Polska racja, Konfederacja!
|
|
po co Korwin został europosłem ?
|
|
po co Korwin został europosłem ?Tak samo nie wiem po co pani co coś tam coś potrafi też się tam pcha. To w końcu jej kolega z partii piSS nazwywa ,,wyimaginowaną wspólnotą'' a jej koleżanka flagę ,,unijną szmatą''. |
|
Lepszy Korwin niż Mucha.
|
|
policja odprowadziła wyborczynię POKO, smutne ale prawdziwe, nie odnalazła się wśród tego zgromadzenia
|
|
sowieccy jurgieltnicy
|
|
co tam ten stary zj*b mówił o Hitlerze, niepełnosprawnych i miękkiej pedofilii oraz o tym jak sie dowarościowuje "jak mu czarnuch słuzy" gdy jedzie UBERem
|
|
Nie mam w rodzinie gejów ani lesbijek, ale mam 3 dzieci i męża. Głosuję więc ma tych, którzy dbają o interes mojej rodziny. Czyli na PiS.
|
|
Wiec wyborczy legalnie działających w Polsce ugrupowań i stowarzyszeń politycznych usiłowała zakłócić grupka czerwonych faszystów. Jej działania były przykładem typowego działania dobrze zorganizowanej bojówki komunistycznej próbującej rozbić zgromadzenie. Jednak aby to uczynić byli zdecydowanie za słabi i musieli chować się za plecami policji. Pisowska policja, tak dzielnie walcząca z kontrmanifestacją grup narodowych w czasie marszu równości nie dostrzegała, i nie reagowała, że dzisiaj kilka osób z lewackiej bojówki miało zasłonięte twarze. Mam nadzieję, że poseł Winnicki złoży interpelację w tej sprawie w sejmie, Brudziński taki pryncypialny oberpolicjant się z tego wytłumaczy a komendant policji w Lublinie poniesie konsekwencje działalności swoich podwładnych. Jako dowód na ignorowanie przez lewaków i przez policję obowiązującego prawa - ustawy o zgromadzeniach niech będą zdjęcia zamieszczone przy tym artykule.
|
|
Donald Tusk 08.03.2017 r. "Znam swoją rolę jako przewodniczącego Rady Europejskiej. Jestem i będę w przyszłości bezstronny i politycznie neutralny wobec wszystkich 28 państw członkowskich".
|
|
Kim jest Jakub Karpiński?
|
|
Rzecznik rządu PO-PSL Paweł Graś przyznał, że „Władysław Kosiniak-Kamysz PSL przeprowadził dwie najgorsze reformy w wolnej Polsce, tj. podniesienie wieku emerytalnego i OFE”.
|
|
Żaby głosować na tych zamordystów, to trzeba mieć g...o zamiast mózgu. Godek? Żart!
|
|
Głosuję na Konfederację! Koniec z klękaniem przed innymi państwami! Boże miej Polskę w opiece!
|
|
Ja oddam swój głos na dr Pawła Janulewicza. Dobry człowiek który powinien nas reprezentować w PE. Jedyny co w swoim wystąpieniu odniósł się do problemów Lubelszczyzny.
|
|
Znamy w Polsce jedną Konfederacja jak Konfederacja Targowicka ....
|
|
Kaja Godek z jednej strony walczy zaciekle o prawo do życia każdego człowieka , a z drugiej strony nie reaguje na słowa Korwina " dobry czerwony to martwy czerwony" . Czy to ona nie jest hipokrytką ?
|
|
Bardzo mądra wypowiedź tego młodego człowieka z kontrmanifestacji. Znaczy nie wszystko jeszcze stracone.
|
|
"Państwo dzisiaj nie chroni życia ludzi" - święte słowa. Np nie chroni życia pieszych. Piesi do dziś nie dostali wzorem państw Europy prawa, które gwarantuje im pierwszeństwo na zebrach. Wszędzie to działa i liczba ofiar jest znacznie mniejsza. U nas rekordowo tragicznie. Państwo nie tępi pędzących kierowców. W Polsce jeżdżenie w mieście 70 na godzinę to normalka. Niewielu jeździ przepisowo. Są uważani za zawalidrogi. Duży wpływ na to mają wolnościowcy od Korwina, którzy uważają, że wszelkie przepisy to ograniczanie praw obywatelskich i lewactwo. Tymczasem statystyki mamy tragiczne. Giniemy jak muchy, a co robi Konfederacja? Pieprzy coś o ochronie życia poczętego. Zajmijcie się tragicznie wysoką liczbą trupów na drogach. Zajmijcie się ochroną pieszych.
|
|
Rzecznik rządu PO-PSL Paweł Graś przyznał, że „Władysław Kosiniak-Kamysz przeprowadził dwie najgorsze reformy w wolnej Polsce, tj. podniesienie wieku emerytalnego i OFE”.
|
Strona 1 z 3
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|