto to wypowiedział i pamiętajcie o tym przy urnach, bo po głosy to wiedzą gdzie przyjechać...Karpinski wywachal,ze przy urnach moze byc zero jak jego wypowiedz i nie wystartowalm i czeka w prozni.Spadek,ze stolka byl i jest bolesny a bylo nie chlac i nie paplac.o wschodzie kiedy z niego sie pochodzi bo pulawska wies lezy po lewej stronie Wisly. |
|
Odpowiednie służby powinny cię zaciągnąć przed sąd za obrazę prezydenta.Duda to żaden prezydent. To marionetka ciągnięta za sznurki. A tak wogóle to powinien dostać Trybunał Stanu za złamanie konstytucji. Duda niczym się nie różni od Banasia.dostanie dostanie ,nie od tych glombów z zsl czy pło ,ale konfederacja może te pieską dziadyge zaciągnąć do trubunału innej opcji brak ,jedno jest pewne ,więcej nie może długopis pełnić tej funkcji |
Strona 3 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|