Jak piszą Profesorowie Modzelewski i Widacki, te ciury taborowe, hieny cmentarne za łamanie prawa i machloje finansowe będą odpowiadać i karnie i materialnie
|
|
Przyjechał Jarek ratować swoją partyjkę w wyborach? Coś czują że pójdzie im źle. Codziennie jakiś partyjny kacyk odwiedza województwo Lubelskie. Gdzie byliście przed wyborami?
|
|
Upatrzyli sobie województwo lubelskie. Grześ Schetyna mocno się z tą szarańczą nie pomylił
|
|
Ta zakłamania ubeckie partia atakuje nasze województwo. Ludzie obudźcie się. Dogońcie tą chołotę.
|
|
Kondzik Sawicki lata po prokuraturach a Jaro ratuje spadające na łeb na szyję poparcie.
|
|
Jarek w sejmie byś się pokazał a nie po Polsce jeździsz za moje złotówki
|
|
Nie wiem jak można głosować na Tułajewa. Przecieź on w życiu nigdy nic nie robił. Co z niego za facet jak go żona utrzymuje. I on chce rządzić Lublinem?? Przecieź on nie ma pojęcia jak to się robi. Ludzie nie dajcie się omamić PISowi on Was okłamuje.
|
|
Partyjne pzprowe kacyki za nasze piniondze jeżdżą agitowac w wyborach samorzadowych
|
|
DLA MNIE I CAŁEJ MOJEJ RODZINY JEDYNYM KANDYDATEM JEST PAN SYLWESTER TUŁAJEW - PRAWY , KATOLICKI , SPRAWIEDLIWY CHRZEŚCIJANIN - OSTOJA POLSKOŚCI !!!, PRZEDMURZE CHRZEŚCIJAŃSTWA !!!, Z KOŚCIOŁEM ZWIĄZANY OD ZAWSZE , OD DZIECKA JAKO MINISTRANT I RADNY CZECHOWA .............. popieram !!! LUDZIE GŁOSUJCIE na p. TUŁAJEWA !!! Musi on WYGRAĆ Wybory !!!
|
|
Każda liszka swój ogon chwali,a po wyborach pokaże cztery litery.Myślę ,że trzeba skończyć głosowanie na partyjne sitwy,bo oni jedynie obiecują,a potem kręcą lody w swoim własnym gronie! Warto pomyśleć i potrzeć ,ktoregoś z bezpartyjnych!
|
|
Tym zajmuje się poseł na zwolnieniu ?? A do sejmu czasu nie ma ?? Kolejny truteń po sylwku.
|
|
Łeeee to jakaś podpucha chyba, bo katolicyzm niestety przeszkadza w racjonalnym mysleniu
|
|
ty ludzie ciemny, większego zakłamania jak prezentuje PIS nie widziano dawno. I co z tego że chrześcijański? A g. prawda. Jak ktoś idzie do polityki to w de ma wszystko bo najpierw liczy sie słupek wyborczy a później władza.
|
|
TO KAT POLSKI I POLAKÓW. TFUUUUUUUUUUUUUU
|
|
Jakby w kalendarzu było imię NIERÓB to TUŁAJEW by miał wtedy imieniny
|
|
== lewackie oddziały PSL-P0 wyją? BRAWO PRAWICA - BRAWO PIS!
|
|
PiS: Via Baltica Muzeum Historii Polskiej Budowa dróg lokalnych i mostów Carpatia Program Czyste Powietrze 500+ 300+ 75+ Obniżka wieku emeryt. Program dla osób niepełnosprawnych Emerytura dla matek z 4 dzieci Obniżka CIT dla małych firm Mały ZUS
P0 = ch dpa i kamieni kupa
|
|
A równo 28 lat temu tenże Jarosław tak samo jeździł po całej Polsce i zachęcał do głosowania na Lecha Wałęsę w wyborach na prezydenta RP... nie wspominał o tym w Zamościu???
|
|
Zarabiam od 8357 do 10642 dolarów tygodniowo i wiesz, że to najprostsza praca, o której słyszałem. Muszę po prostu natknąć się na niektóre strony internetowe i moja praca jest kompletna. Mogę pracować z dowolnego miejsca w dowolnym momencie, cieszącc się moim życiem i uwielbiam to robić. Możesz też zrobić to samo, ...
odwiedzając tę stronę .......... ➥➥ ➥ ➥➥ CashPay40.Com
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|