Jak u Barei - posłanka cisło - wiem ale nie powiem.
|
|
Pisowskie trole. Jeszcze zatęsknicie za normalnością no i oczywiście będziecie mówili , że na pis nigdy nie głosowaliście. Inflacja ok. 4,5 % na teraz, ceny w sklepach i na bazarach o ile wzrosły ? A wy głosujcie na Dudę - ot ciemna Polska wschodnia. O czym to świadczy ? Za PO wzost cen był jeszcze większy. wiedziałem ze jestes idiotą ale że aż takim ? Dobrze prowadźcie dalej debilny trolling. Im więcej chamstwa i arogancji ze strony PO tym mniej głosów dostanie ta wasza słaba kandydatka. Drodzy pisowscy trole. To są FAKTY jeżeli chodzi o inflację i wzrost cen. A to nie jest koniec. Czy naprawdę tego nie dostrzegacie ? Tym gorzej dla was ale niestety dla Polski także.Tia, oczywiście, że dla Polski gorzej "drogi PO-wski trollu"..... Tyle tylko, że za czasów gdy rządziła pani Mucha i jej kolesie, często aby przerzyć do końca miesiąca musiałem się do rodziców uśmiechnąć, żeby kilka stówek rzucili. Teraz - w tej samej pracy, na tym samym stanowisku - na koniec miesiąca na spokojnie zostaje mi luźny tysiak, mimo, że robiąc zakupy nie zastanawiam się już, czy w danym miesiącu mogę sobie pozwolić na jakieś słodycze dla dzieciaków i czy syn może na zimowy obóz piłkarski wyjechać . I wcale nie piszę tu o 500+. Wczoraj rozliczałem swój PiT. W 2019 roku zarobiłem o jakieś 14 tysięcy brutto wiecej niż w 2018. |
|
Dorogije polskije baratja,
Ja oczeń ljublju kak wy bijutsja po mordach. Ja mogy dat' wam swobodu na Syberii.
|
|
Wielka Brytania wraca do wydobycia węgla. Pierwsza nowa kopalnia od 30 lat
|
|
Cyniczni hipokryciy. Czas poślicy bzykającej co ona i jej partyjni pobratymcy zrobili dla chorych na nowotwory. Ilu zmarło za ich kadencji.
|
|
Prezes Polskiego Towarzystwa Onkologicznego prof. Adam Maciejczyk zapytany mówi kto rok temu odpisał na postulaty Polskiego Towarzystwa Onkologicznego:
"- Odpowiedział PiS i Lewica (podpisali).
- A reszta? PO, PSL?
- Reszta być może zapomniała.... "
platforma powinna być zdelegalizowana za swe podłe zagrywki
|
|
Moja propozycja ZLIKWIDUJMYzbędny relikt w postaci SENATU - a środki w kwocie 230 mln zł przekażmy na onkologię.
|
|
Wsadżcie sobie te paluchy w ....... durnie.
|
|
A Wy pokazaliście faka mieszkańcom po referendum w sprawie zabudowy górek czechowskich. Ps. Nie, nie popieram PiSu.
|
|
Starsi ludzie to kłopot, bo chodzą do lekarza co dwa tygodnie dla rozrywki.
|
|
Mucha wydała/straciła 5mln. zł. na koncert "Madonny" na krytej pływalni, a nie na onkologię. Można? A no można było i do tecgo chce się POwrócić.
|
Strona 7 z 7
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|