Teraz powstaje pytanie czy Szymonowi gratulować tego transferu czy złożyć wyrazy współczucia?:):):) Co tam słychać w trzeciej lidze hokeja pani ministro?:):):):)
|
|
O Szymonie znowu coraz głośniej :)
|
|
Na pewno przyda się dziennikarzowi taka specjalistka
|
|
Jakby Hołownia nie miał ludzi obciążonych przynależnością do PO, PiS, PSL czy innych tworów mógłby być wiarygodny jako ruch społeczny. A tak to prosta droga do tego co stało się z Nowoczesną czy Kukizem, a nawet nie wiem czy to osiągnie....
|
|
Jak dla mnie ten transfer będzie kluczowy dla Hołowni w sensie utraty wiarygodności i zaufania. Liczyłem, że to będzie partia młodych, nowych ludzi w polityce a nie starych, przebrzmiałych wyjadaczy. Strzał w kolano, inaczej tego nie da się określić. Coś jakby zrobić samemu dziurę w łajbie na środku morza.
|
|
Jak dla mnie ten transfer będzie kluczowy dla Hołowni w sensie utraty wiarygodności i zaufania. Liczyłem, że to będzie partia młodych, nowych ludzi w polityce a nie starych, przebrzmiałych wyjadaczy. Strzał w kolano, inaczej tego nie da się określić. Coś jakby zrobić samemu dziurę w łajbie na środku morza.[/quote] [quote]Jak dla mnie ten transfer będzie kluczowy dla Hołowni w sensie utraty wiarygodności i zaufania. Liczyłem, że to będzie partia młodych, nowych ludzi w polityce a nie starych, przebrzmiałych wyjadaczy. Strzał w kolano, inaczej tego nie da się określić. Coś jakby zrobić samemu dziurę w łajbie na środku morza.Dokładnie. Jak to powiedzieli działacze wałbrzyskiego PiS: "K***a, tacy sami ludzie jesteśmy i tacy sami jak ci z Platformy czy w SLD, niczym się nie różnimy. Każdy jest pazerny, każdy by chciał coś i tylko różnimy się szefami, którzy, k...a, mają jakieś tam wiesz...". I Hołownia mógł przyciągnąć wyborców którzy mieli dość polityków i chcieli zagłosować na nowych ludzi. A tak to dalej kręcimy się wokół tych samych nazwisk. |
|
...Partia TvEn P0winna zaszczepić sie nie tylko na covid, ale i na głupotę
|
|
Bury nie był nigdy w POJak dla mnie ten transfer będzie kluczowy dla Hołowni w sensie utraty wiarygodności i zaufania. Liczyłem, że to będzie partia młodych, nowych ludzi w polityce a nie starych, przebrzmiałych wyjadaczy. Strzał w kolano, inaczej tego nie da się określić. Coś jakby zrobić samemu dziurę w łajbie na środku morza.Czy będzie to porazka to się okaże. Kolejny polityk przechodzi z PO do Hołowni (wcześniej Bury). Prawdopodobnie Platforma się już sypie i być moze jest to początek końca PO. |
|
Ja odczytuję to jako znak, że dewelo-titanik bijący jeszcze do niedawna rekordy dewelo-P0stępu mierzonego P0ziomem wypchania cwaniackich portfeli zderzył się z górą lodową w postaci pęknięcia bańki deweloperskiej, w związku z czym wkrótce będziemy świadkami spektaklu, kiedy kierownictwo titanika i członkowie sP0nsorującej ich Lozy rzucą się sobie do gardeł jak wściekłe psy. Tymczasem sprytne szczury starają się opuścić P0kład tonącej platformy deweloperskiej zanim zacznie się ta masakra.
|
|
Po powstaniu w 2015 partii Nowoczesna był przewodniczącym struktur ugrupowania Ryszarda Petru w regionie, zasiadał też w jego zarządzie krajowym [1] . W wyborach samorządowych w 2018 uzyskał mandat radnego sejmiku lubelskiego z listy Koalicji Obywatelskiej [1] ; zagłosowało wówczas na niego 22 708 osób [4] . W czerwcu 2019 zrezygnował z członkostwa w Nowoczesnej [5] . W wyborach parlamentarnych w tym samym roku został kandydatem Koalicji Obywatelskiej do Senatu w okręgu wyborczym nr 16Bury nie był nigdy w POJak dla mnie ten transfer będzie kluczowy dla Hołowni w sensie utraty wiarygodności i zaufania. Liczyłem, że to będzie partia młodych, nowych ludzi w polityce a nie starych, przebrzmiałych wyjadaczy. Strzał w kolano, inaczej tego nie da się określić. Coś jakby zrobić samemu dziurę w łajbie na środku morza.Czy będzie to porazka to się okaże. Kolejny polityk przechodzi z PO do Hołowni (wcześniej Bury). Prawdopodobnie Platforma się już sypie i być moze jest to początek końca PO. |
|
Jeżeli ta informacja potwierdzi się to będzie to potężny cios w lubelską Platformę Obywatelską. Zostanie tylko dwoje bardzo słabych posłów. W zasadzie można powiedzieć, że lubelska PO przestanie się całkiem liczyć.
