>> Polska 2050- sezonowy ruch. Przy odrobinie szczęścia jedna kadencja ich czeka ...
Mam podobne zdanie, żeby rządzić i utrzymać władzę trzeba swoich trzymać za pysk, a PiS-owi to się udaje, co by nie mówić o metodach. To tak jak na wojnie, partia z silnym wodzem to wojsko zawodowe, a taki "ruch" to pospolite ruszenie. Z historii wiadomo jak te obie formacje się spisywały. Rozejdą się po kątach szybciej niż się będą schodzić przed kolejnymi wyborami.
|
|
Szczury uciekają z tonącej PO. Bul, bul, bul.....
|
|
3cia liga hokeja u pupilka walterowo/miszczakowego TVeN ??... 6 baniek naszej kaski na koncert Madonny w stolycy? ... KABARET DEMOKRACJI ?!
|
|
Szczury uciekają z tonącej PO. Bul, bul, bul.....Zmień lekarza. Ten Cię okłamuje. I lecz się na nogi... |
|
Jeżeli ta informacja potwierdzi się to będzie to potężny cios w lubelską Platformę Obywatelską. Zostanie tylko dwoje bardzo słabych posłów. W zasadzie można powiedzieć, że lubelska PO przestanie się całkiem liczyć.
|
|
Jak dla mnie ten transfer będzie kluczowy dla Hołowni w sensie utraty wiarygodności i zaufania. Liczyłem, że to będzie partia młodych, nowych ludzi w polityce a nie starych, przebrzmiałych wyjadaczy. Strzał w kolano, inaczej tego nie da się określić. Coś jakby zrobić samemu dziurę w łajbie na środku morza.Czy będzie to porazka to się okaże. Kolejny polityk przechodzi z PO do Hołowni (wcześniej Bury). Prawdopodobnie Platforma się już sypie i być moze jest to początek końca PO. |
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|