Odbilo kolesiowi na starość, niech wraca do śpiewania bo do polityki sie nie nadaje. Po tym co zrobil Wasilewski, jak zadlużyl miasto, przy niklym przyroscie inwestycji w ratuszu przydalby się ktoś, kto rozliczylby poprzednią ekipe(czyt. Wasilewskiego razem z resztą nygusów z ratusza z żukiem - likwidatorem cukrowni wlącznie)
I taki prezydent, żeby rozliczyl poprzedników tak nieudolnie rządzących, jak sądzę powinien być z innej partii niż PO
|
|
zdrojkowski, który jeszcze kilka lat temu z PISu startował i przeskoczył do PO bo co większe szanse na stołek ????
|
|
cugowski ty bucu i prostaku zobacz jak ty wygladasz? takim ubiorem to zachecasz,zeby glosowac na moherow.moze sam nim juz jestes co? jak ostatni lach...
|
|
Czyżby Cugowskiemu na stare lata PALMA odbiła? Uważałam go za porządnego człowieka , ale właśnie dzisiaj zmieniam zdanie na jego temat. Następny sługus Tuska i spółki. Najbardziej dziwi mnie to , że brygada PO naliczyła mu ok. 570 złotych emerytury, a ten im po palcu do tyłka wchodzi... Żal mi Cię człowieku.
|
|
KOLEŚ GŁOS MA, TO TRZEBA PRZYZNAĆ. ALE ROZUMKU BOZIA NIE DAŁA, OJ NIE DAŁA. SZKODA... POLSZEWIZM JAK ZARAŹLIWA CHOROBA, NIE PRZEBIERA
|
|
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,3972792.html?fb_xd_fragment#?=&cb=f25cdf6779235c8&relation=parent.parent&transport=fragment&type=resize&height=20&width=120
to ten co sam ze soba wywiady robil....
|
|
Adam Wasilewski,Elżbieta Kołodziej-Wnuk,Krzysztof Żuk startują z list PO do Sejmiku. Czy to ma być nagroda za cztery lata kompromitujących rządów w Ratuszu? Panowie z PO przestańcie kpić z mieszkańców Lublina.Ten numer Wam się nie uda
Zielona trawka to Wasze właściwe miejsce.
|
|
fajny pomysł na sławę. Dzięki Zdrojkowskiemu i Dreherowi Cugowski będzie sławny
|
|
i tak nie zagłosuję na PO ani PIS ani SLD ani PSL. Wybiorę kogoś z innej listy bo nie chce mi się później słuchać w tv o tych partiach. Z głosowania na pewno nie zrezygnuję jak niektórzy!
|
|
Rozliczanie poprzedników nie poprawi niczego w naszym regionie. Trzeba wybrać nowych ludzi, którzy zajmą się naprawdę ważnymi sprawami a nie marnowaniem czasu i naszych pieniędzy na zwalczanie konkurentów politycznych. |
|
Lubię Krzyska , a co to za przychlast z gozdzikami ?
|
|
Panie Cugowski jak Pan wróci do domu to proszę obejrzeć i powąchać buty bo zdaje się,że
wszedł Pan w g*wno. Z Pana przeszłością zasługuje Pan na poruszanie się po czystych chodnikach.
|
|
A już mu wczoraj rękę podałem:( Pewnie to cena za to, że w tym roku na "współfinansowane" przez UE koncery się załapali. Ale żyby aż tak:( Słów po prostu brak. Ja tam się już więcej z Krzysztofem Cugowskim nie przywitam. |
|
Panie Cugowski co pan robsz ?????????????????????????
|
|
Zbyt dużego a raczej duże haki mają na niego by zrobił inaczej... TAKA_PRAWDA !
|
|
Ta sierotka ,ktorą Cugowski reklamuje to akurat wszystko może zepsuć.Do tego duetu można dodać Sobczaka dr prawa,ktory jedynie tytułem może się pochwalić!
|
|
Oj Krzysiu skundliłeś się i już
|
|
DREHER = PIS!!! Nie głosujmy na ludzi fałszywych i obłudnych!
|
|
PO-podziewim PO-popieram PO-polecam ...
|
|
PO - powodzenia ...;P |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|