Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Krzysztof Hetman: PSL likwiduje "Polskę B"

Utworzony przez Gość, 17 listopada 2010 r. o 20:47
... to korzenie PSL sięgają aż 1410 roku, tam też byli, pewnie obsadzali najlepsze stanowiska: kuchnie, wozy ze sprzętem, szałasy, no i szykowali posadki dla swoich...
Odpowiedz
zaraz się okaże, że zwycięstwo pod Grunwaldem to też ich sukces...
Odpowiedz
Na poparcie pracuje się swoimi czynami. PSL niszczy ludzi, nie szanuje pracowników a przed wyborami robi "pokazówki. Nic z tego ludzie dobrze was znają i nie dadzą się otumanić. Mam nadzieję , że PSL zniknie z Polskiej sceny Politycznej
Odpowiedz
I widać że zwycięstwo było. POPISu korzenie pewnie sięgają pierwszego rozbioru bo na nic ich więcej nie stać jak tylko rozbić wszystko.
Odpowiedz
Bezczelność i obłuda zielonych pająków przekracza wszelkie granice. Powiedzcie ile straci Lubelskie w przyszłym roku, żeby Struzik mógł się na Mazowszu lansować? WY ŻEŚCIE SIĘ NA TO ZGODZILI!!!
Odpowiedz
zadnego psl, do roboty by sie te pachołki wzieły bo juz zapomniały jak w polu się robi
Odpowiedz
budżet uchwalony przez PO to PRAKTYCZNIE ZERO środków na remonty dróg. Jedyną większą inwestycją będzie przedluzenie Melgiewskiej a co z innymi drogami? Co z koleinami na Sikorskiego, dziurawą Glęboką? co z dziurawymi Raclawickimi?...można by wymieniać bez konca, tak wyglądają prawie wszystkie drogi w Lublinie. NIEUDOLNOSC WASILEWSKIEGO TRZEBA ROZLICZYĆ. Żuk obiecuje że zdziala cuda (coś mi to przypomina...chyba Donka Cudaka) Żuk zasiada obecnie we wladzach miasta. Uchwalony budzet to środki ok. miliard 300 mln zl. na remonty dróg przewidziano 6,7 mln zł Wiecie co to jest 6,7 mln zl? TAKIE PIENIADZE MOZNA PRZEZNACZYC NA DROGI W KRASNIKU CZY W JANOWIE ALE NIE W LUBLINIE. TO SKANDAL!!! Wasilewski i cala banda nygusów z ratusza wlącznie z żukiem powinna zostać rozliczona. Dlaczego tak mala część budżetu jest przeznaczna na inwestycje drogowe? W chwili obecnej Lublin powinien wlasnie inwestować w drogi i chodniki, estetyke miasta, kulturę w kontekscie esk 2016 i lotnisko. To powinny byc glówne kierunki inwestycji. Nie wiem doprawdy na co idą te pieniądze MILIARD TRZYSTA MILIONÓW ZL TO KUPA KASY. W wyborach odsuńmy w koncu PO od wladzy w lublinie. POWSTRZYMAJMY TO SZALEŃSTWO o 50 % obniżono środki finansowe na oczyszczanie miasta i jego estetykę. Juz teraz W LUBLINIE JEST PRAWIE JAK NA UKRAINIE, brud taki, ze...To co się dzieje w Lublinie nie sposóbn ogarnąć. Przecież to co wyprawiają obecne wladze miasta nadaje się do kryminalu. I jeszcze okazuje się, że WASILEWSKI STARTUJE W WYBORACH O SEJMIKU WOJEWÓDZTWA ŻEBY TREAZ TAM SLUŻYĆ OJCZYŹNIE. TEN GOSC POWINIEN DOSTAC ZAKAZ DOZYWOTNI PELNIENIA JAKICHKOLWIEK FUNKCJI PUBLICZNYCH BO GDZIE JEST TAM SZKODZI.
Odpowiedz
takich jaj to jeszcze nie widziałem
Odpowiedz
Gość napisał:
Bezczelność i obłuda zielonych pająków przekracza wszelkie granice. Powiedzcie ile straci Lubelskie w przyszłym roku, żeby Struzik mógł się na Mazowszu lansować? WY ŻEŚCIE SIĘ NA TO ZGODZILI!!!
a te kaski żeby im resztki rozumu nie wyparowały?
Odpowiedz
... z Marszałka Piłsudskiego- "Wam kury szczać prowadzić, a nie politykę robić."
Odpowiedz
Brawo ludowcy! Jedyna partia, która myśli o robocie a nie o kłótniach...
Odpowiedz
brawo napisał:
Brawo ludowcy! Jedyna partia, która myśli o robocie a nie o kłótniach...
W rzeczy samej. W rzeczy samej. Jedyna partia, która myśli o robocie. Dla swoich.
Odpowiedz
Zajrzałem do oświadzczenia majątkowego kandydata na wójta - prowadzi też gospodarstwo rolne!!! Przychód z tego zero, dochód zero.... hobbista Dużo u was takich?
Odpowiedz
Gość napisał:
... to korzenie PSL sięgają aż 1410 roku, tam też byli, pewnie obsadzali najlepsze stanowiska: kuchnie, wozy ze sprzętem, szałasy, no i szykowali posadki dla swoich...
opowiadał mi o tym jeden ludowiec, więc było tak: Hetman polny stał w drugim rzędzie za królem Jagiełło, cichutko rzekł do swych towarzyszy - kużwa Krzyżaków je cała gromada, a jak my przegramy. Na to wódż ludowej gawiedzi niejaki "Kargul" (chyba tak było mu) rzekł: ty stary sie nie strachaj mam jo swych ludzi i u Jagiełły i u Krzyżoków. Jak ci niemiachy zwyciężą to wchodzim z nimi w koalicje, a Jagiełło kopniem w dupsko. Żeby sie ubezpieczyć wysłałem tym Krzyżakom dwa i'pody w odpowiedzi na ich dar dwóch nagich mieczy! My nigdy nie zginiemy - zawsze wepchamy sie na stołki, a ta ciemna tłuszcza, to polskie pospulstwo niech dalej klepie biedę i na nas głosuje!!!!!!!!!!
Odpowiedz
Gość napisał:
co ty godosz o stratach Lubelskiego, kogo to obchodzi, ważne aby my mieli poasady w powiatach i gminoch, a reszta niech spada na drzewo, zieloni górą
Odpowiedz
zdrowy wyborca napisał:
Na poparcie pracuje się swoimi czynami. PSL niszczy ludzi, nie szanuje pracowników a przed wyborami robi "pokazówki. Nic z tego ludzie dobrze was znają i nie dadzą się otumanić. Mam nadzieję , że PSL zniknie z Polskiej sceny Politycznej
możecie szczekać jak kundle, a MY i tak utrzymamy swe stołki, zieloni górą!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz
Gość napisał:
możecie szczekać jak kundle, a MY i tak utrzymamy swe stołki, zieloni górą!!!!!!!!!!!!
tak właśnie będzie a te miastowe kundle mogą se szczekac ile wlezie zieloni górą !
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...