Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Kogo Żuk wprowadził do Rady Miasta Lublin? Nieoficjalne wyniki

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 22 października 2018 r. o 09:09 Powrót do artykułu
Te same osoby co wcześniej. Zero konstruktywnych zmian.
Odpowiedz
to co, znowu 16:15?
Odpowiedz
Brawo ! Lublin zwyciężył w tych wyborach !
Odpowiedz
Pis traci zupełnie RM było 16 do 15 teraz będzie 18 do 13 i to przy 5 a nie 4 letniej kadencji
Odpowiedz
Kalina, Kamińska!
Odpowiedz
PiS patologi 500+ wypłaciły te się popiły i na wybory zabłądzili. Cała prawda o wyborcach PiS.
Odpowiedz
Te same osoby co wcześniej. Zero konstruktywnych zmian.
Skoro ludzie na nich głosują to chyba się sprawdzili. Daj mi gwarancję, że nowi będą lepsi to będę na nich głosować. Puki co, wolę tych co byli, bo miasto zaczęło się rozwijać.
Odpowiedz
Brawo Marceli Nizgoda! Mandat jest Twój!
Odpowiedz
Panie Daniewski bierz się Pan za remont Nałkowskich ( nie starej po wsi , tylko nowej do Żeglarskiej , bo jak nie to będzie Pana ostatnia kadencja ).
Odpowiedz
Nie głosowałem na Żuka bo nie mam dojścia z domków na ul. Nałkowskich, natomiast kostka na deptaku zmieniona. Wrrr!
Odpowiedz
Skoro ludzie na nich głosują to chyba się sprawdzili. Daj mi gwarancję, że nowi będą lepsi to będę na nich głosować. Puki co, wolę tych co byli, bo miasto zaczęło się rozwijać.
  A potrafisz podać choć jedno istotne osiągnięcie tych radnych? Ludzie na nich głosują, bo mieli zdjęcie z Żukiem i oplakatowali całe miasto.
Odpowiedz
---DLACZEGO DZIENNIK TOLERUJE WPISY PŁATNYCH TROLLI P0-PSL ??? TO MA BYĆ TA WALKA Z FAKE NEWSAMI ???
Odpowiedz
oczywiście po co pisać o mandatach z innych partii niż jedyna słuszna wg "lokalnych niezależnych mediów"
Odpowiedz
apropo starych Nałkowskich był 2 lub 3 lata temu projekt drogi, tyle że wchodził on mocno w prywatne posesje (gdzie i tak jest ciasno) i duża część mieszkańców powiedziała NIE... i drogi nie ma...
Odpowiedz
Nie głosowałem na Żuka bo nie mam dojścia z domków na ul. Nałkowskich, natomiast kostka na deptaku zmieniona. Wrrr!
 a ja, pod swoim domkiem własną kostkę położyłam na własny koszt .... i mam po czym chodzić... i nie czekałam na: daj, daj
Odpowiedz
Brawo nowa-stara władza miejska, ale czy mamy szanse na kolejne 1,5 mld złotych kredytu. Przecież to nie my będziemy go spłacać, tylko ci, którzy dopiero się narodzą, a oni nie mają głosu!
Odpowiedz
Żuk zwyciężył, czyli dalej będzie cyrk z budowaniem flag na kolejnych rondach, zakazy zgromadzeń, nieudolna straż miejska...ech, wsi spokojna, wsi wesoła...
Odpowiedz
Biedny Lublin. Inne miasta teraz patrzą na was z politowaniem.
Odpowiedz
Ja równeż nie głosowałem na Żuka ze względu na to  że UM Lubln którym kieruje nie odpowiedział  na 4 moje listy polecone wysłane w ubiegłych 4 latach. Nie zagłosowałem również za niewprowadzenie wyświetlaczy czasu  na skrzyżowaniach co nawet w Stalowej Woli dokonał Perzydent z PiS a TAKŻE NIE POTRAFI ROZWIĄZAĆ WYJAZDU Z TESCO  ze swoimi kolegami i samochody stoja spalając znaczne ilości paliwa  a powinni podjechać 300 metrów i na rondzie zawrtócić do Żagla raz na godzinę wjeżdza tam samochód to jest właśnie poziom inteligencji jego zespołu
Odpowiedz
Biedny Lublin. Inne miasta teraz patrzą na was z politowaniem. Chyba wsie, bo w innych dużych miastach też pis nie wygrał hahahahaha
Odpowiedz
Strona 1 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...