Kolejny Miś-ewicz? Rzygać mi się chce gdy słyszę PiS!!!!
|
|
Żygaj, żygaj
|
|
Kolejny Miś-ewicz? Rzygać mi się chce gdy słyszę PiS!!!!Ale 500+, 300+ i inne bierzesz bez mrugnięcia okiem? Jak peło okradło ludzi z pieniędzy OFE to ci się nie chciało rzygać? |
|
Hmm coś z bronią nie miał do czy ienia albo jego ojciec?
|
|
Będąc w prawdziwym życiu zawodowym musisz się wykazać, że umiesz, potrafisz, jesteś fachowcem...
a w pisie... mierny ale wierny !!!
obecne pokolenie... nie chce pracować... a chce zarabiać... a w polityce... nie pracujesz a... zarabiasz... potężnie... i tu... cud... zainteresowałem się polityką !!!
jaki wniosek..... proszę sobie .... odpowiedzieć... czy chcesz być w polityce... czy tyrać od świtu do nocy za marne grosze !!!
|
|
listy u wojewody liczył i pakował pisma do kopert , woził po terenie wypociny czarnka i czytał je ,czesto przekrecając,został zatrudniony u woje ,, aby politykę działać w terenie,czy zna swoja mamę,czy wie gdzie mieszka, jak w 2019 roku PIS odda władze to kozinka leży na łopaatch,
|
|
Od michalkiewicza? A pisac i czytać umie?
|
|
to banda bolszewickiej chołoty, zidiociali pod wrażeniem I-go bolszewika rp tow. kaczora i niszczą Polskę, dorobek Polaków i opinię w świecie ! polecam poniżej z Dyzmy !!!
Polecam mowę Hrabiego Żorża na końcu "Kariery Nikodema Dyzmy", to powinna być lektura obowiązkowa w Polsce już od 1 klasy podstawówki..."Z was się śmieję! Z was! Elita! Cha, cha, cha... [...] Źle powiedziałem, że on was za nos wodzi! To wy sami wywindowaliście to bydlę na piedestał! Wy! Ludzie pozbawieni wszelkich rozumnych kryteriów. Z was się śmieję, głuptasy! Z was! Motłoch!"
|
|
Ojtam ojtam. Pomimo ze pisu nie lubie chlopaka nie znam w gminie turobin nie mieszkam to jestem zaciekawiony co zdola dla gminy dobrego zrobic?? Jak mowi ma wiekszosc w gminie takze dobre warunki do rozwoju. Dajcie sie wykazac najmlodszemu wojtowi. Za 5 lat czas rozliczen nadejdzie
|
|
Gmina Turobin postawiła na młodość i będzie się rozwijać, a w sąsiedniej Gminie Wysokie najlepszy kandydat, pracujący w urzędzie przy funduszach ue, znający tą robotę odpadł po pierwszej turze. Przeszły za to stara zołza emerytka z PiS i pani, która pracuje w banku i nie zna się na zarządzaniu gminą. I kogo mamy wybrać? Chyba lepiej nie iść na drugą turę...
|
|
Chachowcy od Płatnych Oszustów się wypowiadają niczym Rysiu Petru mONdŻe i treSZCZiwie. Tacy śFiatowcy, a nie potrafią zaakceptować młodego, wykształconego człowieka na odpowiednim miejscu. Noż szkoda, że nie wygrał stary UBek, to byłoby takie europejskie i nie PeeReLowskie. W myśl bezmyślnie powtarzanego hasła POsTYtucja. W Ameryce w tym wieku ludzie robią profesurę, a u nas stary ramol siedzi na trzech uczelniach i... niby kształci młodzież. Pewnie dlatego u nas nie ma ani jednego laureata nagrody Nobla z technicznych dziedzin. Dla mnie chłop ma 29 lat to już niejeden ma żonę i gromadkę dzieci. A wy człowieka traktujecie jakby robił jeszcze do pieluchy. Kształcił się w tym kierunku, ma wieloletnie doświadczenie, to na co ma czekać? Aż tatuś zwolni stołek? On nie z PSLu, gdzie stołki się dziedziczyło. Ani nie z Płatnych Oszustów, by po ojcu UBeku otrzymać schedę. A największym Misiewiczem to nawet dzieci z przedszkola wiedzą, że okazał się Ryszard Petru. Żeby takiego idiotę wychodował profesor Balcerowicz. Pełen szacun :D :D :D
|
|
