głosowałam na niego dlatego ze z wykształcenia jest politologiem a więc zna sie nie tylko na rolnictwie ale na gospodarce w ogóle dlatego przyczynił sie do budowy lotniska i wielu innych rzeczy.On chce sie zająć bezrobociem młodych i pomocą dla nich A Piotrowski z PiS budową szlaku wodnego i ochroną życia poczętego.Kto ma lepszą propozycję i nadzieję dla młodych?Jeśli nie wywiąże sie z obietnicy to juz poparcia ode mnie nie dostanie.
|
|
głosowałam na niego dlatego ze z wykształcenia jest politologiem a więc zna sie nie tylko na rolnictwie ale na gospodarce w ogóle dlatego przyczynił sie do budowy lotniska i wielu innych rzeczy.On chce sie zająć bezrobociem młodych i pomocą dla nich A Piotrowski z PiS budową szlaku wodnego i ochroną życia poczętego.Kto ma lepszą propozycję i nadzieję dla młodych?Jeśli nie wywiąże sie z obietnicy to juz poparcia ode mnie nie dostanie.Odkąd politolog jest znawcą gospodarki "w ogóle"? Współczuję tak świadomych wyborców. Pisz, wymaluj młodzieżówka zielonego badyla albo ochotnik ppoż. |
|
Na swoim stanowisku sprawował się wyśmienicie.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|