W związku z tym powinien Pan zrzec się mandatu senatorskiego który uzyskał Pan startując z list KO. Albo JOWy albo dalej tkwimy w układach i interesach partyjnych. Mojego głosu już Pan nie dostanie.
|
|
Dobrze się składa Bury i jego bzdury pasują do ruchu tego wariata z Mam Talent
|
|
jakieś korzyści dla regionu z tego senatorowania?
|
|
Powinien być całkowity zakaz zmiany barw podczas kadencji czy to radnego, posła czy senatora. Chcesz zmienić barwy - odchodzisz, a na twoje miejsce wchodzi następny z największą liczbą głosów uzyskanych podczas wyborów z danej listy, albo nowe wybory uzupełniające. Nie po to oddawaliśmy swoje głosy na kogoś z danej listy, aby taki delikwent mógł kupczyć mandatem.
|
|
No to teraz " podziała"! A jak wyborcy tego " przedstawiciela" teraz? Wyciągnięcie wnioski?
|
|
"... Nie jestem na sprzedaż, byłem i jestem lojalny wobec swoich wyborców, którzy dali mi ogromny mandat zaufania w Lublinie. To oni są moim Prezesem i zawsze tak będzie...."
Lipiec 2020 Twitter
Jak myślicie? Czyj to wpis?
|
|
Zdecydowanie popieram. Czy wobec tego, będzie Pan lobbował za niezabudowywaniem Górek Czechowskich oraz poprawą losu zwierząt w Polsce (zarówno tych domowych, klatkowych, jak też dzikich)? Z tego co wiem, Pan Hołownia stara się działać proekologicznie, a Jego miłość do zwierząt jest powszechnie znana ( za co ogromnie Go sobie cenię) ...
|
|
będzie Pan lobbował za niezabudowywaniem Górek CzechowskichNastępny/na namiętny obrońca błota na nieszczęsnych Górkach? Litości... |
|
Panie/pani Zgredek. Przestań jęczeć. Litości...
|
|
Panie/pani Zgredek. Przestań jęczeć. Litości...Dlaczego wyczuwam trolla - multikonciarza ze znanej wszystkim paki pato develo trolli? |
|
Dobrze się składa Bury i jego bzdury pasują do ruchu tego wariata z Mam TalentMoże i "wariat", ale wygadany i znowu "pobożny" (chociaż wymownie "miga się", gdy chodzi o sprawy trudne dla KRK). A p. Bury (jako człowiek, który dorobił się) chce wyobrażać sobie, że wyborcy głosowali jedynie na NIEGO, bez względu na poglądy, które głosiła KO i pod którymi on się podpisywał. |
|
PARTIA ZASZCZEPIONYCH URBACHEM ????
|
|
A w domu, wszyscy zdrowi? Już Cię wypisali z wariatkowa?
|
|
No to podczas następnych wyborów panie Bury nie dostaniesz mojego głosu
|
|
Hahah, nawet w takim temacie poruszane są Górki Czechowskie. "Miłość do zwierząt" Hołowni, co ja w ogóle czytam. Ten człowiek zatańczy jak mu zagrają, jak każdy polityk. A naciskanie w komentarzach na obronę ulubionych wydeptanych ścieżek spacerowych nic nie da.
|
|
To nie jest Czarnek, żeby kupił komentarze o zabetonowaniu górek Czechowskich. Ludzie, park wam stawiają dla tej cennej przyrody a Wam nadal mało.
|
|
To nie jest Czarnek, żeby kupił komentarze o zabetonowaniu górek Czechowskich. Ludzie, park wam stawiają dla tej cennej przyrody a Wam nadal mało.Nie pisz bzdur. Czarnek nie kupił żadnych komentarzy. To deweloper wynajął dewelotrolla, żeby spamował i siał ferment na tym forum. |
|
Zdecydowanie popieram. Czy wobec tego, będzie Pan lobbował za niezabudowywaniem Górek Czechowskich...Po co w tym kontekście wspominać Górki? Zamiast urabiać radnego to przedstawcie jakieś konkrety, bez argumentów za daleko wasza krucjata nie pojedzie |
|
A dlaczego nie? Skoro ludzie wspominają Górki to znaczy, że to ma dla nich znaczenie i nie godzą się na manipulację. Konktrety są i nimi zajmuje się właśnie sąd.Zdecydowanie popieram. Czy wobec tego, będzie Pan lobbował za niezabudowywaniem Górek Czechowskich...Po co w tym kontekście wspominać Górki? Zamiast urabiać radnego to przedstawcie jakieś konkrety, bez argumentów za daleko wasza krucjata nie pojedzie |
|
Konktrety są i nimi zajmuje się właśnie sądTak? A jakie? Wskaż choć jeden |
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|