HIP HOP Rzetelskiego to bomba.Facet kuma czacze.Beton już się boi.BRAWO!!!!!!!!
|
|
Co z tego. Teraz kumają czaczę, a po wyborach będą puszczać bąki w ławy poselskie i na ziomali. Liczy sie tylko pensja poselska. I tyle z tych rewelacji zostanie ziomale. |
|
Obserwuje zachowania Rzetelskiego bardzo często z bliska. Człowieka o tak dyskusyjnym poziomie intelektualnym i zachowaniu ze świecą szukać nawet u Palikota.
|
|
Piotr Rzetelski - kandydat PSL na posła, a teraz radny wojewódzki : "Ciężko było mi znaleźć zespół. Muzycy, którzy zgodzili się – chcą pozostać anonimowi"
Ziomale się wstydzą, że zaklaskali bitami dla polityka, a tym bardziej dla PSL-owca, więc nie dziwota, że się ukrywają.
|
|
Zagłosuję na Rzetelskiego jak zdejmie portki i teraz jak nie ma śniegu zjedzie na gołej d...e po swoim stoku od góry na dół. Chociaż, znając "działaczy" pSL to i to jest możliwe. |
|
Piosenka jest dobra na wszystko... na boisko i na blokowisko
Choćby taka, choćby taka - na użytek niejednego kandydata
Wiem jak ranić i jak leczyć,
jak poprawić byt człowieczy.
Będąc jeszcze małym smykiem
chciałem zostać politykiem!
A to moje są zalety:
2 (niepełne) fakultety,
5 wyroków, doświadczenie,
znajomości moc w terenie.
Jestem znany w okolicy
od lewicy do prawicy.
Wiele partii założyłem,
jeszcze więcej rozwaliłem!
|
|
Co za tupet, rocznik 69 to młody kandydat? Chyba, że chodziło mu o to, że jest nowym kandydatem, bo po raz pierwszy do sejmu startuje. Młodym na pewno nie.
|
|
Nooo..jak wziąć pod uwagę WIEK KANDYDATÓW PSL-u, to pan Rzetelski jest rzeczywiście młody (pewnie o to mu chodziło). No i młody duchem jest, oczywiście. |
|
Słyszeliście jak rano w esce Wojewódzki i Figurski pochwalili spot Rzetelskiego.
Docenili profecjonalne wykowanie, fajną muzykę i ogólnie, że to świetny pomysł.
Podzielam ich opinię w 100%. Cieszę się, że oprócz merytorycznych spotów Rzetelski zdecydował się na troszkę zabawniejszą wersję. Widać, że ma dystans do siebie.
Już wiem na kogo zagłosuję.
|
|
Świetny spot, gratuluje pomysłu p. Rzetelskiemu.
"Stary beton" pęka i bardzo dobrze, potrzebni nowi, dynamiczni, z pomysłami ludzie w Sejmie.
Ma Pan mój głos.
|
|
Szanuj własne prawo wyboru:
http://www.poema.art.pl/site/itm_175123_wybor.html
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|