Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik

Lubelski senator ma dołączyć do Hołowni

Utworzony przez Janusz_Paliwas, 17 stycznia 2021 r. o 18:15 Powrót do artykułu
W związku z tym powinien Pan zrzec się mandatu senatorskiego który uzyskał Pan startując z list KO. Albo JOWy albo dalej tkwimy w układach i interesach partyjnych. Mojego głosu już Pan nie dostanie.
Odpowiedz
Dobrze się składa Bury i jego bzdury pasują do ruchu tego wariata z Mam Talent
Odpowiedz
jakieś korzyści dla regionu z tego senatorowania?
Odpowiedz
Powinien być całkowity zakaz zmiany barw podczas kadencji czy to radnego, posła czy senatora. Chcesz zmienić barwy - odchodzisz, a na twoje miejsce wchodzi następny z największą liczbą głosów uzyskanych podczas wyborów z danej listy, albo nowe wybory uzupełniające. Nie po to oddawaliśmy swoje głosy na kogoś z danej listy, aby taki delikwent mógł kupczyć mandatem.
Odpowiedz
No to teraz " podziała"! A jak wyborcy tego " przedstawiciela" teraz? Wyciągnięcie wnioski?
Odpowiedz
"... Nie jestem na sprzedaż, byłem i jestem lojalny wobec swoich wyborców, którzy dali mi ogromny mandat zaufania w Lublinie. To oni są moim Prezesem i zawsze tak będzie...." Lipiec 2020 Twitter Jak myślicie? Czyj to wpis?
Odpowiedz
Zdecydowanie popieram. Czy wobec tego, będzie Pan lobbował za niezabudowywaniem Górek Czechowskich oraz poprawą losu zwierząt w Polsce (zarówno tych domowych, klatkowych, jak też dzikich)? Z tego co wiem, Pan Hołownia stara się działać proekologicznie, a Jego miłość do zwierząt jest powszechnie znana ( za co ogromnie Go sobie cenię) ...
Odpowiedz
będzie Pan lobbował za niezabudowywaniem Górek Czechowskich
Następny/na namiętny obrońca błota na nieszczęsnych Górkach? Litości...
Odpowiedz
Panie/pani Zgredek. Przestań jęczeć. Litości...
Odpowiedz
Panie/pani Zgredek. Przestań jęczeć. Litości...
Dlaczego wyczuwam trolla - multikonciarza ze znanej wszystkim  paki pato develo trolli?
Odpowiedz
Dobrze się składa Bury i jego bzdury pasują do ruchu tego wariata z Mam Talent
 Może i "wariat", ale wygadany i znowu "pobożny" (chociaż wymownie "miga się", gdy chodzi o sprawy trudne dla KRK). A p. Bury (jako człowiek, który dorobił się) chce wyobrażać sobie, że wyborcy głosowali jedynie na NIEGO, bez względu na poglądy, które głosiła KO i pod którymi on się podpisywał.
Odpowiedz
PARTIA ZASZCZEPIONYCH URBACHEM ????
Odpowiedz
A w domu, wszyscy zdrowi? Już Cię wypisali z wariatkowa?
Odpowiedz
No to podczas następnych wyborów panie Bury nie dostaniesz mojego głosu
Odpowiedz
Hahah, nawet w takim temacie poruszane są Górki Czechowskie. "Miłość do zwierząt" Hołowni, co ja w ogóle czytam. Ten człowiek zatańczy jak mu zagrają, jak każdy polityk. A naciskanie w komentarzach na obronę ulubionych wydeptanych ścieżek spacerowych nic nie da.
Odpowiedz
To nie jest Czarnek, żeby kupił komentarze o zabetonowaniu górek Czechowskich. Ludzie, park wam stawiają dla tej cennej przyrody a Wam nadal mało.
Odpowiedz
To nie jest Czarnek, żeby kupił komentarze o zabetonowaniu górek Czechowskich. Ludzie, park wam stawiają dla tej cennej przyrody a Wam nadal mało.
 Nie pisz bzdur. Czarnek nie kupił żadnych komentarzy. To deweloper wynajął dewelotrolla, żeby spamował i siał ferment na tym forum.
Odpowiedz
Zdecydowanie popieram. Czy wobec tego, będzie Pan lobbował za niezabudowywaniem Górek Czechowskich...  
Po co w tym kontekście wspominać Górki? Zamiast urabiać radnego to przedstawcie jakieś konkrety, bez argumentów za daleko wasza krucjata nie pojedzie
Odpowiedz
Zdecydowanie popieram. Czy wobec tego, będzie Pan lobbował za niezabudowywaniem Górek Czechowskich...
 Po co w tym kontekście wspominać Górki? Zamiast urabiać radnego to przedstawcie jakieś konkrety, bez argumentów za daleko wasza krucjata nie pojedzie
 A dlaczego nie? Skoro ludzie wspominają Górki to znaczy, że to ma dla nich znaczenie i nie godzą się na manipulację. Konktrety są i nimi zajmuje się właśnie sąd.
Odpowiedz
Konktrety są i nimi zajmuje się właśnie sąd
Tak? A jakie? Wskaż choć jeden
Odpowiedz

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...