Te same osoby co wcześniej. Zero konstruktywnych zmian.
|
|
to co, znowu 16:15?
|
|
Brawo ! Lublin zwyciężył w tych wyborach !
|
|
Pis traci zupełnie RM było 16 do 15 teraz będzie 18 do 13 i to przy 5 a nie 4 letniej kadencji
|
|
Kalina, Kamińska!
|
|
PiS patologi 500+ wypłaciły te się popiły i na wybory zabłądzili. Cała prawda o wyborcach PiS.
|
|
Te same osoby co wcześniej. Zero konstruktywnych zmian.Skoro ludzie na nich głosują to chyba się sprawdzili. Daj mi gwarancję, że nowi będą lepsi to będę na nich głosować. Puki co, wolę tych co byli, bo miasto zaczęło się rozwijać. |
|
Brawo Marceli Nizgoda! Mandat jest Twój!
|
|
Panie Daniewski bierz się Pan za remont Nałkowskich ( nie starej po wsi , tylko nowej do Żeglarskiej , bo jak nie to będzie Pana ostatnia kadencja ).
|
|
Nie głosowałem na Żuka bo nie mam dojścia z domków na ul. Nałkowskich, natomiast kostka na deptaku zmieniona. Wrrr!
|
|
Skoro ludzie na nich głosują to chyba się sprawdzili. Daj mi gwarancję, że nowi będą lepsi to będę na nich głosować. Puki co, wolę tych co byli, bo miasto zaczęło się rozwijać.A potrafisz podać choć jedno istotne osiągnięcie tych radnych? Ludzie na nich głosują, bo mieli zdjęcie z Żukiem i oplakatowali całe miasto. |
|
---DLACZEGO DZIENNIK TOLERUJE WPISY PŁATNYCH TROLLI P0-PSL ??? TO MA BYĆ TA WALKA Z FAKE NEWSAMI ???
|
|
oczywiście po co pisać o mandatach z innych partii niż jedyna słuszna wg "lokalnych niezależnych mediów"
|
|
apropo starych Nałkowskich był 2 lub 3 lata temu projekt drogi, tyle że wchodził on mocno w prywatne posesje (gdzie i tak jest ciasno) i duża część mieszkańców powiedziała NIE... i drogi nie ma...
|
|
Nie głosowałem na Żuka bo nie mam dojścia z domków na ul. Nałkowskich, natomiast kostka na deptaku zmieniona. Wrrr!a ja, pod swoim domkiem własną kostkę położyłam na własny koszt .... i mam po czym chodzić... i nie czekałam na: daj, daj |
|
Brawo nowa-stara władza miejska, ale czy mamy szanse na kolejne 1,5 mld złotych kredytu. Przecież to nie my będziemy go spłacać, tylko ci, którzy dopiero się narodzą, a oni nie mają głosu!
|
|
Żuk zwyciężył, czyli dalej będzie cyrk z budowaniem flag na kolejnych rondach, zakazy zgromadzeń, nieudolna straż miejska...ech, wsi spokojna, wsi wesoła...
|
|
Biedny Lublin. Inne miasta teraz patrzą na was z politowaniem.
|
|
Ja równeż nie głosowałem na Żuka ze względu na to że UM Lubln którym kieruje nie odpowiedział na 4 moje listy polecone wysłane w ubiegłych 4 latach. Nie zagłosowałem również za niewprowadzenie wyświetlaczy czasu na skrzyżowaniach co nawet w Stalowej Woli dokonał Perzydent z PiS a TAKŻE NIE POTRAFI ROZWIĄZAĆ WYJAZDU Z TESCO ze swoimi kolegami i samochody stoja spalając znaczne ilości paliwa a powinni podjechać 300 metrów i na rondzie zawrtócić do Żagla raz na godzinę wjeżdza tam samochód to jest właśnie poziom inteligencji jego zespołu
|
|
Biedny Lublin. Inne miasta teraz patrzą na was z politowaniem.
Chyba wsie, bo w innych dużych miastach też pis nie wygrał hahahahaha
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|