oby jak najmniej zslu , platformersów i lewaków
|
|
Mucha odleci, a za nią wciśnie się do sejmu Wcisło ??? Kamieni kupa z 1 platformers wystarczy
|
|
oby jak najmniej zslu , platformersów i lewaków
|
|
Mucha odleci, a za nią wciśnie się do sejmu Wcisło ??? Kamieni kupa, jeden platformers wystarczy
|
|
To po ile te kamienice na godziny bez paragaonów ?
|
|
Dobrze gdyby Tułajew odpadł ale z jedynki to chyba i małpa by weszłaNie obrażaj małpy porównaniem |
|
Platformen guten morgen ??? Sok z Buraka, jachira szakira ??? ;) Brejza i inne kozaki hejtowe ;)Może tylko pozostać Farma Troli w Ministerstwie Sprawiedliwości |
|
Guten Morgen Ty z której farmy?
|
|
Apogeum jazgotu, kłamstw, hejtu i notorycznego podkreślania jakie to PIS jest złe niby. Trzeba liczyć na zdrowy rozsądek Polaków i właściwej oceny kto co potrafi i jaki jest.
|
|
Lewica kandydat nr 3 warto oddać głos
|
|
Hasło wyborcze jednego z kandydatów PO -" Zrobimy to co potrzebne". Chyba większej ignorancji nie można sobie wyobrazić. Można to przetłumaczyć - Nie mam żadnego programu, może później coś sobie wymyślę ale wtedy to juz pocałujcie mnie w d**pe. Tacy ludzie startują do sejmu i ktoś będzie na nich głosował.
|
|
Apogeum jazgotu, kłamstw, hejtu i notorycznego podkreślania jakie to PIS jest złe niby. Trzeba liczyć na zdrowy rozsądek Polaków i właściwej oceny kto co potrafi i jaki jest.Wczoraj PiS pokazał w obecności kamer co potrafi. A Pani Marszałek to zatwierdziła. Wladza pokazała jak przestrzegać prawa. |
|
Mucha baj baj.
|
|
Ch*j z Polską wschodnią. Pamiętamy.
|
|
Ja cieszę się z elektrowni atomowej, czystej wody w Wiśle,że Madonna dostała okrągłą sumkę na waciki, szkoda tylko, że fryzjer nie został ministrem.
|
|
A dlaczego pominięty został poseł Jan Łopata? Czyżby dziennikarzom wiedzy zabrakło?
|
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|