Powinni go skazać za propagowanie disco polo, co tam 17 milionów
|
|
Przedsiębiorca z Bożej Łaski, taki sam jak Biedroń. HA ha.
|
|
Jak znaczna część "europejczyków" szukał szans na immunitet?!
|
|
Wiosna jako nowy twór (a raczej nowotwór ;) ) polityczny przyciągnęła różnej maści cwaniaków stąd tego rodzaju afery będą się regularnie pojawiać.
|
|
Oby on jeden... bawią się, żyją ponad stan i uważają nas za "wyborców". Jeden wielki śmietnik i obiecywanie gruszek na wierzbie. Ci ludzie nawet nie wiedzą jak się żyje w tym regionie za głodowe pensje.
|
|
Wszelkiej maści cwaniactwo to z reguły wielcy Unio-file. Nic dziwnego - UE jest znacznie łatwiej wydoić na kasę, niż zubożałego konsumenta krajowego. Ten typo to przypadek ekstremalny, ale stawiam złote dukaty przeciwko euro-szeklom, że co najmniej połowa środków wyżebranych z UE na "wspieranie przedsiębiorczości" została w taki czy inny sposób przechachmęcona, nie przynosząc żadnej wartości dodanej poza nabiciem konta beneficjentów.
|
|
Normalny uczciwy człowiek po prostu ma dobra pracę albo dobry biznes. Do polityki idą same miernoty i złodzieje bo tylko w polityce ktoś kto niczego sobą nie reprezentuje może tak wiele dla siebie ugrać.
|
|
Kompletne szambo, nic dodać nic ująć. 8
|
|
Morda typowego cwaniaczka , deptak jest zamknięty dla ruchu ale co tam , ja nie wjadę ?? Firma prezesa utopiła kilkanaście mln zł ale przecież ja nic nie wiem , ja jestem poważny biznesmen. A dlaczego ten człowiek wogóle chodzi na wolności zamiast czekać na wyniki śledztwa w areszcie ???
|
|
Ta wiosna to jak widac mega patologia.
|
|
Te z Wiosny to jak kler.Gdy coś nie jest tak to fora z wiosennego fora.
Zbieranina której nie należy ufać.
|
|
Szok i niedowierzanie wiosna jeszcze nie dorwała się do koryta a już wyszło na jaw że tam sami złodzieje i pedofile.
|
|
Rzetelność dziennikarska, dobra rada dziennikarzyno czytaj tekst przed publikacją i to że trzy razy: "ale i agentom Centralnego Biura Śledczego." Zdecyduj się czy CBA czy CBŚ? Zresztą ta druga nazwa z błędem.
|
|
Wyłudzenia finansowe, mobbing - ciekawe co jeszcze wypłynie - walka o prawa dla LGBT to chyba tylko przykrywka dla niezłej patologii - skrytykujesz jesteś homofob - działają jak bardzo wpływowa grupa wyznaniowa, która swoich przeciwników nazywa antyse....
|
|
Całkiem jak Palikot....
|
|
Jest uczciwy i godny kandydat z naszego województwa do PE. Reprezentuje Konfederację na miejscu 9 a nazywa się Paweł Janulewicz.
|
|
Dalej towarzysze z NRD szczujecie? Odbiera głosy PO?
|
|
Podkablował resztę kolegów z Wawy. Chciał koronnego a jak nie dało rady to do PE.
Rycka morda wielkiego cwaniaka i biznesmena. Opony niech gamo. wymienia a nie do koryta.
|
|
pewnie dołożył się do kampanii Biedronia jako gold-sponsor i uzyskał miejsce na liście
|
|
Patrole pedały i złodzieje ot cała wiosna
|
Strona 1 z 2
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|