|
|
Ja odczytuję to jako znak, że dewelo-titanik bijący jeszcze do niedawna rekordy dewelo-P0stępu mierzonego P0ziomem wypchania cwaniackich portfeli zderzył się z górą lodową w postaci pęknięcia bańki deweloperskiej, w związku z czym wkrótce będziemy świadkami spektaklu, kiedy kierownictwo titanika i członkowie sP0nsorującej ich Lozy rzucą się sobie do gardeł jak wściekłe psy. Tymczasem sprytne szczury starają się opuścić P0kład tonącej platformy deweloperskiej zanim zacznie się ta masakra.Miejmy nadzieję, że tak będzie. Najpierw nastąpi rozpad lubelskiej Platformy Obywatelskiej, a nastepnie załamanie całego układu dewelopersko-ratuszowo-urzedniczo-platformerskiego. |
|
Polska 2050- sezonowy ruch. Przy odrobinie szczęścia jedna kadencja ich czeka
|
|
jak wiadomo muchy lgną do ... - pełno ich w stajni
|
|
Fajnie że przytoczyłeś fragment życiorysu Burego ale dalej nie widzę że był członkiem Platformy Obywatelskiej jak napisałeś. Był członkiem Nowoczesnej, był popierany przez Koalicję Obywatelską ale nigdy nie był członkiem PO.Po powstaniu w 2015 partii Nowoczesna był przewodniczącym struktur ugrupowania Ryszarda Petru w regionie, zasiadał też w jego zarządzie krajowym [1] . W wyborach samorządowych w 2018 uzyskał mandat radnego sejmiku lubelskiego z listy Koalicji Obywatelskiej [1] ; zagłosowało wówczas na niego 22 708 osób [4] . W czerwcu 2019 zrezygnował z członkostwa w Nowoczesnej [5] . W wyborach parlamentarnych w tym samym roku został kandydatem Koalicji Obywatelskiej do Senatu w okręgu wyborczym nr 16Bury nie był nigdy w POJak dla mnie ten transfer będzie kluczowy dla Hołowni w sensie utraty wiarygodności i zaufania. Liczyłem, że to będzie partia młodych, nowych ludzi w polityce a nie starych, przebrzmiałych wyjadaczy. Strzał w kolano, inaczej tego nie da się określić. Coś jakby zrobić samemu dziurę w łajbie na środku morza.Czy będzie to porazka to się okaże. Kolejny polityk przechodzi z PO do Hołowni (wcześniej Bury). Prawdopodobnie Platforma się już sypie i być moze jest to początek końca PO. |
|
Asia była gwiazdą Platformy gdy ta była silna i rządziła. To symboliczne. Jako że w PO/KO pewne osoby z czasów Tuska są spychane na margines to wiadomo od dawna, a to, że Platforma marnuje od kilku lat potencjał wielu młodych ludzi, to dopiero teraz z czasem wychodzi. Za bardzo skupiamy się na tym jakim potworem jest PiS, a za mało na tym jak słaba zrobiła się Platforma, na własne życzenie. W przyszłych wyborach Platformersi mają jeszcze szansę wejść do Sejmu, gdzieś tam za Zandbergiem, ale bez fajnych, pozytywnych postaci, bo te albo przejdą do innych partii, albo zrezygnują ze startu. Platforma w obecnej formule nie jest nam potrzebna.
|
|
Hołownia Platforma PSL jeden liberalny salon totalniackiej opozycji na sznureczku Niemiec i obecnych władz UE. Mucha zmieniła tylko kanapę w tym samym salonie urbachowego TVeN.
|
|
... puczystka (od staruszków przesiadujących w przychodniach dla towarzystwa) poczuła, że w PO nie ma już szans - skoczyła do gościa, który łowi P0dobnych sobie?
|
|
ANI MRU MRU się chowa....
"Lubecka: Co zrobiła pani jako posłanka Lublina dla regionu?
Mucha: Bardzo wiele różnych rzeczy. Koleżanka zgłosiła poprawkę ws. budowy lotniska.
Lubecka: Ale to koleżanka.
Mucha: Jestesmy w kontakcie między sobą.
Lubecka: Która to koleżanka ?
Mucha: Nie pamiętam nazwiska."
|
|
... 6 baniek naszej kaski na koncert Madonny w stolycy?200 baniek naszej kaski na grzyba toruńskiego? |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|