Ojojoj ciekawe co jeszcze zwolennicy Pana Maja wymyślą żeby wygrać
|
|
Hahah lawina 10 osób a to dobre jedzenie
|
|
Hahaha zwolennicy Pana Maja oprócz wszechobecnego hejtu jeszcze takie manipulacje uskuteczniaja. Lyso Wam?
|
|
Halooooo zwolennicy Pana Maja co tu tak cicho?;)
|
|
Ojoj kolejna intryga ekipy prezydenta Grobla nie wypaliła. Ileż w człowieku musi siedzieć nienawiści żeby jak nie idiotycznymi spotami to głupimi plotkami probować zmanipulować wyborców. Czy naprawdę macie Puławiaków za idiotów?
|
|
fake news
|
|
Wydaje mi się,że to jednak o dopisywaniu sie wyborcow pisał ktoś że zwolenników Pana Maja nie Pana Grobla, ale kota ogonem trzeba próbować odkręcić:)
|
|
Uderz w stół a nożyce się odezwą..........
|
|
A co ma powiedzieć wydział spraw obywatelskich? Kierowany przez Grobla!!!!! Szkoda że pan redaktor nie sprawdził nazwisk i nie porównał z pracującymi w urzędach czy jednostkach. A tak.... rodo? Nie można. Resztę sobie odpowiedzcie sami.... Kto sie dopisuje i na kogo pójdą 4-go. Dla mnie jasne czyjego komitetu to pomysły....
|
|
Głosujcie na Maja będzie wódka 24 na dobe. Łatwiej pijanym narodem manipulować
|
|
Głosujcie na Maja będzie wódka 24 na dobe. Łatwiej pijanym narodem manipulowaćWódka jest dostępna 24 h, wystarczy się przespacerować do Góry Puławskiej. Kto chce się napić, ten się napije albo kupi większy zapas. Ale oczywiście bełkotać na forum można.... |
|
A co ma powiedzieć wydział spraw obywatelskich? Kierowany przez Grobla!!!!! Szkoda że pan redaktor nie sprawdził nazwisk i nie porównał z pracującymi w urzędach czy jednostkach. A tak.... rodo? Nie można. Resztę sobie odpowiedzcie sami.... Kto sie dopisuje i na kogo pójdą 4-go. Dla mnie jasne czyjego komitetu to pomysły....Oho i kolejna teoria spiskowa |
|
Podobno cygany szturmem glosuja z Angli przyjezdzaja na wybory bo Maj karze im isc do roboty.
|
|
A za czyich rzadow powstaly sklepy 24 h?Nie powinny powstac i dostac zezwolen a teraz nagle prohibicja.
|
|
Poznać pociągami nawet przyjezdzaja
|
|
Panie Maj wygramy. Jak nie my to kto
|
|
Maj nie wygra
|
|
Ci co głosują na grobla to albo staruchy albo komuchy .Jak masz jaja glosuj na MAJA.
|
|
Ci co głosują na grobla to albo staruchy albo komuchy .Jak masz jaja glosuj na MAJA.Błąd! Nie jestem ani komuchem, ani staruchem..mam jaja i mam 40 lat i głosuję na Grobla. Wiesz dlaczego? Bo to człowiek, który daje gwarancję spokojnych rządów i rozwoju Puław, gwarantuje dokończenie Domu Chemika i budowe hali sportowej i ma bardzo dobry program wyborczy. P.S. Nie wysilaj się odpowiadać. Nie jestem też z urzędu miasta. |
|
Ci co głosują na grobla to albo staruchy albo komuchy .Jak masz jaja glosuj na MAJA.I znowu ktoś naszemu Pawłowi krzywdę zrobił wykluczając z jego elektoratu kobiety... |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|