Czy sondaż dobra opinia był robiony pod kościołami czy w siedzibie p. Piotrowskiego?
|
|
Tęczowy Krzysztof!
|
|
Potrafię coś tam coś, na trzeźwo też. I znam dwa języki - w lewym i prawym bucie. Głosujcie na mnie.
|
|
Nie wiem kto będzie głosował na PiS, na pewno nie ja i nie moi znajomi . Wg mnie PiS się kończy, to widać słychać i czuć !
|
|
Chrabąszcz robi w Lublinie to samo, co PiS robi na poziomie krajowym - co chce. To tylko pokazuje, że głosowanie na PO czy PiS nie ma w praktyce znaczenia, bo przy korycie są tacy sami.
|
|
To bardzo dobrze - najlepiej jakby GJETMAAN został w domu i nie dostał się
|
|
a ja myslalem ze robili go u tego czarnego edka na nalkowskich
|
|
Tęczowy GJEEEEEETMAAN ;))) !!!!!!! Tęczowy GJEEEEEETMAAN ;))) !!!!!!! Tęczowy GJEEEEEETMAAN ;))) !!!!!!! oby czerwoni, gejusy i platformersi padli
|
|
platformen guten morgen poko spoko eurok koko
|
|
Tęczowy GJEEEEEETMAAN ;))) Tęczowy GJEEEEEETMAAN ;))) Tęczowy GJEEEEEETMAAN ;))) JA JA JA OFFFFFFFFFF
|
|
A Gjetmaan odpowiedział: potrafię coś tam coś ... I znam dwa języki - w lewym i prawym bucie. Głosujcie na mnie, mam gumofilce ;)
|
|
platformen guten morgen poko spoko eurok kokoGuten morgen idioten! |
|
jeden pan to chyba z plakatami przesadził. Na pewno nie zagłosuję na lidera nr1......... koalicjii
|
|
Zobaczcie po co PiS idzie do wkadzy! Ukady i nepotyzm!!!
|
|
Przecież "coś tam coś tam" zasługuje na pensję 10000 € jak mało kto!
\Ludzie to są jednak idioci...
|
|
Kurkowa to wstyd w całej UE! Napije się i będzie gadać jeszcze większe głupoty !!!!
|
|
W PE nie wolno pic alkoholu, wiec po co startuje kruk ????
|
|
Ja tam głosuję na różowy PSL i Hetmana.
|
|
Tęczowy GJEEEEEETMAAN ;))) Tęczowy GJEEEEEETMAAN ;))) Tęczowy GJEEEEEETMAAN ;))) JA JA JA OFFFFFFFFFF
|
|
Jak już musicie głosować na pis, to przynajmniej nie głosujcie na pijaczke co bezwwstydnie zataczała się po sejmie i bełkotała "coś tam coś tam". Ta baba prędzej czy później skompromituje nie tylko nasz region ale cały nasz kraj.
|
Strona 1 z 6
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|