Kolejny facet, który zarządzał tylko szkołą i KO. Bez doświadczenia w gospodarce. "Sprawka wyliczył sprawy, w które się angażuje, m. in. w obronę budowy obwodnicy miasta i ekspresówki S17, ochronę kopalni w Bogdance przed wrogim przejęciem czy pieniądze na lubelską służbę zdrowia." -
1. obrona ekspresówki LOL - co prezydent miasta ma do drogi ekspresowej? - drogi zarówno za rządów Pruszkowskiego jak i Wasilewskiego drogi zostały maksymalnie rozbudowane,
2. kopalnia w Bogdance dzięki Żukowi dostała kasę i dlatego jeszcze istnieje,"wrogie przejęcie" - zawiało komuną
3. szkoły w mieście i służba zdrowia generują dług wewnętrzny - m.in. dzięki nim mamy takie zadłużenie jak mamy zwiększanie na nie nakładów spowoduje zwiększenie podatków - trzeba to prywatyzować - oddać przedsiębiorcom, stowarzyszeniom - zapobiegnie to korupcji i wyciąganiu publicznej kasy - żaden właściciel szkoły nie pozwoli sobie na wyrzucanie kasy na zabiegi medyczne których nie było lub pompowanie etatów nauczycielom emerytom...
|
|
Lech Sprawka prawdziwy Polak,to na niego postawił Jarosław Kaczyński.Tylko Lech Sprawka może być prezydentem Lublina, prezydentem prawdziwych Polaków. Ludzie czytajcie tylko Polskie gazety i słuchajcie tylko Polskiego radia. Pamiętajmy o zbrodni Smoleńskiej.
|
|
To jego prawdziwe zęby czy sztuczna szczęka?
|
|
Obecnie teren pomiędzy Odrą i Bugiem funkcjonuje w ten sposób,że jeden drugiego musi w sprytny sposób wykiwać.Jeśli ktokolwiek mówi jakieś bzdety o patriotyźmie i "dobrze wspólnym",to albo nie zna realiów,albo gra w nieprzemyślany sposób na ludzkiej naiwności.........!!!
|
|
porcelanowe licówki |
|
Sprawka ? To ten co chce nas obciążyć kosztami wizyty papieża ? Dzięki Stefan i za flagi i infantylne pomysły wyborcze...
|
|
No, mówiłem żeby sklepy z dopalaczami otworzyć to głupole sami sie wykończą ! |
|
TE SPAWKA A POCAŁOWAŁEŚ SWEGO GURU I DYKTATORA JARKA K. W PIERŚCIEŃ ZA POPARCIE,CHA,CHA???
|
|
Miły gest Panie Lechu, trzymam kciuki.
|
|
A kto mu tak wyszlifował zęby.Czyżby kaczka.
|
|
niech se w d..e wsadzi te flagi niech biednym dzieciom pomoze a nie pieniadze w bloto wyzuca
|
|
kolejny bierny mierny ale wierny....
|
|
staram się zapomnieć właśnie,a czytać będę co mi się podoba |
|
Edward, mam rozumieć, że inni kandydaci nie są prawdziwymi Polakami. Mógł byś łaskawie rozszerzyć swoją opinię i poinformować mnie i innych zainteresowanych kim są pozostali kandydaci? Pod Smoleńskiem zginął mój przyjaciel, więc mocno mnie zasmuciłeś wycierając sobie mordę wyborczą tą tragedią... |
|
|
|
Był również vice- ministrem oświaty odpowiadającym min. za finanse.Więc nie ściemniaj.Możesz go nie lubić i to twoje prawo ,ale nie pisz półprawd.
|
|
Takie hasła to znamy z przed 1989 r.Co mam czytać to moja sprawa i jakies oszołomy nie będą mi wyznaczać lektur.Chcesz to sobie pamiętaj i stawiaj na kogo ci pasuje. |
|
Zęby sztuczne na 100%
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|