....czyli zabawy na placu ciąg dalszy jak to w polityce. Nas szarych ludzi interesuje jaki macie program naprawczy, czy kiedyś będzie lepiej i nie będzie ciągłych podwyżek, obiecanek cacanek...
|
|
Szanowny Panie Jacku Czerniak i Pani Magdaleno Długosz zamiast zajmować się czymś co wam głosów nie przysporzy może zainteresowalibyście się tym co w ramce nowelizacji ustawy o planowaniu i zagospodarowaniu przestrzennym chce nam zafundować poseł ze Świdnika. To ludzi interesuje bo po wyborach może nie jednemu wywrócić życie do góry nogami. Jeżeli zależy wam na dobrym wyniku ustalcie jakie są założenia do tej ustawy i czy przypadkiem jej projekt jest już gotowy ale nie koniecznie mógłby przypaść wyborcom do gustu. Tu macie pole do popisu i tym się zajmujcie - sprawami które dotyczą zwykłych ludzi.
|
|
Precz z komuną!
|
|
Już "lewusy"czepiają się byle bzdury aby tylko odwrócić uwagę od swoich "zasług". Panie Czerniak może pan opowie o swoich "zasługach" gdy był pan prezesem spółdzielni mieszkaniowej "Felin".A mieszkańcy PAMIĘTAJĄ.
|
|
Już "lewusy"czepiają się byle bzdury aby tylko odwrócić uwagę od swoich "zasług". Panie Czerniak może pan opowie o swoich "zasługach" gdy był pan prezesem spółdzielni mieszkaniowej "Felin".A mieszkańcy PAMIĘTAJĄ.Hahaha, dobre - " ten Pan przyszedl tu siedziec a nie pracowac" . Spoldzielnia przerosla ale do sejmu sie nada. |
|
A dlaczego tylko Ziobro ? Szydło, Kaczyński i Duda również powinni stanąć przed Trybunałem Stanu i zostać rozliczeni za łamanie Konstytucji i próbę przejęcia kontroli nad Władzą Sądowni!
|
|
Kto komu zabrał grabki tym razem w piaskownicy i kto kogo brzydko nazwał ?
|
|
Za 45 lat komunizmu powinniście gnić w więzieniach
|
|
I tu mace mój głos.Kaczyści pod trybunał.
|
|
Komuna dużo lepsza od zacofaców pisowskokatopolinowskich!
|
|
A dlaczego tylko Ziobro ? Szydło, Kaczyński i Duda również powinni stanąć przed Trybunałem Stanu i zostać rozliczeni za łamanie Konstytucji i próbę przejęcia kontroli nad Władzą Sądowni!A dlaczego nie Adam z Lublina? |
|
Szkoda ze przed 89 tej praworzadnosci nie przestrzegali. Tak praworzadnie mordowali i katowali ludzi. A ja żądam rozstrzelania zbrodniarzy ktorzy byli w ich szeregach i ktorzy do dzisiaj są
|
|
P. Czerniak niech zacznie sam przestrzegać prawa. Co go widzę za kierownicą na Porębie to z telefonem w ręce. I żeby jeszcze tylko rozmawiał...
|
|
Gdzie byliście jak
Jaruzelski z drugim zbrodniarzem Kiszczakiem chodzili wolno jaka była wtedy Konstytucja inna ,a jak się wzieli za wasze złodziejskie emerytury to bronicie Konstytucji,nic w konstytucji niema o płaceniu bonifikaty złodziejom i sługusom komuny
|
|
już dawno mi obrzydł POPIS i oczywiście zagłosuję na Lewicę; tyle że młodszą - nie jedynka z PZPR a dwójka Magdalena Długosz z RAZEM
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|