gosciu - KOLEJNA KADENCJAt w PE - a LUBELSKIE NADAL NAJBIEDNIEJSZYM REGIONEM W UNII !!!
|
|
A "pisiorki" znów bez stanowiska? O, jakże mi przykro (hihihihi). Nie to, żebym się z was nabijał, ale po prostu, najzwyczajniej w świecie, ja was qu|rwa z całego serca nie cierpię.
|
|
I komu tacy ludzie będą służyć: społeczeństwu czy tym kto ich karmi?
|
|
Beato Mazurek, czy naprawdę nie rozumiesz co to polityka? Typowa moralność Kalego. Przykro czytać.
|
|
gosciu - KOLEJNA KADENCJAt w PE - a LUBELSKIE NADAL NAJBIEDNIEJSZYM REGIONEM W UNII !!!bo jakby było 1000+, a nie 500 to byśmy byli bogadsi o połowę i nie bylibyśmy na końcu!!! |
|
Czyli targowica jednak niektórym P0płaca?
|
|
PIS wykopał TIMMERMANSA, to nadszedł czas na rewanż.
|
|
Jednak opłacało się trzymać z antykościelnymi JAŻDŻEWSKIM i tuSSkiem ?
|
|
Ona znaczy Szydło niech dalej wstydzi się UNIJNEJ FLAGI i poucza wszystkich europarlamentzrzystów to wybiorą ją 100 % GŁOSÓW.===========Panie Krzysztofie wielkie GRATULACJE,WIEDZA I ELOKWENCJA POPŁACA.===========
|
|
I komu tacy ludzie będą służyć: społeczeństwu czy tym kto ich karmi?Np. eurobusoli. |
|
Kamerad, szprechen zi dojcz ?
|
|
kolejny wielki sukces pt.27:1 !!!!
|
|
Mamy do czynienia z niepokojącą sytuacją, w której samorządy są przekształcane we wspólnoty polityczne i wspierane przez obce finanse obcych krajów - dla lokalnego mieszkańca to bardzo poważna utrata swobody podejmowania decyzji wyborczych, a dla kraju groźba utraty suwerenności.
|
|
To ile głosów dostała Premier SZYDŁO? ajwięcej głosów w historii wyborów do pE? Ponad 470 000? a ile Krzysio
|
|
Pani KRUK (PIS) przebiła Hetmana o 50%, a Pani MAZUREK (PIS) o 200% przebiła PSLowca w regionie podcza wyborów do PE.
|
|
Hmmm... ds rozwoju? dlaczego ktoś głosował w PE przeciw ochronie konsumentów przed podwójną jakością produktów w UE? co było z głosowaniem odnośnie dofinansowania projektu Via Carpatia?
|
|
Jak czytam wpisy to wydaje mi się, że jestem w jakimś matrixie !!!!!!!! Czy ci ludzie wiedzą co to znaczy ! Czy chociaż oprócz zacietrzewienia, kłamstwa, fałszu i głupoty coś wiedzą ! NIE !!!!!!!!!!!!!!!! Po stokroć NIE !!!!!!!
|
|
A Szydło ze swoją przegrała głosowanie, trzeba umieć porozumieć się w UE, pójść na kompromis, a nie stanowcze NIE!
|
|
Do Pań Beat - może zamiast szukać winnych dookoła trzeba zacząć od siebie i zacząć uczyć się języków obcych. Nie wyobrażam sobie obsadzenia jakiegokolwiek stanowiska w strukturach unijnych przez osobę nie znającą przynajmniej języka angielskiego. A Pani Szydło nie zna - co sama szczerze podkreślała w wywiadach
|
|
PZPR + ZSL = KOALICJA EUROPEJSKA - 2019 eurowybory hetman, cimoszewicz, miller, buzek
|
Strona 1 z 5
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|