Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Lubelscy politycy PO o decyzjach PiS: "Pokazali nam środkowy palec"

Utworzony przez Użytkownik niezarejestrowany, 17 lutego 2020 r. o 20:36 Powrót do artykułu
Jak u Barei - posłanka cisło - wiem ale nie powiem.
Odpowiedz
Pisowskie trole. Jeszcze zatęsknicie za normalnością no i oczywiście będziecie mówili , że na pis nigdy nie głosowaliście. Inflacja ok. 4,5 % na teraz, ceny w sklepach i na bazarach o ile wzrosły ? A wy głosujcie na Dudę - ot  ciemna Polska wschodnia. O czym to świadczy ?        Za PO wzost cen był jeszcze większy.    wiedziałem ze jestes idiotą ale że aż takim ?  Dobrze prowadźcie dalej debilny trolling. Im więcej chamstwa i arogancji ze strony PO tym mniej głosów dostanie ta wasza słaba kandydatka. Drodzy pisowscy trole. To są FAKTY jeżeli chodzi o inflację i wzrost cen. A to nie jest koniec.  Czy naprawdę tego nie dostrzegacie ? Tym gorzej dla was ale niestety dla Polski także.
 Tia, oczywiście, że dla Polski gorzej "drogi PO-wski trollu"..... Tyle tylko, że za czasów gdy rządziła pani Mucha i jej kolesie, często aby przerzyć do końca miesiąca musiałem się do rodziców uśmiechnąć, żeby kilka stówek rzucili. Teraz - w tej samej pracy, na tym samym stanowisku - na koniec miesiąca na spokojnie zostaje mi luźny tysiak, mimo, że robiąc zakupy nie zastanawiam się już, czy w danym miesiącu mogę sobie pozwolić na jakieś słodycze dla dzieciaków i czy syn może na zimowy obóz piłkarski wyjechać . I wcale nie piszę tu o 500+. Wczoraj rozliczałem swój PiT. W 2019 roku zarobiłem o jakieś 14 tysięcy brutto wiecej niż w 2018.
Odpowiedz
Dorogije polskije baratja, Ja oczeń ljublju kak wy bijutsja po mordach. Ja mogy dat' wam swobodu na Syberii.
Odpowiedz
Wielka Brytania wraca do wydobycia węgla. Pierwsza nowa kopalnia od 30 lat
Odpowiedz
Cyniczni hipokryciy. Czas poślicy bzykającej co ona i jej partyjni pobratymcy zrobili dla chorych na nowotwory. Ilu zmarło za ich kadencji.
Odpowiedz
Prezes Polskiego Towarzystwa Onkologicznego prof. Adam Maciejczyk zapytany mówi kto rok temu odpisał na postulaty Polskiego Towarzystwa Onkologicznego: "- Odpowiedział PiS i Lewica (podpisali). - A reszta? PO, PSL? - Reszta być może zapomniała.... " platforma powinna być zdelegalizowana za swe podłe zagrywki
Odpowiedz
Moja propozycja ZLIKWIDUJMYzbędny relikt w postaci SENATU - a środki w kwocie 230 mln zł przekażmy na onkologię.
Odpowiedz
Wsadżcie sobie te paluchy w ....... durnie.
Odpowiedz
A Wy pokazaliście faka mieszkańcom po referendum w sprawie zabudowy górek czechowskich. Ps. Nie, nie popieram PiSu.
Odpowiedz
Starsi ludzie to kłopot, bo chodzą do lekarza co dwa tygodnie dla rozrywki.
Odpowiedz
Mucha wydała/straciła 5mln. zł. na koncert "Madonny" na krytej pływalni, a nie na onkologię. Można? A no można było i do tecgo chce się POwrócić.
Odpowiedz
Strona 7 z 7

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...