Nawet jeśli to prawda, to jest modny i na czasie! Cała lewica powinna klaskać w dłonie i krzyczeć: nareszcie!Nawet jeśli to prawda, to nic dziwnego, że jest modny. Na darmo w tej szafie nie siedzi. Istnieje jednak coś takiego jak hipokryzja. Najpierw krzyczy, że geje to zło, a jak nikt nie patrzy, to sam lubi ciągnąć przez słomkę. Taką sama obłuda jak u węgierskich kumpli kaczygnoma. Tylko jego jeszcze nikt nie przyłapał jak uciekał po rynnie z gejowskiej orgietki. Choć z tego co słyszałem, jest to tak jakby reguła po prawej stronie. Podobno po 11 listopada stołeczne kluby gejowskie przeżywają oblężenie. XD
|
|
LAWACY NIE MOGĄC ZŁAMAĆ GOŚCIA, KTÓRY WYGRAŁ ELEGANCKO W REGIONIE - OBRZUCAJĄ GO G*WNEM.... TYPOWE DZIAŁANIE KOMUSZEGO SCIERWA.... jak to ryczy runa lempart - towarzysze sld wyp*laćTo ciekawe jak nazwać to, co ty z siebie wyrzucasz tutaj etatowo? DO BUDY TROLLU! |
|
taki poziom dialogu chce narzucić społeczeństwu lewica. Chamstwo na każdym krokuPluj pieniackiej świni w oczy - to powie, że deszcz pada...Jesteś głupszy niż dywizja ruskich pcheł, wściekły, zajadły, zapieniony po czubek pyska marszałkowski trollu. Już Einstein zauważył, że dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i Twoja głupota, pajacu z wypranym mózgiem. Zmień lekarza. Ten Cię oszukuje. I lecz się na nogi. A w nagrodę - awansujesz do elitarnego klubu NFI - Największych Forumowych Idiotów |
|
Polska prawica sama sprowadziła temat "gdzie i komu wsadzam siusiaka" do publicznej agendy. Kiedy sama staje się ofiarą i przedmiotem dyskusji "gdzie tego siusiaka sama wsadza" zaczynają się awanturki i sądowe procesy. No po prostu Polacy wybrali sobie wyjątkowych cymbałów na posłów.Prawica nigdy nie grzebała ludziom w łóżkach. To osoby z macicami wrzeszczały na ulicach o swoich niepochamowanych potrzebach i braku konsekwencji zaspokajania tychże. |
|
Jeśli to nie chamstwo, to co?taki poziom dialogu chce narzucić społeczeństwu lewica. Chamstwo na każdym krokuPluj pieniackiej świni w oczy - to powie, że deszcz pada...Jesteś głupszy niż dywizja ruskich pcheł, wściekły, zajadły, zapieniony po czubek pyska marszałkowski trollu. Już Einstein zauważył, że dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i Twoja głupota, pajacu z wypranym mózgiem. Zmień lekarza. Ten Cię oszukuje. I lecz się na nogi. A w nagrodę - awansujesz do elitarnego klubu NFI - Największych Forumowych Idiotów |
|
Prawica nigdy nie grzebała ludziom w łóżkach. To osoby z macicami wrzeszczały na ulicach o swoich niepochamowanych potrzebach i braku konsekwencji zaspokajania tychże. Jeśli to nie chamstwo, to co?Pluj pieniackiej świni w oczy - to powie, że deszcz pada...Jesteś głupszy niż dywizja ruskich pcheł, wściekły, zajadły, zapieniony po czubek pyska marszałkowski trollu. Już Einstein zauważył, że dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i Twoja głupota, pajacu z wypranym mózgiem. Zmień lekarza. Ten Cię oszukuje. I lecz się na nogi. A w nagrodę - awansujesz do elitarnego klubu NFI - Największych Forumowych Idiotów |
|
Jeśli ja jestem "wściekły i zajadły", to na jakim poziomie jest twoje chamstwo i agresja?Prawica nigdy nie grzebała ludziom w łóżkach. To osoby z macicami wrzeszczały na ulicach o swoich niepochamowanych potrzebach i braku konsekwencji zaspokajania tychże. Jeśli to nie chamstwo, to co?Pluj pieniackiej świni w oczy - to powie, że deszcz pada...Jesteś głupszy niż dywizja ruskich pcheł, wściekły, zajadły, zapieniony po czubek pyska marszałkowski trollu. Już Einstein zauważył, że dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i Twoja głupota, pajacu z wypranym mózgiem. Zmień lekarza. Ten Cię oszukuje. I lecz się na nogi. A w nagrodę - awansujesz do elitarnego klubu NFI - Największych Forumowych Idiotów |
|
eśli ja jestem "wściekły i zajadły", to na jakim poziomie jest twoje chamstwo i agresja?Pluj pieniackiej świni w oczy - to powie, że deszcz pada...Jesteś głupszy niż dywizja ruskich pcheł, wściekły, zajadły, zapieniony po czubek pyska marszałkowski trollu. Już Einstein zauważył, że dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i Twoja głupota, pajacu z wypranym mózgiem. Zmień lekarza. Ten Cię oszukuje. I lecz się na nogi. A w nagrodę - awansujesz do elitarnego klubu NFI - Największych Forumowych Idiotów |
|
Zapowiada się ciekawy proces ...
|
|
Nie rozśmieszaj mnie, bo mi zajady popękają. A zakaz aborcji, próy zdelegalizowania marszów równości i cały ściek w komentarzach który się po nich wylewał, to co to jest?Polska prawica sama sprowadziła temat "gdzie i komu wsadzam siusiaka" do publicznej agendy. Kiedy sama staje się ofiarą i przedmiotem dyskusji "gdzie tego siusiaka sama wsadza" zaczynają się awanturki i sądowe procesy. No po prostu Polacy wybrali sobie wyjątkowych cymbałów na posłów.Prawica nigdy nie grzebała ludziom w łóżkach. To osoby z macicami wrzeszczały na ulicach o swoich niepochamowanych potrzebach i braku konsekwencji zaspokajania tychże. |
Strona 2 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|