Ten Kulesza nie wzbudza zaufania.
|
|
Masz mój głos
|
|
Szkoda,że nie z Kukizem
|
|
Kto za nimi stoi? KACAPY?
|
|
Pod Kreml rozdawać te ulotki , Korwin Mike z Winnickim mogą wam załatwić miejsce pod mauzoleum Lenina na krasnoj płaszczadi.
Na koniec pytanie - w co gracie dupki ?
|
|
A kto to jest?
|
|
Warto dac szanse nowym ludziom, lista numer 4, Konfederacja.
|
|
A kto to jest?Podobno jakiś poseł. Ktoś wie co zrobił dla Puław ???? |
|
Konfederacja zaplecze marksistowskie nie przekroczą nawet progu wyborczego.
|
|
Kulesza wielki liberał a właśnie ujawniono taśmy prawdy, na których razem z Korwinem Mikke i Winnickim dyskutują jak wyprowadzić pieniądze podatników z państwowej subwencji dla partii na swoje konta po wyborach. Kasa... kasa... kasa... Aby dostać się do koryta... wnp.pl/parlamentarny/spoleczenstwo/politycy-konfederacji-dziela-pieniadze-z-przyszlej-subwencji,42347.html
|
|
a co to jest ta cała konferencja i który to ten Kulesza - skąd on?
|
|
Matce załatwił robotę w Urzędzie Miasta?A kto to jest?Podobno jakiś poseł. Ktoś wie co zrobił dla Puław ???? |
|
1. Proszę wszystkich aby poparli w wyborach Prawo i Sprawiedliwość. Chcą aby Polska była chrześcijańskim krajem. Zlikwidowali gimnazja siedliska szkolnej patologii. Jako pierwszy polski rząd dba o rolników, uzbraja polską armię i zwiększa jej liczebność. Walczy z korupcją z nieuczciwymi sędziami. Dbają o pamięć żołnierzy wyklętych i bohaterów naszego kraju. Obniżają podatki dla średnich i małych przedsiębiorstw. Walczą z mafiami VAT. Wprowadzili pracownicze plany kapitałowe co może uratować emetytury polaków. Ograniczają wpływy rosyjskie które wprowadziły PSL. Przywracają połączenia komunikacyjne. Opozycja chce zniszczyć rodziny, które są wartoscią tego narodu. Nie ufajcie konfederacji. Oni idą razem z platformą, psl i lewica. Platforma w obrzydliwy sposób zaniedbała średnie i małe miejscowości. Taśmy Neumana pokazują jaki jest język polityków platformy pełen chamstwa i nic więcej. Na swoje konwencje zapraszają człowieka, który beszta pamięć Kornela Morawieckiego.
|
|
Odpowiedz mi dlaczego nikt z porzedniej władzy - skoro tak nabroili - nie siedzi w więzieniu, nawet Pawlak ciezy się wolnością, a Bury z Podkarpacia - dlaczego nie siedzą? A co jeśli po wyborach amerykańscy Żydzi w ramach ustawy 447 wymuszą na Polsce zapłatę za mienie bezspadkowe?
|
|
a co to jest ta cała konferencja i który to ten Kulesza - skąd on?po niedzieli to już może tylko od majów |
|
Te ulotki to tytułem darowizny czy trzeba będzie je później subwencją opłacić?
|
|
Jak Kubuś straci immunitet to będzie miał ciepło. Na kurierze już o tym pisali ciekawe dlaczego dziennik nie podlapal tematu?
|
|
Ja to mam ubaw z tej Wcisło. Powklejana na banery różnych osób - jej hasło wyborcze powinno brzmieć "gdzieś by się ją wcisło" hahaha:)
|
|
Rosjanie chcieli przejąć Azoty!!!!
|
|
Matka pracuje w Urzędzie Miasta jak jeszcze go na świecie nie byłoMatce załatwił robotę w Urzędzie Miasta?A kto to jest?Podobno jakiś poseł. Ktoś wie co zrobił dla Puław ???? |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|