Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Lubartów: Nocna historia z ulotkami. Rozprawa w trybie wyborczym

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 2 listopada 2018 r. o 10:33 Powrót do artykułu
Jaki wynik?
Odpowiedz
To jakaś plaga czy co, bo ostatnio w Kraśniku też nocą rozkładano jakieś paszwile na jednego z kandydatów i to podobno przyłapanych roznosicieli przywieziono aż ze Stalowej Woli! Czemu ludzie startujący na takie funkcje posuwają się do takich metod?
Odpowiedz
Z ostatniej chwili. Paśnik wygrał sprawę  Bodziacki musi przeprosić. 
Odpowiedz
Nie jestem zwolennikiem pana Bodziackiego jednak na zdrowy rozum jest On jedynym dobrym kandydatem na ten moment. Nie wiem wiele o konkurencie jednak jak patrzę na listę osób z tego komitetu to może kilka budzi moje zaufanie .Reszta to zlepek interesów i „bizmesmenów” oraz lokalni „celebryci”
Odpowiedz
Widać jak nie jesteś zwolennikiem Bodziackiego. Bodziacki nic wielkiego nie zrobił przez 8 lat. Wiara w to że teraz się to zmieni jest naiwna. Paśnik ma przynajmniej jakiś pomysł na Lubartów. Dajmy mu kredyt zaufania. 
Odpowiedz
WALKA O KORYTO TRWA  A OWIECZKI PROWADZO NA STRZYŻENIE  JAK JEDEN TAK I DRUGI SĄ WARCI 
Odpowiedz
Moim zdaniem to Pan Paśnik sam te ulotki wydrukował i podrzucił by w ostatnich chwilach było o nim głośno. Osobiście za żadnym kandydatem nie jestem ale patrząc z jakiej listy jest Pan Paśnik i z kim trzyma to wybieram mniejsze zło czyli Pana Bodziackiego. 
Odpowiedz
Drogi Autorze... w jednym artykule kandydat Paśnik raz jest Grzegorzem a raz Krzysztofem - redagowanie tekstu przed publikacją.
Odpowiedz
Zgadzam się obywatelka Lubartowa. Paśnik sam pewnie te ulotki wydrukował i podrzucił. Ja jestem za Panem Bodziackim. Nie zaszkodził nigdy naszemu miastu mimo że owszem też wiele nie zrobił. Ale wolę żeby dalej był burmistrzem niż Paśnik który robi w koło siebie tylko duży szum aby każdy o nim mówił. Jestem pewna że gdy Paśnik zostanie burmistrzem nasze miasto z Nim oraz z Tomasiakiem pójdzie pod młotek i nic nie zostanie z naszego miasta. TRZYMAM KCIUKI ZA PANA BODZIACKIEGO !
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...