" Mowa szczera trwa wiecznie, lecz fałszywa tylko chwilę " - Księga Przypowieści Salomona , ht tp://mieczducha888.blogspot.com/2019/10/nadchodzaca-grozniejsza-rzecz-niz.html
|
|
PiS najlepszy wynik w Polsce zrobił w woj lubelskim! Ile mamy za to ministrów? ZERRO!!!! Traktują nas jak maszynkę do głosowania! Posady i Stołki !
|
|
Mam nadzieję, że dla Stefaniuka życie bedzie jeszcze bardziej zaskakujące. To chyba tak jest, że jak szybko idziesz w górę, to równie szybko spadniesz w dół. Oby tak było.
|
|
Nie mogę się doczekać, kiedy PiS przestanie rządzić, ta ich pycha, arogancja, hipokryzja ... niby szanuj bliźniego a potrafią człowieka dla kariery i kasy zniszczyć! Was czas Tez dobiegnie kiedyś do końca, wtedy bedzie dopiero płacz! Tak jak wy traktujecie ludzi, was tez tak potraktują!
|
|
Wizerunek brylującej dewelo-targowiczanki budzi we mnie absmak.
|
|
Gratulacje dla P.Czarnek !! w następnej kolejności Parlament Europejski !!
oby dalej od Lublina ..
|
|
A Michał juz wszedł do zarządu woj? Niech przestanie kozaczyc i ludzi straszyć w urzędzie, tylko niech się za robotę weznie! Na ściemnianiu długo nie pojedzie! A ludzi to możesz straszyć w PiS-ie!
|
|
Gdzie są ku....a trolle z pisu??!!!! Nie ma kampanii nie ma Trolli! Nie ma kto wam płacić? Tak ładnie ludzie obrazaliscie, trolle z pisu !!! Urlop?
|
|
Rozdarta przekupa niech nie ubolewa: targowiska są we wszystkich miastach, znajdzie się dla niej miejsce.
|
|
najlepsza głowa województwa szkoda że zeszła z wojewodowania bo to prawdziwy Polak z sercem na talerzu dla zwykłego człowieka i wyedukowany dobrze po katolicku! Chwała mu panie. Bóg Honor Ojczyzna najważniejsza jest dla ludzi od nas...
|
|
Wcisłowa jest najwspanialsza wizytówką tej części społeczeństwa, która ją poparła. Baba, która tylko patrzy by się wyrwać na papierosa i węszy, gdzie zrobić prywatę. Kto z nią miał do czynienia, ten wie. Przy tym zero honoru i samokrytyki . Byle korzystać pełnymi garściami z przywilejów o garnąć do siebie ile wlezie. Widząc Wcisłową w sejmie nie mam wątpliwości, że świadomość polityczna znacznej części lublinian bliska jest zeru.
|
|
Czarnek był najlepszym kandydatem na posła z regionu lubelskiego. Głosowałem, nie żałuję, jako wojewoda zrobił więcej niż 4 ostatnich prezydentów miasta razem wziętych.
|
|
Pan Czarnek powinien zostac swietym. To prawdziwy przywodca narodu i przyjaciel Pana Boga
|
|
Krawczyk i Wcisło nie powinni się martwić, że Lublin o nich zapomni. Nie zapomni, a ich pomnikiem na zawsze będą zabetonowane Górki. Teraz niech walczą o zabetonowanie Łazienek.
|
|
Posłannica Wcisło trzaska w sejmie więcej „sweet foci” niż Kardashyan. Żenada i smutek
|
|
Polecam Ci abyś jak najszybciej udał się do kliniki przy ul Abramowickiej Mam nadzieję że nie będzie jeszcze za późno
|
|
Czarnek był najlepszym kandydatem na posła z regionu lubelskiego. Głosowałem, nie żałuję, jako wojewoda zrobił więcej niż 4 ostatnich prezydentów miasta razem wziętych.Kto teraz będzie zajmował połowę czasu w Panoramie Lubelskiej? |
|
sklepowa wyruszyła na podbój Warszawy, ale czy znajdzie czas aby podpiąć się pod lokalne sukcesy swego protoplasty K.Żuka?
|
|
chyba dziennikarze dziennika jeszcze nie poznali posłów z Lubelskiego bo połowy na zdjęciach nie widzę... :(((
|
|
Największym niewypałem jest niedorajda Stefaniuk ,który na bazie wazeliny trafił do sejmu.Ten facet nic nie potrafi,jedynie co to podlizywac się.Miasto Biała podlaska zostawił w stanie opłakanym.Wstyd,jak można takiego faceta podsuwac ludziom do wyboru???
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|