Tylko co nam po nich? ewakuujące się do Brukseli nic dla nas nie zrobiły i następcy tak samo gó**no nam dadzą.
|
|
BEATA! BEATA! Rewelacyjny wynik! Gratulacje!
|
|
Raptem 4 miechy poslowania i reelekcja mocno niepewna, a tu gwarantowane 4, 5 roku pracy w Sejmiku. Trzeba to faktycznie mocno rozważyć.
|
|
Raptem 4 miechy poslowania i reelekcja mocno niepewna, a tu gwarantowane 4, 5 roku pracy w Sejmiku. Trzeba to faktycznie mocno rozważyć.No chyba, że Gmyz wygryzie z listy Zawislaka, a Wojciechowski np. Michalkiewicza. W PiSie wszystko możliwe... |
|
Oni nic nie maja do gadania, mogą sobie gdybać, naczelnik wskaże co maja robić ....
|
|
Z taką samą urodą to będzie niemożliwe.
|
|
Pozamiatane na jesieni, powinniście się uczyć Koalicji obywatelsko od PiS jak się robi propagandę i wygrywa wybory!! O jesieni możecie pomarzyć z tym schetyna na czele o 15%! Co wy macie w tych głowach! Słuchajcie ludzi, dajcie im tego czego chcą!!!!!! Tak robi PiS!!!!!!!
|
|
OBIECALI? DOTRZYMALI OBIETNIC ? I WYGRALI - BRAWO PIS!!!
|
|
ta Gmyz nadaje się na konserwatora powierzchni płaskich a nie konserwatora zabytków.
|
|
ponad 45% poparcie dla PIS - to NAJLEPSZY WYNIK PO 1989 roku !!!
|
|
Ale macie pisowcy europosłów - będziemy nieraz się za nich wstydzić
|
|
socjalisci z pis wygrali wybory - tyle w temacie
|
|
Moim zdaniem wynik dowodzi raczej mądrości demokratycznej Polaków. Wolą głosować na partię, która jakoś DZIELI sie z Wyborcami korzyściami z władzy, niż na siły oparte na defetyzmie, krytykanctwie i które zabrały miliardy z OFE aby ratować dziurę budżetową, możliwe że powstałą z opieszałości (w stosunku do innych krajów UE) we wprowadzaniu mechanizmów kradzieży pieniędzy z podatków Polaków. Żeby było jasne nie jestem członkiem PISu, ale tak to widzę. Proszę także przypomnieć sobie aferę hazardową i kto w niej zamieszany był oraz kogo i dlaczego wtedy rezolutny D. Tusk usunął w cień i dlaczego. A pamiętacie Państwo tzw. pożyczkę moskiewską i kto był tam, "main hero" i gdzie teraz jest, a do dziś nie wiadomo na co te pieniądze zostały wydane, wiadomo tylko jedno że pochodziły iz Komitieta Gosudarstwiennoj Biezopasnosti pri Sowietie Ministrow SSSR.
|
|
Z czego tu się cieszyć jedna alkoholiczka a druga mogła by grać jako kapo w filmach o obozach no ale cóż jak wiocha i patologia boi się stracić 500+ to tak głosuje
|
|
Moim zdaniem wynik dowodzi raczej mądrości demokratycznej Polaków. Wolą głosować na partię, która jakoś DZIELI sie z Wyborcami korzyściami z władzy, niż na siły oparte na defetyzmie, krytykanctwie i które zabrały miliardy z OFE aby ratować dziurę budżetową, możliwe że powstałą z opieszałości (w stosunku do innych krajów UE) we wprowadzaniu mechanizmów kradzieży pieniędzy z podatków Polaków. Żeby było jasne nie jestem członkiem PISu, ale tak to widzę. Proszę także przypomnieć sobie aferę hazardową i kto w niej zamieszany był oraz kogo i dlaczego wtedy rezolutny D. Tusk usunął w cień i dlaczego. A pamiętacie Państwo tzw. pożyczkę moskiewską i kto był tam, "main hero" i gdzie teraz jest, a do dziś nie wiadomo na co te pieniądze zostały wydane, wiadomo tylko jedno że pochodziły iz Komitieta Gosudarstwiennoj Biezopasnosti pri Sowietie Ministrow SSSR.Zobaczymy, jaka realnie powstanie dziura budżetowa po rządah PiS... |
|
Proponuję Pana Mietka z mojego osiedla zamiast Pani Kruk. On da radę.
|
|
Trzeba być niezwykle bezczelnym czlowiekiem żeby kandydować do parlamentu UE i nie znać przynajmniej j. angielskiego na poziomie komunikatywnym. Ja spalił bym się ze wstydu w takiej sytuacji. To samo wyborcy , jak można głosować na kandydata który nie będzie w stanie porozmawiać z innymi swobodnie gdzieś w kuluarach czy w terenie. % razy się zastanówcie po co tam siedzi taki człowiek.
|
|
Trzeba być niezwykle bezczelnym czlowiekiem żeby kandydować do parlamentu UE i nie znać przynajmniej j. angielskiego na poziomie komunikatywnym. Ja spalił bym się ze wstydu w takiej sytuacji. To samo wyborcy , jak można głosować na kandydata który nie będzie w stanie porozmawiać z innymi swobodnie gdzieś w kuluarach czy w terenie. % razy się zastanówcie po co tam siedzi taki człowiek.Który z wybranych eurodeputowanych nie zna angielskiego w stopniu przynajmniej komunikatywnym? |
|
Mam wrażenie, że niejeden nie zna dobrze nawet polskiego... ;-)Trzeba być niezwykle bezczelnym czlowiekiem żeby kandydować do parlamentu UE i nie znać przynajmniej j. angielskiego na poziomie komunikatywnym. Ja spalił bym się ze wstydu w takiej sytuacji. To samo wyborcy , jak można głosować na kandydata który nie będzie w stanie porozmawiać z innymi swobodnie gdzieś w kuluarach czy w terenie. % razy się zastanówcie po co tam siedzi taki człowiek.Który z wybranych eurodeputowanych nie zna angielskiego w stopniu przynajmniej komunikatywnym? |
|
Wieść gminna niesie, że Pani Beata Szydło na przykład. Acz ine wiem, ile w tym prawdy.Trzeba być niezwykle bezczelnym czlowiekiem żeby kandydować do parlamentu UE i nie znać przynajmniej j. angielskiego na poziomie komunikatywnym. Ja spalił bym się ze wstydu w takiej sytuacji. To samo wyborcy , jak można głosować na kandydata który nie będzie w stanie porozmawiać z innymi swobodnie gdzieś w kuluarach czy w terenie. % razy się zastanówcie po co tam siedzi taki człowiek.Który z wybranych eurodeputowanych nie zna angielskiego w stopniu przynajmniej komunikatywnym? |
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|