Jesienią nikt nie odda na Pana głosu, miał Pan już swoją szansę i nie chciał wykorzystać . Dziękujemy proszę się realizować w samorządzie.
|
|
Każda osoba, która teraz odmówi nie powinna się ubiegać o mandat jesienią. Dość oszukiwania wyborców.
|
|
koryto +
|
|
w prawie wyborczym powinien być zapis że mandat z wyborów wypełniamy do końca, jeżeli ktoś chce kandydować w następnych, innych wyborach to najpierw niech złoży mandat obowiązujący.
|
|
Pan Wojciechowski od kilku dni robi ze swojej decyzji wielkie wydarzenie na swoim facebookowym profilu, groteskowo to wygląda. Człowiek, który tak przeżył, to że nie dostał się do sejmu teraz rezygnuje żeby jesienią wystartować. Za duże ryzyko tak na kilka miesięcy... A strategie niech Pan zostawi, bo jeszcze Pan zepsuje :)
|
|
No to chyba coś jest na rzeczy skoro brakuje chetnych do KORYTA
|
|
Ciekawe co ja jesieni będzie Wojciechowski wciskał wyborcom jak będzie startował do sejmu???
|
|
Niech złoży publiczna deklaracje ze nie będzie startował na jesienni do Sejmu!!!!
|
|
To jak jest problem zastąpić Kruk w Sejmie to niech tam zostanie, a do europarlamentu może się ktoś innych zgłosi ? :)
|
|
Ten po lewej o niewyraźnej twarzy to kto to jest ?
Może on by chciał ?
|
|
ten pan po pani z Chełma "łyknie" wszystko
|
|
Precz z pisem!
|
|
dla troli to niewyobrażalne ze mozna z prominentnego stołka zrezygnować, peło łyknęłoby wszystkie koryta i z koryt
|
|
Z tej twarzy bije empatia oraz wysoki iloraz inteligencji
|
|
Precz z pisem!Jestem za.... |
|
Nie rozśmieszajcie mnie, Wojciechowski? Bu ha hhaaa
|
|
„..Uczą nas szacunku do obcych, a pogardy dla swoich. Każą nam miłować wszystkich, choćby ludożercę, a nienawidzić ojców i braci, za to, że nie gorzej, lecz inaczej tylko myślą.."
|
|
pozdrowienia dla pań chodzących dziś w czarnych legginsach, dżinsach i innych czarnych portkach
|
|
JA potrafię coś tam coś i będę godnie zastępował posłankę !!
|
|
To kolejny nieudaczny wychowanek Michałkiewicza
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|