" A potrafisz podać choć jedno istotne osiągnięcie tych radnych? Ludzie na nich głosują, bo mieli zdjęcie z Żukiem i oplakatowali całe miasto."
tak, gdyby nie oni, to wszystkie sprawy, które przeszły, by nie przeszły. Jak zauważyłeś, na większość ważnych dla miasta inwestycji radni z pisu głosowali przeciw.
|
|
Wygrał LUBLIN , przegrała zacofana i wsiowa część zwłaszcza starych mieszkańców lublina. Alleluja i do przodu
|
|
W powadze czasów,
W zwątpieniu i chaosie,
Tym o drżących dłoniach,
I złamanym głosie,
Ukaż się duchem i ciałem,
Wszystkim nam,
Ponad podziałem.
Przybądź i bądź,
Przybądź i bądź,
Przybądź i bądź,
Bez zarzutu,
Tak dla Tutsi, jak dla Hutu.
Kapitan Polska,
Kapitalny Pan
Kapitan
Kapitan Polska
A sprawa polska
/ Spięty Lao Che
i nadal nie ma Kapitana.........
|
|
A ten Komorski to przypadkiem nie jest pod wpływem jakichś dopalaczy czy reklamuje gabinet stomatologiczny.
|
|
" A potrafisz podać choć jedno istotne osiągnięcie tych radnych? Ludzie na nich głosują, bo mieli zdjęcie z Żukiem i oplakatowali całe miasto." tak, gdyby nie oni, to wszystkie sprawy, które przeszły, by nie przeszły. Jak zauważyłeś, na większość ważnych dla miasta inwestycji radni z pisu głosowali przeciw.Nie wiadomo jakby głosowali radni z innych partii lub organizacji. Radnymi powinny być osoby, które coś robią dla mieszkańców Lublina, a nie przedstawiciele poszczególnych partii. Rada Miasta jest za bardzo upartyjniona. Wystarczy już tych wojenek PO-PIS. |
|
Te same osoby co wcześniej. Zero konstruktywnych zmian. ZAL LUBLINA
|
|
Pracownicy szkół, przedszkoli , żłobków POdlegli Ratuszowi , stanowiąc część członków Komisji Wyborczych brawo. Nie ma to jak nasi.
|
|
A kandydaci PiS to nie oplakatowali całego miasta. Poza tym też mogli zrobić sobie zdjęcia, z kim tylko chcieli. Co?... Zrobili? I nie pomogło, naprawdę??? Ciekawe, dlaczego...Skoro ludzie na nich głosują to chyba się sprawdzili. Daj mi gwarancję, że nowi będą lepsi to będę na nich głosować. Puki co, wolę tych co byli, bo miasto zaczęło się rozwijać.A potrafisz podać choć jedno istotne osiągnięcie tych radnych? Ludzie na nich głosują, bo mieli zdjęcie z Żukiem i oplakatowali całe miasto. |
|
--- dlaczego dziennnik toleruje trolling na swoim forum? ile płacą?
|
|
Dbamy o czystość powietrza - ja mam piec co na węgiel czy Miasto zrekompensuje mi przyłączenie do sieci miejskiej?
|
|
A z kim mieli sobie robić zdjęcia kandydaci PIS? Może z Żukiem? Żuk wygrał te wybory, więc ci co głosowali na Żuka z automatu zagłsowali na jego radnych. Nie ważne czy coś zrobili podczas obecnej kadencji czy nie. Tak trudno zrozumieć pewne rzeczy?A potrafisz podać choć jedno istotne osiągnięcie tych radnych? Ludzie na nich głosują, bo mieli zdjęcie z Żukiem i oplakatowali całe miasto.A kandydaci PiS to nie oplakatowali całego miasta. Poza tym też mogli zrobić sobie zdjęcia, z kim tylko chcieli. Co?... Zrobili? I nie pomogło, naprawdę??? Ciekawe, dlaczego... |
|
O to panu posłowi chodziło. Proszę zapisać się do PO i grać z otwartą przyłbicą
|
|
No niestety - PiS hurtowo przyjmując emigrantów zdradził polski naród. Gołym okiem widać, że w niedaliekiej przyszłości za skutki dzisiejszego kundlizmu wobec USA i Izraela oraz kupczenia PRAWDĄ zapłacą następne pokolenia Polaków.
To raz, przy okazji warto publicznie pytać p. Tułajewa o jego obecność (ba, około połowy posłów PiS!) na polsko-żydowskiej parlamentarnej grupie (czego, tumanienia Polaków?!).
Przykro mi, ale straciłem do PiS resztki szacunku, na niechęć muszą zasłużyć!
******sejm.gov.pl/SQL2.nsf/skladgr?OpenAgent&294&PL
|
|
Fajnie, przeszły dwie osoby, na które głosowałam.
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|