Koncert był świetny, dobrze się bawiłem. Dziękuję Panie Pośle.
|
|
Ten Pan chyba nie był na tym koncercie i bujał się gdzieś po mieście, bo ja nie zauważyłem żeby wszyscy bujali się komórkami podczas tego widowiska! Nie ma to jak rzetelne i obiektywne dziennikarstwo!
|
|
"... widzisz i nie grzmisz!!!" To cały mój komentarz do tej pożałowania godnej sytuacji. Czy nie ma opamiętania i jeszcze gazety o tym piszą. Okropność.
|
|
Dzieki
|
|
ff
|
|
tym koncertem to się powinna Państwowa Komisja Wyborcza zainteresować, czy nie jest to obchodzenie przepisów finansowych dotyczących kampanii wyborczej
|
|
niestety, mam wrażenie że Pan dziennikarz był na innym koncercie, albo tak mu kazali napisać. byłem pod sceną i jakoś dużo osób z komórkami tu nie było...
|
|
poczytaj ordynację. prawo jest jasne kiedy coś się nazywa agitacją wyborczą a kiedy nie.dzięki chłopaki z LP, to był na prawdę dobry koncert. jeden z lepszych jakie ostatnio daliście, kto był w Radawcu ten wie o czym mówię
|
|
Za czaso komuny w latach 80-tych LADY PANK byla niewatpliwie najbardziej zasluzona grupa muzykantufff. Za dobre zachowanie zostali wyslani w 1985 roku do USA .....byly to czasy kiedy grupy "anty-komunistyczne" mialy zakazy wyjazdow tego typu.Najwiekszy nawiedzony lubelak powinien sprawdzic kogo zaprasza...... powinien jeszcze zaprosic towarzysza Kwacha , jednego z najwiekszych promotorow Lady Pank w latach 80-tychp.s.ciekawe czy ktorys z Lady Pankowych old boyow tym razem tez pomachal dzieciom wlasnym ptakiem .....tak jak to mialo miejsce na pewnym koncercie nascie lat temu
|
|
Mi też się podobało, a o polityce nie było ani słowa. A kto ma coś przeciwko Palikotowi to nie musiał korzystać z jego zaproszenia. Nie odwiezam ludzi, których nie lubię ;-)
|
|
Stałem na górze i miałem niezły widok na całość imprezy - komórki byłyPozdrawiam
|
|
Ja już od kilku miesięcy dobrze się"bawię" dzięki poczynaniom pana P. Było "seksownie" na konferencji, była "cudowna " galeria "przepięknych"antykomendantowych obrazów, które "upiększyły" Lublin, była literatyra rozdawana uczestnikom spotkań, no i były peany , ... bawiłem się cudownie. Teraz też, zero polityki, tylko jakoś nie bardzo mogę się z tym zgodzić.
|
|
Ciekawe czy była "pupa" LP, bo "Ferdydurke' kiedyś już była?
|
|
Istnieje coś takiego, co nazywamy społeczeństwem obywatelskim i mamy tego doskonały przykład w osobie posła Palikota. Zamiast siedzieć za biurkiem, marudzić, odgrodzić się murem sekretarek i przepisów, wychodzi do ludzi i głośno o tym mówi. Prywatnie, koncert był udany i gratuluję Frankowi taty. Nie dlatego, że to TAKI koncert. Dlatego, że jego tata nie wstydzi się okazywać swoich uczuć publicznie.
|
|
Gdyby każdy okazywał swoje uczucia publicznie, mielibyśmy niezły młyn. Uczucia należy trzymać na wodzy. nie przypominam sobie , aby pan P. szalał z "okazywaniem uczuć" w zwiazku z sukcesami ( pierwszy ząbek, pierwszy kroczek, pierwszy dzwonek w szkole, itd. ) swoich starszych dzieci, bo z tego co pisała prasa, ma dzieci starsze od Frania. Albo jesteście zakłamani w swoich wypowiedziach, albo nie ważne z jakiego powodu - polityczny lub nie - byleby tylko sie bawić za darmo. Coś mi jednak bardziej do tej pierwszej wersji pasuje.
|
|
nie byłeś/aś więc się nie dowiesz:P
|
|
mam wrażenie że jesteś jednym ze "skrzywdzonych":)miejsca na liście nie dostałeś?pieniążków nie dał?malkontenci - to takie polskie, zamiast pracować to szukają dziury w całym...w trumnie też znajdziesz dziurę, prawda?
|
|
stał Pan na dole, w rzędzie koło Palikota:)może i był Pan na górze przez chwilę, ale tylko chwilę:)komórki były, to prawda, ale z informacji wynika, że ludzie nie robili nic więcej tylko machali telefonami, a z tym się zgodzić nie mogę:)
|
|
nie musi, wystarczy że niektórzy forumowicze za pieniądze innych pisiorków machają tutaj swoją "gupotą"..:)pozdrawiam
|
|
Drogi "nudnyś", jedynka z dedukcji. Nie jestem ani skrzywdzony, ani nie mam żadnych ambicji politycznych, itd, ... ale jest takie powiedzenie, "Uderz w stół a nożyce się odezwą" - czyżbym dostał piątkę z dedukcji...?!
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|