Lublin i reszta wscodniej Polski to wlasnie Polska B, bo zawsze glosuje na takich dziwnych typow jak Kaczynski, Kruk itp itd. A jaki pan taki kram niestety... a pozniej macie co chcecie...
|
|
PO-PROPAGANDA SUKCESU. Potrafią tylko obrażać i wyśmiewać się z kogoś nie przeszkadza im żałoba po katastrofie w Smoleńsku...gdzie szacunek dla rodzin zmarłych? komorowski skacze jak pajacyk pociągany za sznurki
|
|
Jarka popiera postępowy, zachodni świat.
Gajowy z dwururką (prześladujący zwierzęta) i starodawnym wąsem (na którym, nie powiem co, zostaje po jedzeniu i wysmarkaniu się) oraz z pięciorgiem dzieci (niczym murzyn z Konga) - to pośmiewisko dla Zachodu.
Nowoczesny, postępowy świat preferuje singli a nie rozmażanie się na potęgę jak króliki, pochwala otwartość seksualną, a nie zaściankowe węszenie kto jakiej opcji seksualnej czy płci jest (jak to robiła Platforma).
Po prymitywnej kampanii płodności i (rzekomej) wyższości wielodzietnego kandydata na prezydenta nad bezdzietnym, nie może Komorowski liczyć na sympatię nie tylko singli, coraz liczniejszych i "modniejszych" jako wybór stylu życia na Zachodzie.
Staroświecki przeżytek z Platformy nie spotka się też tam ani z serdecznym przyjęciem organizacji ekologicznych, ani środowisk feministycznych, homoseksualnych czy normalnych polityków, którym nigdy nie przyszłoby do głowy zajmować się intensywną hodowlą dzieci i jeszcze obnosić się tym z dumą niczym wieśniak - z buhaja na rolniczej wystawie.
Natomiast Jarosław, jako singiel i miłośnik zwierząt (które to cechy polscy zacofańcy wykorzystali do lumpenproletariackich szyderstw) powinien być przyjęty z otwartymi ramionami i mile widziany w wielu postępowych organizacjach, klubach i środowiskach zachodnich, także politycznych.
|
|
Piłsudskiemu też nie jedna ... zawisła na wąsie
może i pan Jarosław lubi zwierzęta, ale widać że bywa złośliwy dla ludzi - wiadomo, sami go do tego prowokują
a to jak się do lasu woła - tak się z lasu odzywa
|
|
JAKA JEST RÓŻNICA MIĘDZY KACZYŃSKIM A KOMOROWSKIM ? Kaczyński wie co mówi a Komorowski co mu kazali i co z tego zapamiętał.
|
|
A wiesz dlaczego Palikot nie ma już sztucznego penisa ?, bo wymienił go na tytuł hrabiowski , którym tak szczyci się Komorowski |
|
wolę Jarka nawet z kotem niż Bronka z Palikotem
|
|
PO- propaganda sukcesu .palikot pokazuje prawdziwy wizerunek PO. - wyśmiać ,wyszydzić ... takie zachowanie prostego ch.a.m.a . komorowski skacze jak pajacyk pociągany za sznurki.Najgorsze jest to że cześć zwolenników tej cud partii dało się wciągnąć w ten kabaret jak papugi naśladują swoich pryncypałów...NIE DAJMY SIĘ OMAMIĆ POLITYKOM NIEZALEŻNIE Z KTÓREJ OPCJI POLITYCZNEJ ,NIE JESTEŚMY "NARZĘDZIAMI" W ICH RĘKACH...
|
|
Nieznacznie(!) młodszy Bronek też pokazał, jak sprawować władzę, krótko, ale intensywnie. I w sejmie też miał kilka akcji jak rodem z Ameryki Południowej, albo raczej z ZSRR. |
|
No cóż..dla mnie Bronisław Komorowski wygrywa. mam nadzieję, że tak stanie się także w niedzielę..a co do Pana Jarosława Kaczyńskiego to mam takie zdanie: jest człowiekiem, który doznał wielkiej tragedii życiowej - stracił jedynego i najważniejszego dla siebie brata i nie daje sobie szansy na żałobę..wcześniej realnie stracił władzę, podjął ogrom negatywnych decyzji ( Samoobrona + LPR) i myślę sobie że czas odejść od polityki i zastanowić się nad sobą tak realnie , aby pozostały czas przeżyć jakoś inaczej.
Szczerze żal mi człowieka a prezydentura jeszcze pogorszy ten jego stan bo będzie prowadził ciągłe boje i walki. To smutne Panie Jarku, To przykre.
|
|
może z nienawiści Jarka do Brońka zrodzi się miłość - już nie raz w życiu się tak przytrafiło
|
|
A ja mam nadzieje ze wygra Jarek i rozliczy afery PO,zwolennikow i pacholkow Moskwy i te resztki komuchow odsunie dalej na WSCHOD zeby w tym kraju juz nikt nie mieszal i aby nam sie zylo szczesliwie. ABY NIE BYLO BOLKOW, PALIKOTOW I INNYCH SZUMOWIN. |
|
Jestem przerażona co wy tu wypisujecie. Czy wy tego nie widzicie? Jak wygra Komorowski to otworzą się wam oczy? Pamiętajcie że będzie w tedy za późno. Jak PO będzie miało władze to zniszczy Polskę!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gdy będziecie głosować to jeszcze raz się zastanówcie zróbcie to dla Polski. Wierze że wygra Kaczyński
|
|
zwycięży nr 2
|
|
Prezydent RP kandydat nr 2- KOMOROWSKI Bronisław Maria
Uprawniony do głosawania 29 milionów obywateli - 100 %
Głosowało .......................16 milionów obywateli - 55 %
Nie uczestniczyło .............13 milionów obywateli - 45 %
wyniki z 95,01 % lokali wyborczych (24488)......[100 % = 25773]
|
Strona 2 z 2