Mały Krzysiu mam nadzieje ze to jedna zostatnich wypowiedzi publicznych jako politykiera na urzędzie. Czas spakować walizki i udać sie spowrotem z tą banda kretynów i nierobów do tej ukraińskiej mieściny rządzonej przez prowincjonalną towarzyszke z komuszej partii
|
|
panu Żukowi łatwiej będzie lobbować w Warszawie.. hm jako w-c prezydent jak skutecznie lobbował? nie widzę rezultatów
|
|
Ja sobie dobrze przypominam jego lobbing. "Uratował" cukrownię w Lublinie
|
|
Za Żukiem wcale nie jestem, ale bez przesady żeby mieć PISiora za prezydenta Lublina. Tym razem pójde do wyborów żeby wstydu nie było
|
|
Panowie wybrańcy do sejmiku województwo lubelskie nie jest lubelszczyzną.Czas najwyźszy szufladki uporządkować.
|
|
I dlatego kochani jedyny, który coś zrobił dla lubelszczyzny to - Hetman - i na drogi i na Uniwersytety i dlatego jako zasłużony dla lubelszczyzny zasługuje na Marszałka, czas dla poprzedniego się skończył nie zrobił nic dla lublina a wynik osiągnął w Chełmie to dlaczego on z całą swoją ferajną tak sromotnie przegrał p.Sokół. Niech tam wraca jak go fiszka wpuści a może w kanał? |
|
Panie KEMOR wymień szare komórki na województwo lubelskie i będziesz zdrowszy i mądrzejszy. |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|