Cytując dec: "jak w 2019 roku PIS odda władze to kozinka leży na łopaatch". Czy lemingi są niereformowalne? Przypomina wam coś ta wypowiedź? "Jak PiS wygra, to nie da się tu żyć" - cyt. emigrantkę Kopacz tuż przed wylotem do Kanady, "Na to pieniędzy nie ma i nie będzie" - Rostowski o programie PiSu, który już został wcielony w życie, "polska gospodarka nie przetrwa pół roku" - obecnie wszystkie rankingi poszły w górę i o zgrozo Polska weszła do grona krajów ROZWINIĘTYCH. Noż totalna katastrofa. No i ci od POsTYtucji, którzy krzyczą o łamaniu Konstytucji. Kto dokonał Puczu (tzw. Ciamajdanu) w Sejmie? Ktorzy sędziowie wychodzili z siedziby partii i bynajmniej nie była to ul. Nowogrodzka? Kto nie stał, ze zniczem w ręku? Kto korzysta(ł) z dofinansowania obcych, wrogich nam krajów? (KOD, KLD) Jeżeli leming wróży źle tej gminie, to jestem pewien sukcesu jego Wójtowi. Zresztą i tak lemingi o swej porażce nie wspomną tak samo jak Neumann nie spłacił długu HONOROWEGO w wysokości zaledwie 10.000 zł wobec Szałamachy. Budżet okazał się lepszy jak zakładano. Ale lemingi nie wiedzą co to jest Honor. Oni go tak samo nie uznają jak i Duszę. Obydwie te rzeczy przeszkadzają w Kłamstwie, Oszustwie i Kradzieży. Prawda towarzyszu europejski @dec?
|
|
Naczelnik wioski rejowiec fabryczny objął władzę z namaszczenia matki komuny w wieku 31 lat , rządzi do dziś ( kiepsko mu to wychodzi bo miasto ma 12 baniaków długu, buahahaha )
|
|
Chachowcy od Płatnych Oszustów się wypowiadają niczym Rysiu Petru mONdŻe i treSZCZiwie. Tacy śFiatowcy, a nie potrafią zaakceptować młodego, wykształconego człowieka na odpowiednim miejscu. Noż szkoda, że nie wygrał stary UBek, to byłoby takie europejskie i nie PeeReLowskie. W myśl bezmyślnie powtarzanego hasła POsTYtucja. W Ameryce w tym wieku ludzie robią profesurę, a u nas stary ramol siedzi na trzech uczelniach i... niby kształci młodzież. Pewnie dlatego u nas nie ma ani jednego laureata nagrody Nobla z technicznych dziedzin. Dla mnie chłop ma 29 lat to już niejeden ma żonę i gromadkę dzieci. A wy człowieka traktujecie jakby robił jeszcze do pieluchy. Kształcił się w tym kierunku, ma wieloletnie doświadczenie, to na co ma czekać? Aż tatuś zwolni stołek? On nie z PSLu, gdzie stołki się dziedziczyło. Ani nie z Płatnych Oszustów, by po ojcu UBeku otrzymać schedę. A największym Misiewiczem to nawet dzieci z przedszkola wiedzą, że okazał się Ryszard Petru. Żeby takiego idiotę wychodował profesor Balcerowicz. Pełen szacun :D :D :DTo, że ktoś ma w wieku 29 lat " żonę i gromadkę dzieci" nie czyni z niego idealnego kandydata na wójta (a raczej świadczy o wybujałym libido i bezmyślności). Aby być dobrym gospodarzem jakiejkolwiek gminy (czyli wójtem) potrzeba doświadczenia, ciężkiej pracy i pokory. Przejeżdżając przez Turobin wydaje się, że jest wiele ważniejszych potrzeb niż "drogi do pól". Być może wśród mieszkańców gminy Turobin nie ma nikogo bardziej kompetentnego, więc jest to logiczny wybór. |
|
Andrzej, trzymaj się i nie patrz na krytykantów. Krytykują tylko intelektualne miernoty które same w życiu do niczego nie doszły i ciągną innych w dół aby pokazać że bylejakość jest normą w naszym ,,polskim piekiełku,,
|
|
Prawo i Sprawiedliwość powstało (o ile pamięć mnie nie myli) wiosną 2001 roku, więc ten człowiek miał około 12 lat i twierdzi, że obserwował "powstanie i pierwsze działania Prawa i Sprawiedliwości"! Naprawdę? Czy trochę go poniosła fantazja? Może zaraz poda, że tworzył struktury PIS razem z braćmi Kaczyńskimi.... Zastanawiający przypadek....
|
Dodaj odpowiedź:
Przerwa techniczna ... ...
|