SOR0S - i jego lewacki oddział lubelski stale na służbie ? !
|
|
I słusznie, trudno o większego gbura i chama ! Ten osobnik ma wręcz na czole wypisane kim jest, podobnie zresztą do Pucułowatego !
|
|
Pan Czarnek już raz zmiażdżył w NSA lubelskie "autorytety prawnicze", to i tutaj zamiecie lewaków...
|
|
jazgot z nory Biedronia nie zmieni praw natury
|
|
jesli masz chociaz polowe inteligencji co Czarnek to powinienes wiedziec ze to byl komentarz do zdjecia przedstawiajacego jednego dewianta ekshicjoniste
|
|
jesli KUL podejmie znow jakiekolwiek kroki (poprzednio ws ks Guza ) to bedzie dowod ze ta uczelnia z chrzescijanstwem nie ma nic wspolnego ,jak tez szpitale z patronatem swietych dokonujace aborcji
|
|
To jeszcze nic. Największym "grzechem" tego pisiaka był atak na LGTBV (LG = Legalizacja Goovnodeweloperki). Tego mu "lubelska" oligarchia i jej pajace nigdy nie zaPOmną.
|
|
Jak ktoś chce być gejem czy lesbą to niech sobie będzie , już bez przesady że za to się po mordzie obrywa w Polsce ale jak jeden z drugim po ulicy biega przebrany za kobietę albo prawie nago i wmawia innym że to fajne to jest już przesada i dewiacja. I nigdy nie bedzie zgody ba adopcję dzieci przez pary homoseksualne. A Pan Czarnek daj mu Boże zdrowie to jeden z mądrzejszych polityków z naszego regionu.
|
|
Jeśli chcą być równi to niech zaczną rodzić i wychowywać dzieci. Ale swoje własne. A że to jest niemożliwe to nie może być mowy o równości. Prosta sprawa. Popieram Pana Czarnka.
|
|
to cały kul jako szerzący dziwne ideologie trzeba zlikwidować !!
|
|
To lesbijstwo to mi się nie podoba tylko z jednego powodu, a mianowicie ze tyle towaru się marnuje ...
|
|
Czy hasło LGBT jest hasłem świętym i nie do ruszenia? Czy mamy ulec całkowicie tzw."poprawności politycznej" jak na Zachodzie a zwłaszcza w Niemczech? To na tym polega demokracja, że jednym wolno pleść głupoty, jątrzyć i obrażać a innym ( zwłaszcza tym z PIS) nie? Hasło to działa jak płachta na byka. Nie ruszać i nie dotykać! Zapytajmy rodziców czy chcą LGBT? Popatrzmy w Konstytucję!
|
|
Niektórym nadal marzy się powrót komuny, by decydować o wyrzucaniu z pracy ludzi za inne poglądy jak Komunistów Obłędnych. Ba nawet zamkną wolne media, by wciskać tylko ocenzurowane przez tvn24 informacje. Tak, ktoś mocno chce, by w Polsce połączyć Polaków pod jedną flagą ze złotym sierpem i młotem, tym razem na niebieskim tle.
|
|
Prof. Czarnek mówił o ekshibicjonistach na ulicach amerykańskiego miasta. Miał prawo do takiej oceny. Gdybym ja widział jakichś nagich facetów w dziwnej paradzie też uznałbym to za nienormę.
|
|
Czarnek, Tarczyński, ks. prof Guz ze swoimi teoriami to wszystko wychowankowie KUL i to już powinno sprawę wyjaśniać Gdzieś słyszałem że KUL otwiera wydział lekarski -nie daj Boże
|
|
Wyjechać krawczyka
|
|
Czarnek zmiażdżył w NSA platformerssa Żuka... i to jest najważniejsze.
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|