Przeglądarka, z której korzystasz jest przestarzała.

Starsze przeglądarki internetowe takie jak Internet Explorer 6, 7 i 8 posiadają udokumentowane luki bezpieczeństwa, ograniczoną funkcjonalność oraz nie są zgodne z najnowszymi standardami.

Prosimy o zainstalowanie nowszej przeglądarki, która pozwoli Ci skorzystać z pełni możliwości oferowanych przez nasz portal, jak również znacznie ułatwi Ci przeglądanie internetu w przyszłości :)

Pobierz nowszą przeglądarkę:

Użytkownik
Tylko co nam po nich? ewakuujące się do Brukseli nic dla nas nie zrobiły i następcy tak samo gó**no nam dadzą.
Odpowiedz
BEATA! BEATA! Rewelacyjny wynik! Gratulacje!
Odpowiedz
Raptem 4 miechy poslowania i reelekcja mocno niepewna, a tu gwarantowane 4, 5 roku pracy w Sejmiku. Trzeba to faktycznie mocno rozważyć.
Odpowiedz
Raptem 4 miechy poslowania i reelekcja mocno niepewna, a tu gwarantowane 4, 5 roku pracy w Sejmiku. Trzeba to faktycznie mocno rozważyć.
 No chyba, że Gmyz wygryzie z listy Zawislaka, a Wojciechowski np. Michalkiewicza. W PiSie wszystko możliwe...
Odpowiedz
Oni nic nie maja do gadania, mogą sobie gdybać, naczelnik wskaże co maja robić ....
Odpowiedz
Z taką samą urodą to będzie niemożliwe.
Odpowiedz
Pozamiatane na jesieni, powinniście się uczyć Koalicji obywatelsko od PiS jak się robi propagandę i wygrywa wybory!! O jesieni możecie pomarzyć z tym schetyna na czele o 15%! Co wy macie w tych głowach! Słuchajcie ludzi, dajcie im tego czego chcą!!!!!! Tak robi PiS!!!!!!!
Odpowiedz
OBIECALI? DOTRZYMALI OBIETNIC ? I WYGRALI - BRAWO PIS!!!
Odpowiedz
ta Gmyz nadaje się na konserwatora powierzchni płaskich a nie konserwatora zabytków.
Odpowiedz
ponad 45% poparcie dla PIS - to NAJLEPSZY WYNIK PO 1989 roku !!!
Odpowiedz
Ale macie pisowcy europosłów - będziemy nieraz się za nich wstydzić
Odpowiedz
socjalisci z pis wygrali wybory - tyle w temacie
Odpowiedz
Moim zdaniem wynik dowodzi raczej mądrości demokratycznej Polaków. Wolą głosować na partię, która jakoś DZIELI sie z Wyborcami korzyściami z władzy, niż na siły oparte na defetyzmie, krytykanctwie i które zabrały miliardy z OFE aby ratować dziurę budżetową, możliwe że powstałą z opieszałości (w stosunku do innych krajów UE) we wprowadzaniu mechanizmów kradzieży pieniędzy z podatków Polaków. Żeby było jasne nie jestem członkiem PISu, ale tak to widzę. Proszę także przypomnieć sobie aferę hazardową i kto w niej zamieszany był oraz kogo i dlaczego wtedy rezolutny D. Tusk usunął w cień i dlaczego. A pamiętacie Państwo tzw. pożyczkę moskiewską i kto był tam, "main hero" i gdzie teraz jest, a do dziś nie wiadomo na co te pieniądze zostały wydane, wiadomo tylko jedno że pochodziły iz Komitieta Gosudarstwiennoj Biezopasnosti pri Sowietie Ministrow SSSR.
Odpowiedz
Z czego tu się cieszyć jedna alkoholiczka a druga mogła by grać jako kapo w filmach o obozach no ale cóż jak wiocha i patologia boi się stracić 500+ to tak głosuje
Odpowiedz
Moim zdaniem wynik dowodzi raczej mądrości demokratycznej Polaków. Wolą głosować na partię, która jakoś DZIELI sie z Wyborcami korzyściami z władzy, niż na siły oparte na defetyzmie, krytykanctwie i które zabrały miliardy z OFE aby ratować dziurę budżetową, możliwe że powstałą z opieszałości (w stosunku do innych krajów UE) we wprowadzaniu mechanizmów kradzieży pieniędzy z podatków Polaków. Żeby było jasne nie jestem członkiem PISu, ale tak to widzę. Proszę także przypomnieć sobie aferę hazardową i kto w niej zamieszany był oraz kogo i dlaczego wtedy rezolutny D. Tusk usunął w cień i dlaczego. A pamiętacie Państwo tzw. pożyczkę moskiewską i kto był tam, "main hero" i gdzie teraz jest, a do dziś nie wiadomo na co te pieniądze zostały wydane, wiadomo tylko jedno że pochodziły iz Komitieta Gosudarstwiennoj Biezopasnosti pri Sowietie Ministrow SSSR.
 Zobaczymy, jaka realnie powstanie dziura budżetowa po rządah PiS...
Odpowiedz
Proponuję Pana Mietka z mojego osiedla zamiast Pani Kruk. On da radę.
Odpowiedz
Trzeba być niezwykle bezczelnym czlowiekiem żeby kandydować do parlamentu UE i nie znać przynajmniej j. angielskiego na poziomie komunikatywnym. Ja spalił bym się ze wstydu w takiej sytuacji. To samo wyborcy , jak można głosować na kandydata który nie będzie w stanie porozmawiać z innymi swobodnie gdzieś w kuluarach czy w terenie. % razy się zastanówcie po co tam siedzi taki człowiek.
Odpowiedz
Trzeba być niezwykle bezczelnym czlowiekiem żeby  kandydować do parlamentu UE  i nie znać przynajmniej j. angielskiego na poziomie komunikatywnym.  Ja spalił bym się ze wstydu w takiej sytuacji.  To samo wyborcy , jak można głosować na kandydata który nie będzie w stanie porozmawiać z innymi swobodnie gdzieś w kuluarach czy w terenie.  % razy się zastanówcie po co tam siedzi taki człowiek.
 Który z wybranych eurodeputowanych nie zna angielskiego w stopniu przynajmniej komunikatywnym?
Odpowiedz
Trzeba być niezwykle bezczelnym czlowiekiem żeby  kandydować do parlamentu UE  i nie znać przynajmniej j. angielskiego na poziomie komunikatywnym.  Ja spalił bym się ze wstydu w takiej sytuacji.  To samo wyborcy , jak można głosować na kandydata który nie będzie w stanie porozmawiać z innymi swobodnie gdzieś w kuluarach czy w terenie.  % razy się zastanówcie po co tam siedzi taki człowiek.
Który z wybranych eurodeputowanych nie zna angielskiego w stopniu przynajmniej komunikatywnym?
Mam wrażenie, że niejeden nie zna dobrze nawet polskiego... ;-)
Odpowiedz
Wieść gminna niesie, że Pani Beata Szydło na przykład. Acz ine wiem, ile w tym prawdy.
Odpowiedz
Strona 1 z 2

Dodaj odpowiedź:

Przerwa techniczna ... ...