ja obstawiam że z sejmem po wyborach pożegna się poseł Łopata
|
|
Tułajew już wszystkie parafie pewnie objeździł?
|
|
o lol to Gąsior Marek kolejną kadencję nic nie robiła w sejmie?
|
|
Gdzie znajdziecie drugiego tułającego się z takim doświadczeniem w służeniu ( do mszy oczywiście)
|
|
Tokarska majac 70 i była poslem, chyba się nie napracowała przez swoje życie bo ja nie mogłam się doczekać do 60 lat. Jak ktoś na lajtowo to i do 100 by ciągnął
|
|
Lista tych którzy powinni się pożegnać byłaby bardzo długa :) są tacy co nic nie robią od lat, a nie wiem kto ich wybiera.
|
|
Mucha do cieplych krajów
|
|
Mam nadzieję że do Sejmu nie wejdą Ci posłowie dla których był pierwsza pracą. Z miłą chęcią zobaczę ich w Urzędach Pracy.
|
|
Mucha odleci, a za nią wciśnie się do sejmu Wcisło ???
|
|
Platforma i PSL już nie ma co szukać w parlamencie i znika ze sceny politycznej bo kto na nich zagłosuje po tych aferach !?
|
|
Tułajew na kasę.Od czegoś musi zacząć.
|
|
Szkoda że Pan Janusz Szewczak nie startuje. To bardzo mądry człowiek. Mam tylko nadzieję że dalej będzie działał dla dobra Polski. Powodzenia
|
|
Dobrze gdyby Tułajew odpadł ale z jedynki to chyba i małpa by weszła
|
|
ja obstawiam że z sejmem po wyborach pożegna się poseł Łopataa ja że bielecki. |
|
Szukamy mostu w Kazimierzu w całej tej tandecie przedwyborczej sieczki i wszystkiego co już było, przynajmniej uśmiać się można, Nakonieczny punkt za dystans i poczucie humoru
|
|
Mucha odleci, a za nią wciśnie się do sejmu Wcisło ???Za Muchą to raczej wpelznie Żmijan... |
|
Trzeba uporządkować sprawy hoteli na godziny. Powinien nimi zarządzać Kaczyński, Rydzyk i Jędraszewski
|
|
Mam nadzieję, że Peezel zniknie raz na zawsze z Sejmu i Senatu.
|
|
Mucha odleci, a za nią wciśnie się do sejmu Wcisło ??? Kamieni kupa
|
|
Platformen guten morgen ??? Sok z Buraka, jachira szakira ??? ;) Brejza i inne kozaki hejtowe ;)
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|