Jaki wynik?
|
|
To jakaś plaga czy co, bo ostatnio w Kraśniku też nocą rozkładano jakieś paszwile na jednego z kandydatów i to podobno przyłapanych roznosicieli przywieziono aż ze Stalowej Woli! Czemu ludzie startujący na takie funkcje posuwają się do takich metod?
|
|
Z ostatniej chwili. Paśnik wygrał sprawę Bodziacki musi przeprosić.
|
|
Nie jestem zwolennikiem pana Bodziackiego jednak na zdrowy rozum jest On jedynym dobrym kandydatem na ten moment.
Nie wiem wiele o konkurencie jednak jak patrzę na listę osób z tego komitetu to może kilka budzi moje zaufanie .Reszta to zlepek interesów i „bizmesmenów” oraz lokalni „celebryci”
|
|
Widać jak nie jesteś zwolennikiem Bodziackiego. Bodziacki nic wielkiego nie zrobił przez 8 lat. Wiara w to że teraz się to zmieni jest naiwna. Paśnik ma przynajmniej jakiś pomysł na Lubartów. Dajmy mu kredyt zaufania.
|
|
WALKA O KORYTO TRWA A OWIECZKI PROWADZO NA STRZYŻENIE JAK JEDEN TAK I DRUGI SĄ WARCI
|
|
Moim zdaniem to Pan Paśnik sam te ulotki wydrukował i podrzucił by w ostatnich chwilach było o nim głośno. Osobiście za żadnym kandydatem nie jestem ale patrząc z jakiej listy jest Pan Paśnik i z kim trzyma to wybieram mniejsze zło czyli Pana Bodziackiego.
|
|
Drogi Autorze... w jednym artykule kandydat Paśnik raz jest Grzegorzem a raz Krzysztofem - redagowanie tekstu przed publikacją.
|
|
Zgadzam się obywatelka Lubartowa. Paśnik sam pewnie te ulotki wydrukował i podrzucił. Ja jestem za Panem Bodziackim. Nie zaszkodził nigdy naszemu miastu mimo że owszem też wiele nie zrobił. Ale wolę żeby dalej był burmistrzem niż Paśnik który robi w koło siebie tylko duży szum aby każdy o nim mówił. Jestem pewna że gdy Paśnik zostanie burmistrzem nasze miasto z Nim oraz z Tomasiakiem pójdzie pod młotek i nic nie zostanie z naszego miasta. TRZYMAM KCIUKI ZA PANA BODZIACKIEGO !
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|